עבור לתוכן

מחפש תוכנה שמאפשרת גישה למחשב אחר

Featured Replies

פורסם

אני יודע שיש תוכנה שאם מכניסים אליה את כתובות האייפי אז אפשר "לישלוט" לאותו בעל האייפי על המחשב... (להזיז לו את העכבר, להצויא לו את המגש של הסידירום החוצה וכל זה...) אני לא מחפש את התוכנה הזאתי בשביל לעצבן אנשים, אני פשוט מחפש תוכנה כזאתי בשביל להוכיח לחבר שלי שכן אפשר ליפרוץ למחשב שלו!! הוא לא מאמין לי!! אז אם מישהו יוכל לימצוא לי את התוכנה אני מאוד יודה לו...

ד"א, התערבתי איתו על משהו נורא חשוב... 8)

פורסם

קודם כל, ילד, אתה צפרגול קטן ומסכן.

דבר שני, יש הרבה תוכנות כאלו. בווינדוס XP יש תוכנה כזאת, שנקראת REMOTE DESKTOP .

יש תוכנות חיצוניות כמו PCANYWHERE .

אבל מה שמייחד את כולם, זה שצריך לא רק IP אלא הסכמה (בדר"כ בצורת סיסמא) של המשתמש שאליו רוצים להתחבר.

פורסם

א. עשה חיפוש ל-"VNC".

ב. הכותרת לא עניינית.

פורסם

למה הוא יצתרך עזרה מה לא מורידים אותה כמו שמורידים כל תוכנה אחרת ? ( לא שאני רוצה לנסות או משהו !! :) )

פורסם

אבל רוב האנשים לא מכירים את התוכנה הזאת אז סביר שהם לא יודעים אך " להחזיר " לך לא ?

פורסם

זה לא רוב האנשים

שזה דו כיווני לא רק מי שאתה פורץ עליו יכול לפרוץ לך

אלה כל העולם

:/

פורסם

זו אזהרה אחרונה: ערוך את הכותרת ולא הת'רד יינעל!

ואנא, בלי דיבורים על תוכנות לא חוקיות.

פורסם

אם חבר שלך טוען שבלתי אפשרי לפרוץ לו למחשב אז הוא *לא הכי חכם* (צנזורה עצמית)

אין כזה דבר מחשב שבלתי אפשרי לפרוץ אליו השאלה זה רק כמה זמן אתה מוכן להשקיע בזה כמה משאבים יש לך וכמה אתה מוכן להסתכן בזה שיתפסו אותך

פורסם
  • מחבר

טוב... תגובות!!

hike101: א', אני לא ילד, ב', אני גם לא צפרגול, ג', פעם הבאה שתגיד עלי משהו דומה לזה אני פשוט ימלא את כל הת'רד הזה בקללות עליך, מצידי שינעל גם זה לא מעניין אותי. ד', יש לך קללות של ילד בכיתה ב!!! ה', בכלל לא הבנת על מה אני מדבר... אני דיברתי על תוכנה שמאפשרת ליפרוץ למחשב של מישהו מבלי שהוא ידע, ואתה בכלל דיברת על עזרה חיצונית או כניסה חיצונית חוקית למחשב או משהו כזה...

Decktor: זה לא שהוא טוען שבלתי אפשרי ליפרוץ אליו למחשב, הוא אומר שאי אפשר כי הוא לא מבין איך! אז אני חושב שהגיע הזמן שאני יראה לו איך

פורסם

טוב... תגובות!!

hike101: א', אני לא ילד, ב', אני גם לא צפרגול, ג', פעם הבאה שתגיד עלי משהו דומה לזה אני פשוט ימלא את כל הת'רד הזה בקללות עליך, מצידי שינעל גם זה לא מעניין אותי. ד', יש לך קללות של ילד בכיתה ב!!! ה', בכלל לא הבנת על מה אני מדבר... אני דיברתי על תוכנה שמאפשרת ליפרוץ למחשב של מישהו מבלי שהוא ידע, ואתה בכלל דיברת על עזרה חיצונית או כניסה חיצונית חוקית למחשב או משהו כזה...

Decktor: זה לא שהוא טוען שבלתי אפשרי ליפרוץ אליו למחשב, הוא אומר שאי אפשר כי הוא לא מבין איך! אז אני חושב שהגיע הזמן שאני יראה לו איך

אתה רוצה שנעזור לך בתוכנת פריצה לא חוקית בלי שהבן אדם ידע?

מה אנחנו נראים לך פורום האקינג?

*חבר שלך צדק חלקית, זה שאי אפשר לפרוץ לו למחשב זה בולשיט, זה שאתה לא יכול לפרוץ לו למחשב זה משהו אחר

אין לך ידע בהאקינג, אל תצפה שאנשים כאן יעזרו לך בזה, ועצה ממני.. אל תכנס לדברים שאתה לא יודע להתעסק בהם

כי להכניס לו טרויאן ולהכנס לשחק לו בסידירום זה לא נקרא פריצה ואם תשחק עם דברים שאתה לא מבין בהם זה יכול להתנקם בך חזק מאוד

וחוצמזה מה ההתערבות פה, אז תפרוץ לו.. ביג דיל, מה זה הפך אותך לגבר?

וגם אם זה כן יהפוך אותך לגבר.. אז זה רק בתנאי שאתה יודע מה לעשות

"הגיע הזמן שאני יראה לו איך", קודם תדע בעצמך ואל תנופף בדברים שאתה עדיין לא מבין

גם אם מישהו יהיה מספיק טמבל ללמד אותך לפרוץ ואתה תתקין את הפאץ לחבר שלך

אתה עדיין לא יודע שום דבר על פריצות אז שלא יהיה לך ספק אפילו לשניה שאתה האקר או משהו בסגנון

בקיצור ילד... תמצא תעסוקה נורמלית כי אתה נשמע לי בן אדם ממש משועמם

פורסם

יש לך קללות של ילד בכיתה ב!!!

אם לי יש קללות של ילד בכיתה ב', אז לך יש קללות של ילד בגן חובה.

פורסם

יאללה הגיע הזמן לסגור את הת'רד הזה.

פורסם

יאללה הגיע הזמן לסגור את הת'רד הזה.

לא הבנתי למה לא עשו את זה עוד בהודעה הראשונה

הבן אדם הסביר שהוא מדבר על לקחת גישה בלי שבעל המחשב ידע

והוא מדגיש שהוא לא מדבר על תוכנות חוקיות שנותנות גישה

פורסם
  • מחבר

אני לא ילד וגם לא משועמם! אני רוצה להראות לו שכן אפשר כי הוא טוען שאי אפשר, ואני לא משחק אותה איזה שמתלהב מהדברים האלה כי אני לא

hike101: כרגע הוכחת לי שאתה אידיוט...

טוב מבחינתי כבר אפשר ליסגור פה את התרד כי כבר מצאתי מה שרציתי ולא ממכם

פורסם

MeTaLhAmMeR במילה אחת אתה וחבר שלך זוג מפגרים...

אתה לא יודע מה אתה אומר וגם הוא לא ...

אז זה לא עוזר מה שאתה מנסה להוכיח לו

כי אתה גם דפוק כמוהו ...

אתה מתערב על משהו שאתה לא מבין בזה כלום...

ובאמת נראה לי שאתה בכיתה ב או משהו כזה...

או לפחות יש לך שכל של אחד.

ההתעברות הכי מפגרת שיש ...

זה כמו להתערב ש אם מישהו יסתפר האם ימצח לו השיער בחזרה. 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים