עבור לתוכן

גרפיקה ריאלסטית במיוחד עם Unreal Engine 4

Featured Replies

פורסם

סרטון מטורף לטעמי שנתקלתי בו היום מציג דירה שמטשטשת את הגבולות בין אנימציה למציאות.

מה המשמעויות של דבר כזה?

האם המשחקים הולכים להראות כך? תוך כמה זמן?

פורסם

הדירה הזאת בטח שוקלת כמו משחק שלם...

כל העניין הזה של ליטוש גרפיקה עוד ועוד זה נחמד... ואני מניח שאני כבר חורג מגבולות הנושא של הפורום הזה, אבל לדעתי תעשיית המשחקים צריכה להתמקד על שיפור האימרסיה והתוכן של משחקים.

הגרפיקה שניתן להגיע אליה היום היא כבר ברמה די גבוהה, אבל כל אחד שיש לו טיפה ותק כ-gamer נתקל שוב ושוב באותה שטחיות של תוכן כבר שנים, כי מפתחי המשחקים עסוקים מאוד בשילוב גרפיקה מושכת לעין והייפ כדי למכור משחקים רחבי יריעה.

ואני לא מדבר על העלילה.

אני מדבר על הדברים הקטנים:

-מגוון המשפטים שדמויות יאמרו אחת לשניה באקראי כשאתה עובר לידם

-התאמה של תנועות ידיים למה שדמות אומרת, ולטון שבו הדברים נאמרים

-רמת החיכוך הספונטני בין השחקן לניצבים המתוכנתים המקיפים אותו במהלך המשחק - לדוגמה, למה אתה צריך להתקרב אליהם כמו מכונת קפה וללחוץ על "מקש הפעולה" רק כדי שיקפיאו לך את המציאות לסרטון מעבר, במקום לתפוס אותך בחולצה או פשוט לדבר אליך כמו בן אדם נורמלי?...

-אינטראקציה פיסיקלית מציאותית של השחקן על הסביבה לעומת היכולת ההזויה לקפוץ לגובה 4 מטר או ליפול מ-3 קומות בלי לשבור את הרגליים.

-היכולת לרפא את עצמך לחלוטין ע"י שפשוף מפית על שריטה ביד לאחר שתקעו לך גרזן בראש

-דם שנראה כמו סרטים של טרנטינו, או לא קיים בכלל

-סנוורי שמש שנראים כמו עיגולי השתקפות של עדשת מצלמה כדי ליצור "מציאותיות" - מה הקטע עם זה?! מה אני מצלמה?!

-למה כלי נשק אף פעם לא נתקעים?

-כמות תחמושת מגוחכת

-למשימות צד אין השפעה או תגובה מהעולם אחריי שעשית אותם, במקרה הטוב אתה מקבל "נקודות חיבה", אבל אף דמות כמעט לא מביעה את דעתה על מה שאתה עושה.

-אדישות של העולם שמקיף אותך להתנהגות שלך - כמה פעמים השתעממתם במשחק והתחלטם סתם ללכת תוך כדי שאתם קופצים כל שניה או מרביצים באקראי לחפצים סתם כדי לראות תגובה ואף אחת מהדמויות לא מגיבה..

-תגובה פיסיקלית מחפצים בעולם כשאתה נוגע בהם, יורה בהם, מרביץ להם ולא רק נפילה אקראית, אני מדבר על סאונד שונה לחפצים שונים, סכימת התפרקות מותאמת לכיוון ועוצמת הפגיעה וכו'

יש עוד, אבל כבר הגזמתי אז נסתפק בזה...

אני יודע שחלק מהמשחקים מראים סימנים של ניסיונות בכיוון הזה אבל זה ממש לא ברמה הזאת עדיין...

נערך על-ידי gtrippleg

פורסם
  • מחבר

חחחח בהחלט תגובה משעשעת.

מצד אחד, אתה צודק וה"דברים הקטנים" הללו בהחלט יכולים להשפיע מאד לטובה על משחקים.

מצד שני, הגרפיקה המציאותית כביכול שחותרים אליה משפרת את החוויה האישית שלי במשחקים באופן קריטי.

לפעמים אני מוצא את עצמי פשוט עומד ומביט לצדדים ומתמוגג מהיופי. כל אחד והשריטה שלו :-)

דבר נוסף, ציינת "שחלק מהמשחקים מראים סימנים של נסיונות בכיוון הזה" .

לטעמי חלק גדול מהמשחקים מנסים לעשות זאת ואנחנו בהחלט בכיוון לשם.

פורסם

גרפיקה אולטרא-מציאותית בזמן אמת היא אכן דבר שמנוע האנריל בגרסאות האחרונות שלו מאפשר - עובדתית ניתן עם חומרה לא מתקדמת במיוחד לרנדר בזמן אמת סצנה מרשימה לחלוטין.

הבעיה היא שעדיין מדובר בשטחים קטנים ובכמות מצומצמת של אובייקטים.

כל מה שצריך בשביל להגיע לסצנות רחבות יותר עם גרפיקה אולטרא-ריאליסטית הוא חומרה חזקה יותר. הכלים כבר כאן.

פורסם

-למשימות צד אין השפעה או תגובה מהעולם אחריי שעשית אותם, במקרה הטוב אתה מקבל "נקודות חיבה", אבל אף דמות כמעט לא מביעה את דעתה על מה שאתה עושה.

-אדישות של העולם שמקיף אותך להתנהגות שלך - כמה פעמים השתעממתם במשחק והתחלטם סתם ללכת תוך כדי שאתם קופצים כל שניה או מרביצים באקראי לחפצים סתם כדי לראות תגובה ואף אחת מהדמויות לא מגיבה..

-תגובה פיסיקלית מחפצים בעולם כשאתה נוגע בהם, יורה בהם, מרביץ להם ולא רק נפילה אקראית, אני מדבר על סאונד שונה לחפצים שונים, סכימת התפרקות מותאמת לכיוון ועוצמת הפגיעה וכו'

יש עוד, אבל כבר הגזמתי אז נסתפק בזה...

אני יודע שחלק מהמשחקים מראים סימנים של ניסיונות בכיוון הזה אבל זה ממש לא ברמה הזאת עדיין...

אני מחזק

אני משחק בפאר קראי 4 כרגע ,וזה חוזר על עצמו שוב ושוב

התחיל מאוד טוב ,אבל השיעמום מגיע מהר מאוד

וזה עוד מישחק שמאפשר כמה גישות שונות למשימות ,הבעיה שמהר מאוד הכל חוזר על עצמו

עניין שאין השפעה ברוב המישחקים על המשימות צד ,גם מציק לי מאוד ,לדוגמה עם אני מחסל ככה וככה מוצבים בפאר קראי 4 -למה אין פחות אויבים שתוקפים אותי במשימות הראשיות ?

היום בימקום מפצים בשידרוגים לדמות ,אבל זה משעמם

בחלק מהדברים אני ל מסכים ,חלק מתאים לסימולטור ולא למישחק

אבל בחלק אתה צודק מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים