פורסם 2015 בפברואר 1110 שנים קורה אצלי משו מוזר אני בודק מהירות הורדה מדי פעם ואני רואה "שבלי שום סיבה" המהירות הורדה צוללת ממהירות של 100 ל50-60 מגה הזמנתי טכנאי של הוט והוא בדק ראה שהכל תקין בתשתית בבית אך בכל זאת המהירות נמוכה, ואז חיבר לפטופ ישן ולהפתעתנו בלפטופ הישן עם מערכת XP הגלישה מגיעה ל100 מגה בלי בעיות התחלתי לחפור מה מגביל לי תהורדה מחקתי אנטי וירוס ביטלתי פיירוואל תוכנות שקשורות לאינטרנט כלום לא עזר בסוף החלטתי למחוק את הדרייבר של הכרטיס רשת הסרתי והתקנתי את הדרייבר המקורי שקיבלתי עם לוח אם מחדש בדקתי מהירות גלישה ובום ההורדה תקינה על 100 מגה חשבתי שזהו הכל הסתדר אבל מאז כל יום יומיים או כמה ריסטארטים של המחשב שוב המהירות מוגבלת ל50 מגה, מסיר ומתקין תדרייבר של הכרטיס רשת והכל מסתדר ..מישו ניתקל בתופעה כזו ??מה מגביל לי את המהירות גלישה??המחשב חדש לגמרי הוינדוס 7\64 ביט חוקי התקנתי אותו מחדש סרקתי וירוסים הכל נקי ומחובר בכבל רשת.. יש למישו רעיון מה "דופק לי" תדרייבר של הכרטיס רשת האם החשד שלי שזה קשור להוט\הוט נט הגיוני?? נערך 2015 בפברואר 1110 שנים על-ידי baster72
פורסם 2015 בפברואר 1110 שנים ענית לעצמך, זאת בעיה בדרייבר.במקום להתקין את אותו דרייבר ישן מהדיסק, תוריד את העדכני ביותר מאתר היצרן ותתקין.
פורסם 2015 בפברואר 1110 שנים מחבר אני מתקין גם תדרייבר הכי מעודכן מהאתר של gigabyte ללוח שלי התופעה חוזרת על עצמה זה לא נראה בעיה בדרייבר העובדה שאני מסיר ומתקין מחדש זה עובד כמו שצריך ומגיע ל100מגה בכל הדרייברים שמתאימים .. משו גורם להאטה אחרי כמה זמן לא מבין מה :\
פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים על איזה לוח אדם מדובר - מה הדגם שלו? לפעמים צריך להתקין את ה-DRIVER של יצרן ה-CHIP ולא של GB.
פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים רכיש הרשת עליו מבוסס לוח האם הזה הוא של KILLER שנותן עדיפות למשחקי רשת ומאט תעבורה מסוג אחר. זה CHIP מעט בעייתי ולכן נולד המדריך הזה שהופך אותו ל-CHIP סטנדרטי. http://www.techpowerup.com/forums/threads/guide-turn-your-killer-e2200-nic-into-qualcomm-athero-ar8161.198899/
פורסם 2015 בפברואר 1310 שנים מחבר תודה על העזרה אבל זה לא עוזר התקנתי את הדרייבר לפי המדריך ועדיין ברגע שאני עושה ריסטארט המהירות צוללת מ100 ל50
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.