פורסם 2015 בפברואר 1110 שנים יש לי מערכת ישנה עם USB 2 כך שכונן נייד מגביל אותי, לכן הוא צריך להיות עם חיבור לחשמל.מעדיף עם חיבור USB 3 שישמש אותי הלאה, אשמח להמלצה על רכישה משתלמת.בתודה מראש, אשמח לתגובות...
פורסם 2015 בפברואר 1810 שנים אם הוא 2.5" אז בהחלט. אין הבדל בתקן בין גרסאות ה-USB הנ"ל בכל הנוגע למתח (5V, 0.5A)
פורסם 2015 בפברואר 1810 שנים מחבר ראשית תודה על התגובה, זאת אומרת שאין לי בעייה לקנות דיסק חיצוני 2.5 נייד USB 3 עם כבל באורך של 1 מטר ?.
פורסם 2015 בפברואר 1810 שנים מחבר לכן אמרתי שכונן USB 3 יגביל אותי ולכן האפשרות היחידה כונן עם חיבור לחשמל. ואם צדקתי אז יש למישהו המלצה על כונן 2.5 אשמח לתגובות.ודרך אגב הכוונה הייתה לכבל עד מטר 50 ס"מ גם יספק אותי. נערך 2015 בפברואר 1810 שנים על-ידי duk4u
פורסם 2015 בפברואר 1910 שנים מחבר אז נגיד כך, אני מעדיף כונן 2.5 USB 3 והשאלה אם כונן כזה עם חיבור לחשמל עם כבל של לפחות 50 ס"מ יהווה מגבלה כול שהיא בגלל ההגבלה של USB 2 אז כמובן שאלך על כונן 3.5 אני מקווה שעכשיו אני יותר ברור. ואשמח להמלצה ושוב תודה על התגובה...
פורסם 2015 בפברואר 1910 שנים אבל מה לכל הרוחות הקשר בין אורך הכבל לצורך בחשמל? ההגבלה על אורך הכבל נובעת מאופן הפעולה של תקן הUSB ואין לה שום קשר לאספקת החשמל. שום כונן 2.5 שאני מכיר לא דורש חיבור חשמל, בלי קשר לאורך הכבל, וכל כונן 3.5 שאני מכיר כן דורש חיבור חשמל, שוב בלי קשר לאורך הכבל. קח בחשבון גם שני דברים נוספים:1. כונני 2.5 יקרים בהרבה מכונני 3.5 באותו הנפח, כי הם מאפשרים ניידות בגודלם הקומפקטי הרבה יותר ובמשקלם הנמוך בהרבה מזה של כונני 3.5.2. לא כל לוח אם יודע לתת את הזרם הדרוש ביציאות הUSB הקדמיות להפעלת דיסק קשיח שמסתמך על חיבור USB בלבד. היציאות האחוריות, או רכזת USB עם חיבור חשמל משלה, אמורות לעבוד בלי בעיה.
פורסם 2015 בפברואר 1910 שנים מחבר ראשית תודה על התגובות, אז כבעל מערכת ישנה עם USB 2 אשמח לקבל המלצות על כונן חיצוני 2 טרה ואני מקווה שהפעם זה יותר פשוט.ושוב תודה על התגובות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.