עבור לתוכן

Zen: הדור הבא של AMD יציע זיכרון DDR4 וליטוגרפיה של 14 ננומטרים?

Featured Replies

פורסם

מידע חדש לגבי המעבדים העתידיים של AMD, בשם \"Zen\", עשוי לחשוף לנו את התשובה של החברה לשוק המעבדים עבור שנת 2016

לכתבה: http://hwzone.co.il/zen-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%96%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-ddr4-%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%98%d7%95%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99%d7%94-%d7%a9/

פורסם

AMD סוף סוף מתעוררת?

פורסם

לא. המהנדסים שלה ישבו בחוסר מעש מוחלט והביטו בהפסדים שלה עד כה.

מה אנשים חושבים שמהנדסים בחברות האלה עושים כל יום כשהם קמים בבוקר והולכים לעבודה, אין לי מושג.

נערך על-ידי djelectric

פורסם

הלוואי ויצא מוצלח :)

הייתי כל כך מרוצה ממעבדי הphenom והphenom II אבל בזמן האחרון הם לא כל כך פוגעים, ולכן עברתי לIntel.

אם הם יציגו מעבדים טובים ותחרותיים אני בכיף אחזור לAMD.

פורסם

השדרוג הבא שלי ב2016 :biglaugh:

פורסם

ממה אתם מתלהבים?

אם רק בחצי השני של 2016 (עוד שנה וחצי ללא דחיות) AMD יגיעו למה שיש לאינטל היום, האם באמת יהיה להם היתרון על אינטל?

פורסם

סביר להניח שלא. באופן אובייקטיבי, AMD נמצאת שנים מאחורי אינטל בפיתוח מיקרו-שבבים.

אבל, יצירת מוצר טוב שמתאים לקהל רחב היא עדיין אפשרות שקיימת. השאלה היא האם AMD תוכל להגיע אליה.

פורסם

AMD לא יצליחו לעקוף את אינטל אם כן זה יקח המון זמן כי אינטל רק מתמקדת במעבדים ומשקיעים, AMD הם גם מעבדים גם כרטיסי מסך.

פורסם

מדובר ב2 מחלקות שונות בתוך AMD

החברה שאחראים על הכרטיסי מסך הגיעו מATI

פורסם

כל הכבוד להם תמיד בכרטיסי מסך הם קדימה אבל לא במעבדים...

פורסם

זה בסדר גם בכרטיסי מסך הם לא מקדימה (טכנולוגית לפחות)

פורסם

ל-10 הדור החדש של AMD יהיה עם צריכת חשמל כמו של מקסוול, עם זיכרון תלת מימדי שהוא פי כמה וכמה יותר מהיר מ GDDR6 ו NVIDIA תכננו לשים אותו רק בדור הבא שלהם ועם 20NM.

אז כן הם כן די מקדימה גם בדורות הקודמים ואם לא מקדימה אז באותו רמה רק עם מחירים שפויים.

פורסם

הכל שמועות, אבל אני בספק אם AMD תצליח להפתיע את אינטל או NVIDIA.

פורסם

אנחנו מדברים על AMD. אני אתפלא אם המעבדים יגיעו לשוק לפני אמצע 2017. אבל ל-AMD יש אפשרות להשיג את אינטל בביצועים מאחר והשדרוגים העיקריים במעבדי אינטל מדור לדור מתמקדים בצריכת חשמל ופליטת חום.

פורסם
ל-10 הדור החדש של AMD יהיה עם צריכת חשמל כמו של מקסוול, עם זיכרון תלת מימדי שהוא פי כמה וכמה יותר מהיר מ GDDR6 ו NVIDIA תכננו לשים אותו רק בדור הבא שלהם ועם 20NM.

אז כן הם כן די מקדימה גם בדורות הקודמים ואם לא מקדימה אז באותו רמה רק עם מחירים שפויים.

הבטחות הבטחות בנתיים בנץ' אחד לא ראיתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים