עבור לתוכן

קניית כרטיס מסך חדש עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

מתכוון לקנות כ"מ חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח.

המפרט מתאים והכל, מתעניין פה האם כדאי לקנות 970GTX ?

או שלאחר ה"בעיות" שהתגלו בנצילות הזיכרון שלו, עדיף ללכת על ה R9 (ולחסוך כמה גרושים) ?

אגב, כיום אני משתמש ב 470GTX והייתי מאוד מרוצה, האם שידרוג שכזה ייתן שינוי משמעותי בביצועים ?

תודה.

פורסם

מה המפרט המלא?

על איזו רזולוציה אתה משחק?

זה יעזור למומחים כאן לתת לך המלצה מדויקת ונבונה.

פורסם

אם יש לך מערכת שיכולה להחזיק gtx 970 (או R9 כלשהו) אז השיפור בביצועים יהיה אדיר!

תציין כמו שנאמר מה המפרט המלא (בייחוד ספק כוח ומעבד- דגמים מדויקים), ותקבל תשובה מפורטת.

פורסם

ע"פ ביקורות אחרונות ברשת ה GTX970 הוא המלך החדש אז שווה להביא אותו עם לוח אם תומך SLI וספק כח של 800 W שבעתיד שמסכי UHD יהיו יותר זמינים תוכל להביא עוד אחד ולשחק בSLI.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות המהירות.

עוד כשעה יהיו לכם את כל הפרטים פה.

תודה לכל העוזרים.

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

מעבד - i5-4590

לוח אם - Gigabyte - Z97X-SLI

זכרונות - 4X4 DDR3

כ"מ - GTX470

מסך - DELL - U2312HM

ספק כח - Chieftec- CFT700W

אז... ?

איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות ? עלות תועלת / ביצועים ?

פורסם

נראה טוב, המערכת שלך יכולה גם יכולה להכיל כרטיס מסך בסדר גודל המדובר.

בתקציב של עד 2000 שקלים, תוכל לקנות r9 290X או gtx970 שניהם מצוינים (ה970 קצת יותר חזק ויותר חסכוני בחשמל), אך בסופו של דבר זה עניין של העדפה.

הפער בביצועים בין שני הכרטיסים עלול לגדול או לקטון בהתאם לגרסה שתבחר, אני אישית מעדיף קירור טוב על המהרה מהמפעל.

לגבי העניין עם הזיכרון של ה970, לדעתי זה שטויות..

בנוסף, לפי מה שאני רואה הלוח שלך תומך גם בSLI וגם בCF ככה שלא משנה מה תבחר, תוכל להוסיף כרטיס נוסף בעתיד :)

פורסם

כרגע זה לא זמן טוב לקנות כרטיס מסך. חכה קצת להתפתחויות של כל מה שהולך בשוק כרגע.. אני מנבא את זה ככה: נבידיה מורידה מחירים של ה970, amd מורידה מחירים אחריה.. ואחרי כחודש יוצא כרטיס דגל חדש מ amd, שיגרום לעוד הוזלות.

בקיצור.. לא חושב שזה זמן טוב לקנות כרגע.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים לזה...

אבל...

ככה זה תמיד, הוזלה של כרטיס מסך > הוזלה של המתחרים > הוצאה של כרטיס מסך חדש...

זה לא ייגמר לעולם...

ואם בכל זאת אני זקוק להמלצה אז... ? 970 או R9 ?

פורסם

לא תהיה מאוכזב עם אף אחד מהשניים, אני אישית הייתי קונה 970.

פורסם

מגיעים ל512mb האחרונים של ה970 והוא יתחיל לקרטע..1/8 מהמהירות הרגילה.

אני עדיין חושב שהוא סבבה ל1080p אבל לא יותר מזה. עם כל הבעיות של ה970 הוא עדיין בחירה יותר הגיונית מה-290 וה-X לכל דבר. לוקה בבעיות מפה עד להודעה חדשה.

היחיד מבין כל אלו שמביא ל970 תחרות אלו פתרונות הקירור של Sapphire tri-x וכו'.. במיוחד זה עם ה-8gb שעוקף אותו בסיבוב ב-4k (שאמור להיות הסטנדרט בעתיד?), אבל הוא יותר יקר.

בקיצור, זה לא שאני אומר לך תחכה עוד שנה. חודש במקסימום.. נבידיה חייבת לעשות משהו כדי "לכפר" על מה שעשתה

פורסם

אין שום סיבה שGTX 970 לא יאכל משחקים לארוחת בוקר גם ב-1440P. ב-4K הוא לא מראה סימני עייפות גם במשחקים שידועים בתור זוללני זיכרון.

הנה דוגמה שאנשים ממשיכים להתעלם ממנה

http://www.guru3d.com/news-story/middle-earth-shadow-of-mordor-geforce-gtx-970-vram-stress-test.html

פורסם
כרגע זה לא זמן טוב לקנות כרטיס מסך. חכה קצת להתפתחויות של כל מה שהולך בשוק כרגע.. אני מנבא את זה ככה: נבידיה מורידה מחירים של ה970, amd מורידה מחירים אחריה.. ואחרי כחודש יוצא כרטיס דגל חדש מ amd, שיגרום לעוד הוזלות.

בקיצור.. לא חושב שזה זמן טוב לקנות כרגע.

שטויות במיץ , תמיד יקום האחד שיגיד את זה...

שוק כרטיסי המסך נמצא לדעתי במצב הכי טוב שהוא היה אי פעם...

תביא GTX 970.

פורסם

אבל יש באג בGTX 970 אז למה לקנות אותו?

פורסם

גם אם יש לו באג הוא עדיין הכרטיס מבחינת יחס מחיר ביצועים הכי טוב כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים