עבור לתוכן

מחפש המלצה ל Switch זול לצורך לימודי CCNA

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה ללמוד להסמכה של CISCO ואני לומד בין השאר בעזרת הסרטונים של CBT Nuggets

ממליצים בהם על כמה סוויצ'ים לצורך הקמת מיני מעבדה לתרגול אבל כשאני מחפש את הדגמים שהמליצו עליהם אני לא מוצא אותם למכירה בארץ ובאתרים כמו Ebay הם נמכרים במחיר ממש גבוה + משלוח + אולי מיסים שצריך לשלם על ציוד תקשורת (?)

אני יודע שהמוצרים של CISCO אמורים להיות יקרים אבל רציתי לבדוק עם מישהו יכול להמליץ לי מניסיון על סוויץ' מתאים לתרגול שאפשר לקנות בארץ ? או שפשוט ללכת על אחד האתרים מחו''ל ?

פורסם
  • מחבר

הורדתי ואני אקרא על GNS3 השאלה אם נגיד לצורך הגדרת SWITCH לדוגמא סתם בשביל התרגול ולראות את הממשק וכו' מתאים להשתמש ב GNS3 ?

ולא מומלץ להתעסק עם חומרה פיזית בשביל להכיר קצת את המוצרים \ דרך חיבור וכו' ?

תודה

פורסם

התוכנה היא hypervisor למערכות הפעלה embeded כמו IOS לדוגמא.

מעבר לזה, היא מאפשרת בחירה של ממשקים מודולריים לכל אימג' של חומרה (תחשוב על כרטיסי WIC), חיבור ביניהם ואפילו אמולציה של תחנות קצה עם QEMU. מה עוד אתה צריך?

אתה יכול להתחבר באמולטור של console port לכל מכונה וירטואלית וגם להפעיל packet sniffer ללא צורך בציוד שתומך ב port mirror או איזה Ethernet hub עתיק.

נערך על-ידי multicore

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אקרא ואבדוק איך משתמשים בה

תודה על העזרה :)

פורסם

יש גם CBT NUGGET על GNS3 :)

פורסם

בתאכלס בשביל CCNA אתה לא צריך שום דבר מעבר ל Packet Tracer... הייתי ממליץ לך לחסוך זמן, וכסף.

פורסם

שים לב שבgns יש בעיה עם האימולציה לסוויץ בגלל הasic ים שיש בו(רכיב פיזי) שלא ניתן לעשות לו אימולציה.

לכן בגלל שccna זה יותר סוויצינג והיכרות עם הiOS של סיסקו הייתי דווקא ממליץ על פאקט טרייסר.

בשביל ראוטינג(אם תמשיך לccnp) ה gns מעולה וזו ממש סביבה פיזית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים