עבור לתוכן

למי שמחפש כרטיס מסך משומש - הייתי חייב לשתף :)

Featured Replies

פורסם

אבל ה gt8600 הוא באמת כרטיס מצויין לזמנו. היה אחד העמידים יחד עם 8800 . אולי יקר בתור פריט אספנות. לכו תדעו...

זה מזכיר לי שלפני שנים הוציאו מהדורה מוגבלת של ביט קוין פיזי. מוטבע עם הולוגרמה הביט קוין כאמור קרס מאז וגם החברה הפסיקה לייצר אותו אבל הוא עדיין נמכר במאות אחוזים מעל ערכו האמיתי. לפעמים מעל 4000$ למטבע מקורי.

• תגובות 35
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

8600gt היה ונשאר לא יותר מזבל אלקטרוני חלש ונפוץ כמו פחיות שימורים :).

הוא מעולם לא היה "עמיד" ומהר מאוד הוחלף בכרטיסים אחרים חזקים יותר לפלח השוק שלו.

אני רכשתי 8600GT כשיצא בזמנו, וכבר אז היה מדובר בכרטיס לשוק הכניסה של הגיימרים, כשאנשים מעט יותר רציניים יכלו לשלם על X1950PRO או HD 2600 XT

פורסם

לא מסכים. היה כרטיס כניסה במחיר טוב ונתן לי לשחק בהרבה משחקים. אל תשכחו שהיה בין הראשונים שתמך בסט הפקודות ב cuda וניתן היה לנצל אותו לחישובים וקטוריים וכיום מנוצל להצפנה וגם כריית ביטקוין. כן חזרנו לביטקוין איכשהו. החזיק אצלי שנתיים לפחות ועדיין עובד היום אצל שרת של חבר. בהחלט עמיד.

פורסם
  • מחבר

זה מגובה בחוק הישראלי?

פורסם

בחוק הישראלי קיים "עקרון תום הלב", ששונה מ"ייזהר הקונה", אבל חשוב גם להבין את מגבלות העקרון הזה: הוא בסה"כ אומר שאין לכפות על המוכר לגלות את המגרעות במוצר שהוא מוכר או בעסקה שהוא מציע ביוזמתו (וזאת בניגוד ל"עקרון תום הלב", שדורש שהקונה יידע בדיוק מה הוא קונה). בשני המקרים אין למוכר גיבוי לשקר לגבי טיב המוצר באופן אקטיבי, בין אם ביוזמתו ובין אם בתשובה לשאלות הקונה. עם זאת, חשוב לציין כי העקרונות הללו נוגעים לטיב המוצר או השירות, אך לא למחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים