עבור לתוכן

AMD: Shots Fired :D

Featured Replies

פורסם

B8dV86eCYAEMLwx.png

מנהל שיווק של AMD פרסם את זה. גרם לי לגחך :)

• תגובות 61
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

AMD RADEON R9-290 BLOWER

HOT means HOT

:mad0233:

פורסם

^לא יודע אם זה מה שיציל אותך, המשחק הזה פשוט כבד מוות.

פורסם

המשחק הזה רץ הרבה פחות טוב על AMD כרגע, ואני חושב שזאת גולת הכותרת. בואו נהפוך את הדיון הזה קצת לAMD נגד NVIDIA כי כך הוא גם התחיל.

בתקופה האחרונה כמות המשחקים שיוצאים מבית יצרניות רבות, והם פועלים באופן שערורייתי על RADEON היא ענקית. אולי הגדולה והדחוסה ביותר מזה שנים ארוכות - זאת סיבה לגיטימית לחלוטין לסלידה מוחלטת מהמותג האדום.

אף אחד לא אוהב להמתין שבועות וחודשים עד שיצרנית המשחק ויצרנית החומרה יחליטו בניהן מי אשם.

זה היה הסיפור עם כותרי יוביסופט, זה היה עם עוד שלל כותרים לאחרונה.

אגב, אולי בשישי AMD תחשוף נשק חדש

רק נשאר לקוות שגם בו לא יהיו מעצורים

פורסם
  • מחבר
המשחק הזה רץ הרבה פחות טוב על AMD כרגע, ואני חושב שזאת גולת הכותרת. בואו נהפוך את הדיון הזה קצת לAMD נגד NVIDIA כי כך הוא גם התחיל.

בתקופה האחרונה כמות המשחקים שיוצאים מבית יצרניות רבות, והם פועלים באופן שערורייתי על RADEON היא ענקית. אולי הגדולה והדחוסה ביותר מזה שנים ארוכות - זאת סיבה לגיטימית לחלוטין לסלידה מוחלטת מהמותג האדום.

אף אחד לא אוהב להמתין שבועות וחודשים עד שיצרנית המשחק ויצרנית החומרה יחליטו בניהן מי אשם.

זה היה הסיפור עם כותרי יוביסופט, זה היה עם עוד שלל כותרים לאחרונה.

אגב, אולי בשישי AMD תחשוף נשק חדש

רק נשאר לקוות שגם בו לא יהיו מעצורים

כן ראיתי את זה.. זה 95% משהו לגבי הכרטיס החדש שלהם, מה יכול להיות תזמון יותר טוב מזה הרי? נבידיה כרגע במצב הכי פגיע שלה.

AMD = Hype Train, לא נראה לי שהיא תצליח לספק תחרות כלשהי.. כבר שנים שהיא ממחזרת את אותן הטכנולוגיות כאילו אנחנו בעידן האבן.

וכמובן חוסר התמיכה התוכנתית גם בכרטיסי המסך ובמיוחד במעבדים שלה עלו לי על העצבים לאורך השנים.

היה את כל הדיבור על זה שכרטיס המסך החדש ינצל זכרון מסוג חדש של HYNIX, ונראה לי שכל מה שזה יהיה זה גימיק..

אבל נחיה ונראה, אין דבר שאני אוהב יותר מאנדרדוג שנותן פייט :)

פורסם

AMD היא אנדרדוג כמו שבזק היא אנדרדוג. חברה שכבר מכרה יותר מאנוידיה ברבעון היא מתחרה מן המניין.

פורסם

פרסומת די טפשית אם אתם שואלים אותי... "מגניבה", אבל טפשית.

וגם הפרסומת וגם הפוסט של "4gb means 4gb" משדרים הרבה חוסר ביטחון וקטנות... גישה אמריקאקית טיפוסית.

שידברו איתי בכרטיסים, במקום לבעוט ביריב כשהוא למטה. לא צריך יותר מזה כדי להעביר מסר.

פורסם

החברות יודעות שפאנבויז ולויאליסטים למיניהם זה טרף קל. משחררים קצת פרופגנדה והם בהמוניהם יעשו את העבודה ברשת.

פורסם

כל המשחקים האלה שלא עובדים טוב עם חומרה של AMD רק מגדילים את הסלידה ל NVIDIA כי כל המשחקים האלה משתמשים ב GAMEWORKS, שם מאוד משעשע אם מתחשבים בתוצאה הסופית. מצד שני משחקים שמשתמשים בתוכנית המקבילה של AMD עובדים בצורה תקינה בלי קשר לחומרה שבחרת לקנות. מה שמלמד שאין גבול לכמה נמוך NVIDIA מוכנים לרדת בשביל לשמור על ההשליה של היתרון...חבל שאנשים נופלים בתרגיל הזה במקום להצביע על NVIDIA ולדרוש שהם יסדרו את הקטעי קוד שלהם ויעצרו את השימוש בהם עד שיהיה להם משהו סביר להציע.

איזה מחזור ראינו מ AMD? כרטיסי ביניים? כל השאר היה חדש...גם התאמות אין אתם בעיה, יותר מזה, יש עליה ענקית במכירות של ה FIREPRO וחלק גדול מהמשחקים היום מפותחים לקונסולות שמבוססות 100% על חומרה של AMD.

בקשר לסרטון הזה, לא נראה לי שזה קשור לכרטיס חדש, נראה לי שזה ל MANTLE או פיתוח אחר שלהם.

הזיכרון הזה הוא לא גימיק, הוא העתיד. ל NVIDIA היה שיתוף פעולה עם יצרנית זיכרון אחרת (מיקרון?) בשביל לפתח משהו דומה אבל הם לא הצליחו מה שנותן ל AMD יתרון לדור אחד, לפחות במה שקשור לרוחב פס לזיכרון.

פורסם

את המשחקים מתכנת האולפן, ולא NVIDIA.

החומרה קיימת, התוכנה קיימת, ואין שום סיבה שמשחק חדש אפילו אם יש בו HBAO+ לא יעבוד טוב על חומרה אדומה מקבילה.

פורסם

GAMEWORKS כולל קטעי קוד מוכנים, הרבה מהם ניתנים כ BLACKBOX או שצריך לשלם כסף בשביל לראות מה יש בפנים. זה לא כזה קשה עם קטעי קוד כאלה לדפוק ביצועים במשחק, ראינו את זה בכיוון ההפוך עם TR ו tressfx. מה שמעניין זה שהקוד מקור של TRESSFX זמין באתר של AMD וכל מי שרוצה יכול להוריד אותו (כולל NVIDIA) והכל גם עבר הרבה עדכונים והיום הפגיעת ביצועים עם כרטיסי מסך של NVIDIA הרבה יותר קטנה ממה שהיא הייתה בעבר וגם נוספו הרבה אפשרויות חדשות.

חלק מהמשחקים האלה משתמשים ב HAIRWORKS או אפילו בקודים מוכנים שעושים דברים דיי נפוצים כמו DOF או AA. בחלק מהמקרים אפילו דברים שאתה לא יכול לכבוד בהגדרות (כי הגדרה אחת משנה כמה דברים). זה ממש לא רק HBAO.

אם NVIDIA רוצים להוכיח שלא הם אשמים שיפתחו את קטעי הקוד שלהם כמו ש AMD עשו, עד אז אם משחק משתמש ב GAMEWORKS ויש בעיות ביצועים עם כרטיסי מסך של AMD אז כניראה ש GAMEWORKS אשם (במיוחד שחלק מהמשחקים האלה הגיעו ממפתחים עם דיי הרבה ניסיון ושבעבר המשחקים שלהם כן עבדו תקין עם כרטיסי מסך של AMD).

פורסם
AMD היא אנדרדוג כמו שבזק היא אנדרדוג. חברה שכבר מכרה יותר מאנוידיה ברבעון היא מתחרה מן המניין.

הנתונים היחידים שאני מכיר זה עד Q2 של 14 ששם נוידיה מכרה בערך 3 מיליון יותר יחידות מAMD. מאיפה מוצאים את המספרים האלה בכלל?

פהענק-להגיד את זה זה כבר על גבול ההוצאת דיבה אתה בעצם טוען שנוידיה מחבלת במכוון בביצועים עם כרטיסים של המתחרות

אני לא חושב שאתה יכול להגיד את זה במיוחד שכל מה שקשור לgameworks הוא לא מירב העומס במשחק (TB הוכיח את זה בפורט ריפורט שלו)

הLOD/view distance לא קשור לזה בכלל ובחזקת המפתחת בלבד.

פורסם
  • מחבר
הנתונים היחידים שאני מכיר זה עד Q2 של 14 ששם נוידיה מכרה בערך 3 מיליון יותר יחידות מAMD. מאיפה מוצאים את המספרים האלה בכלל?

פהענק-להגיד את זה זה כבר על גבול ההוצאת דיבה אתה בעצם טוען שנוידיה מחבלת במכוון בביצועים עם כרטיסים של המתחרות

אני לא חושב שאתה יכול להגיד את זה במיוחד שכל מה שקשור לgameworks הוא לא מירב העומס במשחק (TB הוכיח את זה בפורט ריפורט שלו)

הLOD/view distance לא קשור לזה בכלל ובחזקת המפתחת בלבד.

יש הסכמים צדדיים/סודיים לתת גישה ליצרניות מסויימות לקוד של תוכנות ומשחקים של אולפנים תמורות כמה מיליונים, אני בטוח שהם לא עושים אופטמיזצדיה לאויב שלהם ;) בוא נגיד ככה.

הייתה כבר תביעה של AMD נגד INTEL בדיוק על דבר מסוג כזה (והם ניצחו), אז כן, זו לא הוצאת דיבה, זו עובדה. ד"א, גם AMD עשתה את זה ב-saints row 4 אם אני לא טועה.

זה מוציא את התחרות וגורם לנו לתהות האם אנחנו מודדים נכון את החומרה הזו?

בסופו של דבר הכרטיסים האלה מיועדים לדבר אחד (רוב הזמן), למשחקים, ולהשיג גישה לקוד של המשחקים שיביא יתרון לחברה אחת על פני האחרת זה דבר שקורה כבר הרבה זמן, ולפי דעתי לא יעלם. עד כמה שהדבר שנוא עליי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים