פורסם 2015 בפברואר 110 שנים אני חושב על לקנות דיסק קשיח של wd סדרת green ואני רוצה לדעת אם הוא טוב בשביל להריץ מערכות הפעלה? במקרה שלי win 7
פורסם 2015 בפברואר 110 שנים הוא יתאים להריץ מערכת הפעלה כמו כל כונן אחר, אם אתה לא מחפש ביצועים מקסימלים אז הוא יתאים.
פורסם 2015 בפברואר 110 שנים מחבר אבל יש לו סאטה 3 ו64 מגה זיכרון מטמון . מה אתם אומרים על wd blue? נערך 2015 בפברואר 110 שנים על-ידי ליאור לוי
פורסם 2015 בפברואר 110 שנים מחבר כונן טוב וזול שיריץ לי דברים בצורה חלקה ( לא משחקים כבדים או תוכנות כבדות ) וכן אני רוצה להתעסק עם הנתונים על הנייר
פורסם 2015 בפברואר 110 שנים יש לי ניסיון רע מאוד עם כונני WD Green. בלי קשר לביצועים, הם לא עניינו אותי... לאורך השנים קניתי 3 כוננים כאלה לצורכי איכסון. שלושתם מתו בזמן כזה או אחר.
פורסם 2015 בפברואר 110 שנים ל-WD Green יש מוניטין על הפנים. יש לו פונקציה של חניית ראש אחרי זמן מנוחה קצר שגורמת לדיסק "להידלק" כל פעם שניגשים אליו אחרי שהוא נח כמה דקות, מה שגורם ל-א) זמן תגובה איטי מאוד בגישות לדיסק לאחר מנוחה, ו-ב) לאורך חיים מקוצר כתוצאה מהדלקה מרובה של הדיסק.יש כל מיני תוכנות שאמורות לבטל את זה, אבל יש להן סיכוי לדפוק את הדיסק עוד יותר.בקיצור, מאוד לא מומלץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.