עבור לתוכן

Dell IPS U2414H

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי מסך שהוא גם טלוויזיה (מה שבמפרט) ואני מתכנן להחליף למסך רגיל ואת מה שיש לי עכשיו להחליף עם אחת הטלוויזיות הישנות בבית.

בשביל גיימינג, סרטים ומדי פעם עבודה עם עריכה גרפית איך המסך הזה? אפשר לקנות בלב שקט?

פורסם

יש לי את המסך ואני ממליץ מאוד, אבל קח בחשבון שלפעמים זליגות האור שלו פשוט מוגזמות וסופר בולטות לעין בחושך.

כאשר המסך מואר בצבע שהוא לא שחור אז לא שמים לב לזה.

פורסם
  • מחבר

במסך שיש לי עכשיו בתור תאורה יש לד כחול שמרחף באוויר באמצע החדר זה יכול לשגע פילים... אני אתמודד :)

עריכה:

קניתי, מסך מדהים

פורסם

שלום, אשמח אם אחד מרוכשי המסך יכול לעלות תמונות של הזליגת אור

האם בחדר מואר ומסך שחור עדיין רואים את זה ?

בחודש הבא אני רוצה לקנות מסך והזליגת אור כרגע עוצרת אותי מלבחור במסך הזה,

תודה.

פורסם
  • מחבר

לא הבחנתי באיזה בעיה כלשהי. מה שכן יש למסך חיבור usb למחשב ודרייבר שמאפשר לשנות פרופילי תצוגה דרך מערכת ההפעלה.

פורסם

זה קצת מוזר אבל תתנו לי רעיון איך לעשות את המסך שיהיה דולק אבל בצבע שחור...

לאילו דברים אפשר להכנס כדי שיהיה מסך שחור?

על מנת לצלם לכם

פורסם

תציג שומר מסך Blank, למשל.

פורסם
  • מחבר

בצייר תיצור תמונה בשחור ותגדיל על כל המסך.

פורסם

בבקשה.

תאמינו או לא, אבל המסך היה שחור לגמרי ומרב הזליגות אור הכל יצא לבן, פשוט מדהים:

http://prntscr.com/630ht7

פורסם
  • מחבר

תיכף אני אבדוק ויש לך מצבים במסך צריך לבחור את המתאים

פורסם

עדיין, זה ממש לא מסביר את זה למה הזליגות כאלה חמורות.

אגב המסך לא היה ממש לבן כמו שיצא בתמונות, הפלאפון תירגם את זה ללבן אבל זה היה יותר בהיר מהלבן שיש בתמונה.

פורסם
  • מחבר

עכשיו בדקתי אצלי.

עקרונית התמונה בפלאפון גם בלי פלאש יוצאת יותר מדי לבן זה לא משקף את המצב במציאות אני מציע שתסתכל בחנות בעיניים ישירות התמונה ממש יוצאת מוזר.

עקרונית ממה שראיתי המסך עם מילוי שחור כשהוא דולק לא בדיוק מראה הכל שחור שחור כי עדיין יש את התאורה שלו אבל זה לא כזה נורא.

כשתעבוד עם משחקי מחשב, סרטים, תוכנות עריכה בשילוב של צבעים וכולי התמונה מאוד מאוד מאוד מוצלחת.

בנוסף יש דרייבר שמגיע עם המסך ומאפשר לך לשנות פרופילים בהתאם למה שאתה עושה וזה משנה את הצבעים והתאורה בצורה קיצונית.

מצד שני עכשיו בדקתי ואם אני מוריד בדרייבר את המדיד של Brightness ל0% (עדיין רואים מצויין לא לדאוג) בכלל לא שמים לב או רואים את התאורה כשהמסך שחור לגמרי בזמן שהוא דלוק.

פורסם
תאמינו או לא, אבל המסך היה שחור לגמרי ומרב הזליגות אור הכל יצא לבן, פשוט מדהים:
זה לא מרוב הזליגות, זה מרוב זה שלא צילמת את זה כמו שצריך. לא שאני אומר שזה קל, אני חושב שגם אני לא הייתי מצליח לצלם את זה. :)
בחודש הבא אני רוצה לקנות מסך והזליגת אור כרגע עוצרת אותי מלבחור במסך הזה
אין טעם שזה מה שיעצור אותך. זליגות אור כאלה או אחרות יהיו בכל מסך.
פורסם
זה לא מרוב הזליגות, זה מרוב זה שלא צילמת את זה כמו שצריך. לא שאני אומר שזה קל, אני חושב שגם אני לא הייתי מצליח לצלם את זה. :)

אין טעם שזה מה שיעצור אותך. זליגות אור כאלה או אחרות יהיו בכל מסך.

אוקי, תודה רבה אנשים על הבדיקות והתמונות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים