עבור לתוכן

תוכנה להאטת מהירות סיבוב ה-CD כך שאוכל

Featured Replies

פורסם

כפי שהבנתם, ה-CD שלי עושה רעש כשהוא קורא מדיסק... אני משתמש בו בד"כ ע"מ לצפות בסרטים במחשב ומפריע לי מאוד רעשי הרקע שהוא עושה. רציתי לדעת האם קיימת תוכנה שאוכל להגדיר למשל שהכונן יקרא למשל רק במהירות של x4 וכך אוכל לצפות בסרט ללא בעיות והרעשים יפחתו.

פורסם

אם תקרא במהירות X4, פשוט יהיו לך כל הזמן תקיעות, הסי די לא יספק מספיק אינפורמציה.

פשוט תעתיק את הסרט ותראה אותו מההרד דיסק.

פורסם
  • מחבר

זו האופציה האחרונה שאשתמש בה משום שהיא הכי מעיקה, גוזלת זמן, טוחנת את ההארדיסק לחינם ובמקרה של אי מקום זה בעיה.

לכן מצידי שהכונן יעבוד ב-x6 , אפילו x10 ו-x20 , אבל שלא יעבוד במהירות המקסימלית, הרעש שלו מפריע.

קיימת תוכנה שמאפשרת זאת?

פורסם

לא ידוע לי, אבל שוב, הסי די לא משתמש בכל היכולת שלו, הוא משתמש לפי הדרישה, והדרישה בשביל סרט היא גבוהה מאוד ולכן נוצר הרעש, אם אתה מוריד את הרעש (כלומר את הסיבובים), אתה מוריד את המהירות כלומר את כמות האינפורמציה שהסי די מסוגל להעביר, ובכך גורם לתקיעות.

אם אתה בכל זאת מתעקש,תנסה להתקין Firmware אחר שיתאים לצרכיך...

פורסם
  • מחבר

Firmware זה סיבוך רציני, אני לא רוצה להרוס את ה-DVD שלי רק בגלל הבעיה הזו, כמובן שאני מעדיף להעתיק את הסרט ל-HD ולא להתעסק עם הכונן (הוא ללא אחריות).

אני לא חושב שבשביל לקרוא סרט הוא צריך להשתמש במהירות המקסימלית שלו.

פורסם

http://cdromtool.sourceforge.net/

אגב, נניח שיש DIVX של 700 מגה על הדיסק וזה סרק של 90 דקות, זה יוצא 199KB/S שזה במונחים של CD מהירות X1.32, גם אם יש סרט על שני דיסקים מהירות הקריאה הנחוצה לא צריכה לעלות על X4.

הסידי של טושיבה שיש לי לא יורד מתחת ל X14, אבל כבר במהירות של X24 אי אפשר לשמוע אותו ככה שזה לא משנה.

נ.ב

מהניסיון שלי אי אפשר לשנות את המהירות של הכונן תוך כדי הפעולה שלו (לא עם התוכנה הזו בכל אופן).

צריך להכניס את הדיסק ולקבוע את המהירות אחרי שהדיסק ניקלט (המחשב קרא את השם שלו והכונן נרגע) אבל לפני שמפעילים את תוכנת המדיה שמנגנת את הסרט.

וצריך לחזור על הפעולה כל פעם שמחליפים דיסק.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה זה עזר מאוד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים