פורסם 2015 בפברואר 510 שנים אני דוקא חושב שזה שינוי מרענן ונחמד לסדרה.עם זאת, לא לשכוח שה-BF הבא כבר בתכנון, ולפי דעתי הוא כבר יחזור למקורות הצבאיים למי שמתחבר יותר.
פורסם 2015 בפברואר 510 שנים מחבר ^לדעתי זה שBF הלך קצת לכוון אחר לא עושה את זה רע!אבל אם כבר, ציפיתי לחידוש ולא ניראה לי שיש פה חידוש כלשהו אם בכלל.יש תחושה של BF, יש תחושה של COD, יש אפילו תחושה של CS (לדעתי), והכניסו הרבה מPAY DAY ויצא להם את זה.סתאם דוגמא קלאסית...TITANFALL הביא משהו חדש ומרענן לג'אנר, וBFH לטעמי לא מחדש כלום.אבל יכול להיות שהמוצר המוגמר יצא ואני יאכל את הכובע :-)
פורסם 2015 בפברואר 2810 שנים סליחה על הבורות.אורג'ין יש לי.אבל מה זה פרוקסי מקסיקני? איך עושים את זה?
פורסם 2015 בפברואר 2810 שנים קח:http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/1ohy1r/origin_mexico_battlefield_4_premium_2831_2281/אל תשתמש בפרוקסי שהם מציעים,תשתמש בתוסף לכרום בשם hola,הוא מעולה טנוח לשימוש,אתה משנה פרוקסי בלחיצה.אחרי שאתה לוחץ על הצ׳אק אאוט תבטל את הפרוקסי.אל תכנס לחשבון שלך או תמלא את האשראי בזמן שהפרוקסי פתוח.בהצלחה ותעדכן.
פורסם 2015 במרץ 210 שנים הם מנסים לגנוב אותנו.יש שם רק 4 חבילות הרחבה.לא חושב שמישהו יקנה את זה כי באטלפרונט כל כך קרוב .הטריילר הכי עלוב שראיתי.0 מידע חדש.הם צריכים לשלם לי על שביזבזו לי ככה חצי דקה מהחיים.פתטי.עריכה: עכשיו ראיתי שהמוד התחרותי הוא רק לפרימיום.ירוד ועלוב.הם מורידים מהערך של המשחק בלי הפרימיום. נערך 2015 במרץ 210 שנים על-ידי BarM
פורסם 2015 במרץ 210 שנים אני בכלל לא רואה את הפרמיום לרכישה. אני רואה רק רגיל ודלוקס.דלוקס זה הפרמיום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.