פורסם 2015 בינואר 3110 שנים הכוונה מבחינת הארד דיסק פנימי או חיצוני.אני שוקל להרחיב את האחסון שלי במחשב (להוסיף עוד 2 או 3 טרה) ומתלבט בין פנימי לחיצוני (אין כ"כ הבדל גדול ביניהם במחיר) ורציתי לדעת אם יש עדיפות לזה או לזה מבחינת מהירות ואולי גם מסיבות אחרות... (בעיקר מבחינת אמינות אם יש הבדל)אני מניח שחיבור SATA יותר מהיר אבל לא כ"כ מצאתי על זה משהו חד משמעי באינטרנט.
פורסם 2015 בינואר 3110 שנים חיבור SATA הרבה יותר מהיר מUSBכונן פנימי הרבה יותר מהיר מחיצוני (בלי קשר לחיבור)קונים כונן חיצוני רק אם אתה צריך הרבה מקום נייד אחרת קונים פנימי
פורסם 2015 בינואר 3110 שנים מבחינת ביצועים תמיד עדיף פנימי.גם בגלל שSATA בקר יותר מהיר מUSB3 מבחינת תגובתיות ויעילות משאבית.וגם בגלל שהדגמים שיש בכוננים חיצוניים לא תמיד הכי מהירים שיש(יש אולי כמה זהים לביצועי כונן פנימי, אבל צריך לברר ולוודא לפני שקונים).
פורסם 2015 בינואר 3110 שנים תלוי איזה תוכן אתה רוצה לשים בכונן.מבחינת מהירות העברת נתונים (קבצים גדולים), לא יהיה הבדל רציני בין פנימי לחיצוני. בתנאי ששני הכוננים באותו גודל (3.5 או 2.5).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.