עבור לתוכן

בעיה במירק! אנטשמים!!

Featured Replies

פורסם

חחחח... אנטישמיים... LOL!!

זה בגלל ילדים כמוך וקידיז ישראלים למיניהם שנכנסים לערוצים בחו"ל ומתחילים לכתוב דברים כמו "חחח איזה פ33ות של ערוץ איזה גבר אני חייייי" ולא מבינים שצוחקים עליכם, ולא איתכם.

בזמנו לא ניתן היה להגיע גם ל-DALnet בגלל אותן תופעות בדיוק.

אה אה.... לא!

זה שרת של אנטישמים וסתם אנשים ששונאים כל מיני גזעים כמו שחורים וכו'. בכל דקה שתשב באחד מהערוצים האלו תשמע ביטויי כמו jewtard וכל מיני ביטויי niggas. למשתפי קבצים שם קוראים jew-xdcc, hitler-xdcc, nigga-xdcc ...

הנה שיחה שהיתה לחבר שלי עם אחד מהאחראים שם לאחר שהוא שם לב שההוסט שלו ישראלי

**omer @** (5:41 PM) :

ur on a jew conncetion

[17:38:33] <omer> yes i'm arabic that lives in palestine

[17:38:46] <Quincy> FREE PALESTINE

[17:38:53] <omer> yessssssssss

[17:38:53] <Quincy> one day brother

[17:38:56] <Quincy> one day

[17:39:04] <omer> we hope....

[17:39:20] <Quincy> u r under my protection any jew fuck with u here ill ban them

פורסם
  • מחבר

טוב דבר ראשון!

זה נכון שלא הייתי בסדר שאמרתי שאני שונא את כל הערבים והגרמנים, זו סתם הייתה פליטת פה ברגע של עצבים, ולכן אני חוזר בי.

אבל! בו אני יספר לכם , למה אני חושב שהם הביאו לי באן בגלל שאני יהודי:

זה היה לפני יומיים שאיזה אחד בחדר בשם datavault (למי שמכיר..) פירסם ציור של צלב קרס אדום בחדר.

ואז איזה 5 או 6 אנשים (יהודים או לא, אני לא יודע..) אמרו לו שהוא גיזען, נצי .., ואז עוד כמה אנשים הצתרפו לויכוח ואמרו שאנחנו יהודים מגעילים רוצחים וכו.. והם התחילו להגיד שצריך לתת באן לכל היהודים שהורסים את העולם החופשי, ואז קיבלתי באן.(אה... זה היה ביום שהרגו את יאסין)

ולאנשים שאומרים שילדים קטנים כל הזמן אומרים בסרבר הזה שטויות או "יוו איזה סרבר פצצה" וכו.. אז אולי הם מתנהגים ככה , בכל אופן אני לא. ובדיון הזה שהיה בסרבר לא השתתפתי .

זהו!

פורסם

א. הכותרת הזו לא עניינית!

ב. הדיון סטה מהנושא.

ג. אין פתרון לבעיה שלך.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים