פורסם 2015 בינואר 3110 שנים אהלןמשום מה אני לא מוצא אין משנים את השם של ה user account. כלומר אני מעוניין לשנות את השם שמופיע בקטע המודגש:C:\Users\(user-account)\ ....מה גם שניסיתי לשנות את שם התיקייה עצמה, ולא הצלחתי..אשמח לעזרה נערך 2015 בינואר 3110 שנים על-ידי evy
פורסם 2015 בינואר 3110 שנים למה אתה רוצה לעשות את זה?נראה לי יהיה קצת מורכב עקב ההפניות ורישומים אפשריים ב-registry, לכן ייתכן ויהיו תופעות לוואי או בעיות שקשורות לזה.בשביל לשנות שם, אתה חייב להיות בLogoff מהיוזר (שNTUSER.DAT לא יהיה טעון), לאחר שינוי השם צריך לשנות את הנתיב של היוזר המשוייך (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList)עוד פעם... ייתכן ויהיו בעיות בגלל הפניות ורישומים אפשריים ברגיסטרי לנתיב הישן... נערך 2015 בינואר 3110 שנים על-ידי dimashk
פורסם 2015 בינואר 3110 שנים מחבר כיוון שאני משתמש במטלב וכותב\קורא לתיקייה ב dropbox.ומכיוון שאני משתמש בתיקיה זו ממספר מחשבים בעלי שם משתמש שונה, אני צריך כל פעם לשנות את הנתיב באופן ידני.
פורסם 2015 בינואר 3110 שנים אז למה לא לשנות את מיקום תיקיית הדרופבוקס לוקאלית למיקום שיהיה נגיש לכולם, במקום קומבינות עם תיקיית הפרופיל?
פורסם 2015 בינואר 3110 שנים מחבר הבנתי אותכם.מה שקורה זה כשאני מתקין את dropbox אז ברירת המחדל היא ב c:\users\username\dropboxבקיצור אתם אומרים שאני אשנה את המיקום של התיקייה ל c:\program files\dropbox למשל..
פורסם 2015 בינואר 3110 שנים מחבר אני מנסה לשנות את מיקום התיקיה לתוך ה program files וזה כותב לי ששם תיקיה כזה כבר נמצא למרות שהוא לא... נערך 2015 בינואר 3110 שנים על-ידי evy
פורסם 2015 בינואר 3110 שנים למה לשם?תבחר מיקום שלא שמור ע"י מערכת הפעלה.וכמו שכבר ציינתי לפני זה, אין לנתיב הזה שום משמעות מבחינת סנכרון במקום אחר.
פורסם 2015 בפברואר 110 שנים גם אם תשנה את שם המשתמש, הנתיב והשם המקורי ישארו בדיוק כמו שהיו..רק שם המשתמש משתנה.!
פורסם 2015 בפברואר 110 שנים מחבר למה לשם?תבחר מיקום שלא שמור ע"י מערכת הפעלה.וכמו שכבר ציינתי לפני זה, אין לנתיב הזה שום משמעות מבחינת סנכרון במקום אחר.אין לי מחיצה נוספת לשמור בה לכן אני חייב לשמור איפשהו ב C.שמרתי בסוף ב C:\Dropboxהכי פשוט שישולכל מי שלא הבין למה אני עושה את זה, אז תקראו את התגובה השנייה שלי בפוסט.ואם יש לכם דרכים אחרות, אשמח לשמוע ולהחכים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.