עבור לתוכן

כרטיס מסך שמריץ רזולוציית 8k

Featured Replies

פורסם
אני מחכה למעבד החדש של אינטל שאמור לצאת במהלך השנה ואני מתכנן להשקיע על המחשב 10 אלף.

אני לא רוצה לקנות.מחשב בסכום כזה שיגרום לי לבעיות אחרי שנה שנתיים שיתחילו לרוץ על ה8k זאת הסיבה

10 אלף לא יספיקו לך לקניית מסך 6k, בעוד שנתיים.

• תגובות 37
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקנה כרטיס סטנדרטי עכשיו וכשיצא 8k וכרטיסי מסך שתומכים בזה תשדרג.

פורסם

תכלס, מה הלחץ על ה-8K הזה?!

לא חבל לקפוץ ישר לרזולוציה לא מוטמעת שכזאת?

כן, יכול להיות מאוד שכרטיסי מסך ייתמכו בזה בשנה הקרובה, אבל מה הפואנטה? אתה מודע לזה שכדי להנות מצפייה ב-8K אתה צריך גם להשיג סרטים ברזולוציה הזאת, ואני בספק שתמצא משהו בסגנון בשנה הקרובה... אולי יותר...

ועד שתמצא, כבר תהיה חומרה שהרבה יותר מתאימה לזה (גם מבחינת כרטיסי מסך וגם מבחינת מסכים) ותרגיש שזרקת המון כסף על "גרוטאה" מיושנת שלא מיצתה את עצמה.

לקנות מערכת כזאת עכשיו (או בקרוב) זה לנסות לפמפם עץ כי ראית בחורה יפה באופק...

או לאכול את החתול שלך למרות שיש פיצה בדרך כי אתה לא יכול לחכות חצי שעה...

הבנת את העיקרון אני מקווה? כי יש לי עוד.

פורסם

^אהבתי את המשפטים :lol: .

פורסם

פותח הפוסט אין עדיין סרטים ב4K ואתה רוצה 8K? אפילו ביוטיוב אין כמעט ערוצים עם רזולוציה של 4K. נראה לי שאתה טרול ושזה עבד לך.

פורסם
  • מחבר

כדאי שקצת תעמיק לפני שאתה מגיב.

יש תכנים משני הרזולוציות ובמיוחד מ4k שממש לא חסר ממנו..

פורסם

טוב אחי...

אפשר לשחק משחקים ב4K עם שני כרטיסי מסך חזקים או כרטיסי מסך שנעים בין 4000 ל7000 שקל, אבל אתה כתבת שאתה רוצה לראות סרטים ב8K כשיש מעט מאוד סרטים ב4K בינתיים.יש כמה סדרות טלוויזיה וסרטונים ביו טיוב ב4K לא המון ואין כלום ב8K. זה כנראה ישתנה ל4K עוד שנה אבל ל8K? אולי עוד 5 שנים.

פורסם

אל תהיה כזה פסימי....

חמש שנים זה הרבה זמן מבחינה טכנולוגית.

נראה לי יותר כמו שנה שנתיים עד שזה יתחיל לבצבץ, אולי לא יעבוד באופן אופטימאלי, אבל יתחיל להופיע יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים