עבור לתוכן

ADBLOCK מאט את המחשב ?

Featured Replies

פורסם

שהייתי מנסה לגלול עם העכבר למעלה ולמטה האתר היה עושה כאלה פריזים , מסתבר שהוא תמיד חוסם את הפלאשים ברקע ובגלל שהוא עסוק בלחסום את הפלאשים הוא מאט ממש את האינטרנט בקושי זז

יש גם תוספים כמו 365SPORT שאני חייב אותם אבל בגלל שזה מאט את הכרום אני לא יודע מה לעשות

יש הבדל עצום שהכרום ריק מתוספים ולבין כרום עם תוספים שהוא ריק מתוספים כיף לגלוש שיש תוספים אי אפשר לגלוש נורמלי הבעיה שרואים פלאשים וזה מעצבן יש תוכנה אחרת קלה במקום ה ADBLOCK ?

פורסם

ממליץ לך בכלל לנטוש את התוספים שחוסמים פרסומות ולקנפג את קובץ הhost שלך

http://someonewhocares.org/hosts/

פורסם
  • מחבר

בלי התוספים האינטרנט עף , אבל מבאס כל הפרסומות האלה שהיו לי תוספים HWZONE זז מרקטע בגלילה עכשיו זה סבבה

חשבתי אולי יש שירות כזה של ספק האינטרנט שחוסם פלאשים ופרסומות

פורסם

אתה עדיין עם החומרה המיושנת שלך?

פורסם
  • מחבר

זה נכון מה שאומרים שבכל מה שקשור לאינטרנט הכונן הקשיח הוא הדבר הכי חשוב ולא המעבד ? הביצועים בגלישה באינטרנט קשורים לכונן הקשיח ? אם אני אקח מעבד חלש עם SSD כמו CELERON G1840 לעומת I7 3770 עם SATA2-3 הגלישה בסלרון תהיה יותר מהירה?

ועוד שאלה בקשר לכוננים קשיחים :

SATA 3 תומך ב 6GB שזה 600 מגה לשניה זה לא כמו ה SSD ? או שזה רק על הנייר ? יש לי כונן SATA3 של TOSHIBA

נערך על-ידי iveco

פורסם

זה לא משנה אם הכונן HDD הרגיל הוא עובד על IDE או SATA2 או SATA3 בסופו של דבר הם לא מהירים כמו SSD

אז כן, הכוננים שמוכרים לך כיום שתומכים בSATA3 זה רק על הנייר, פיסית הם לא מסוגלים להגיע לקצבי העברה כאלה.

קודם כל, הדבר שמשחק חשיבות הכי גבוהה למהירות שבה הדפדפן שלך יעבוד, זה מהירות האינטרנט עצמה, בנוסף, כמות התוכן ומשקלו, וכמה מהר השרת יכול להעביר לך את כל התוכן הזה.

ככה שאם האינטרנט שלך איטי\שאתה מוריד דברים בו זמנית ותופס רוחב פס, או השרת שעליו נמצא האתר עמוס אז הדף שלך יעלה לאט.

מעבד וזכרון ראם הם גם משחקים תפקיד חשוב בפעולה, כי הם מעלים לך על המסך את המידע שמגיע מהאינטרנט.

אני חושב שהכונן הקשיח משחק את התפקיד הכי פחות חשוב בפעולת הדפדפן. חוץ מהרגע שאתה מעלה אותו.

רק אז יהיה הבדל משמעותי, ככל שהכונן מהיר יותר ככה התוכנה תעלה מהר יותר.

ולגבי ההשוואה שלך, לא יהיה הבדל, ואם יהיה אז רק באתרים כבדים, עם המון תוכן, ששם הI7 מן הסתם יתעלה עליו.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הכונן הקשיח שלי עם תוכנת PARKDALE ותוכנת HD TUNE והמהירות של ה SATA 3 שלי הייתה 180-140 MB זה נחשב מהיר ?

ה SATA 2 משחק בין 50 - 70 MB .

אפשר הסבר על ה READ WRITE ? שאני פותח אתר אינטרנט הכונן הקשיח עובד READ או WRITE ?

יש בין ה SATA2 ל SATA3 הבדל של מעברי נתונים פי 2 ואני לא מצליח ממש להרגיש את ההבדל זה לא הרגשה של שינוי כמו SSD איפה אני אמור להרגיש את ההבדל ? בהעברה של קבצים והעתקה בתוך הדיסק ?

ויש לי עוד שאלה חשובה :

אם לוקחים מעבד 1155 או 775 והמעבד לא יושב טוב על התושבת / או הפינים מתעקמים בלוח מהתקנה לא נכונה - יש מצב שהמחשב עדיין יעלה רגיל ? ויהיו רק פריזים קטנים או שהוא פשוט לא יעלה ? סתם מסקרן אותי .

נערך על-ידי iveco

פורסם

אני פשוט אתן לך להשוואה:

SSD נותן לך 450-550MB/s

יש קצת משניהם, אבל לא משהו רציני, כבר אמרתי זה לא משהו שמשפיע הרבה, מה שחשוב יותר זה מהירות האינטרנט והמעבד.

יכול לעבוד, יכול לא, קשה לצפות או לתאר דבר כזה.

נערך על-ידי Epidem

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר לי בבקשה מה הנתונים שרשומים פה :

14l0z9e.png

פורסם
  • מחבר

.

פורסם

בתור התחלה תחליף את adblock ב µBlock

פורסם

דבר שני אל תהיה משתמש מגעיל שיורק אל הבאר ממנה הוא שותה. אתה נעזר באתר שבו אתם חוסם פרסומות?

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין UBLOCK ל AD BLOCK PLUS ?

פורסם

הרבה יותר קל על משאבי המערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים