פורסם 2015 במרץ 1610 שנים טוב,הם שברו אותי.הזמנתי את הגרסה הרגילה ב40$ ממקסיקו.כרגע עושה "Pre-Load" עם המהירויות הזוועתיות שאני מקבל מהשרתים שלהם.אם הייתי קונה לפני הייתי יכול לשחק עכשיו...
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים למה לא? ניסית את המשחק כבר ואתה יודע איך הוא יהיה,איזו סיבה יש לא לעשות הזמנה מוקדמת?המחירים גם לא ממש הולכים לרדת דרסטית בקרוב...
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים טוב,הם שברו אותי.הזמנתי את הגרסה הרגילה ב40$ ממקסיקו.כרגע עושה "Pre-Load" עם המהירויות הזוועתיות שאני מקבל מהשרתים שלהם.אם הייתי קונה לפני הייתי יכול לשחק עכשיו...עוד הפעם... אני לא מבין את זההזמנתי גם ממקסיקו ביום שבת בלילה ואני יכול לעשות פרי לואד היום ב-19:00 ולשחק רק ב-19... איך יש הבדל בין שתי הגירסאות וגם אני קניתי את הגירסה הרגילה
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים אין הבדל.קח:http://www.reddit.com/r/titanfall/comments/1zjulg/how_to_preload_and_play_early_you_will_save_days
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים אני אחכה שיהיה מבצע כלשהו. המקסימום שאני מוכן לתת על המשחק הזה כולל פרימיום זה 20$
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים למה לא? ניסית את המשחק כבר ואתה יודע איך הוא יהיה,איזו סיבה יש לא לעשות הזמנה מוקדמת? המחירים גם לא ממש הולכים לרדת דרסטית בקרוב...זה לא בגלל המחיר שגם ככה לדעתי מוגזם (תתפלא ... BF4 לפי מה שזכור לי נפל כמעט ב 10$ שבוע\שבועיים אחרי שהוא יצא )הכל במטרה לא לעשות PRE ORDER למשחקים של EA מפיצה כי הם פשוט צוחקים ומזלזלים בכולנו ולצערי אתם עוד לא הבנתם את זה ... הכוח היחידי שיש לנו בידיים הוא לא לקנות את המשחק (שזה לא באמת יקרה) או שלפחות לחכות שיורידו למחיר נורמלי ...
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים המחיר ירד בגלל שהוא יצא קרוב מאוד לבלאק פריידי,ואין שום חג קרוב לפי לוח השנה האמריקאי שיש בו סיילים על משחקים אז העדפתי לקנות אותו עכשיו וזהו.והקטע עם הpre-order,זה שטויות,זה לא מזיז למפיצה כי את הכסף שלה היא תקבל,בין אם זה שבוע לפני המשחק או שבוע אחרי יציאת המשחק...
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים אם היה מחיר נורמאלי לפרמיום הייתי קונה.הפרמיום זמין רק למהדורת Ultimate Edition שעולה איזה 100 דולר. חיים בחלום.מוכן לשלם 50 דולר על פרמיום גג....אין מצב לשלם על המשחק יותר ממה ששילמתי על BF4.
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים במקסיקו החבילה של הדלוקס עם הפרימיום היא 84 דולר.יש אופציה לקנות את הפרימיום בנפרד-34 דולר במקסיקו.
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים אם אתה מפעיל VPN קוריאני אתה יכול לשחק עכשיו,אבל טכנית ישראלים יכולים לשחק מה20 למרץ.וכמה המשחק בגרסה רגילה יעלה?40 דולר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.