פורסם 2015 בינואר 2810 שנים היי, לצורך עריכת ווידאו דרושה עבודה על איזה שלושה מוניטורים או יותר כאשר 2 משמשים לחלונות העריכה ועוד אחד לתצוגה מקדימה.הבעיה היא שהכרטיס מכיל 2 יציאות בלבד. כיצד ניתן להתגבר על המכשול הזה ?ועד כמה יהיה מעמיס על כרטיס מסך נוסף.בסינימיה סיטי אני רואה מסכים שמפוצלים לתישעה חלקים (!) נראה לי אפשרי בהחלט, אני טועה?
פורסם 2015 בינואר 2810 שנים צריך כרטיס מסך נוסף. לרוב אין עם זה בעיה וזה לא מעמיס יותר מידי (כל עוד זה לא משחקים או רנדור 3D).מה הדגם המדויק של לוח האם?
פורסם 2015 בינואר 2810 שנים מחבר מממ וכ.מ עם 3 יציאות : DVIx2+1HTMIאין בעיה לחבר שלשה במקביל אני מניח. ?לא יודע איזה לוח כי זה לא המחשב שלי אבל לדעתי לא קיים שם חריץ PCI-E נוסף. מה עושים במקרה שכזה ?וכן משתמשים שם ברינדור ואולי גם 3D בעתיד אבל סביר שלא בחלוקה שלושה מסכים ובכל אופן ישנם 2 כרטיסים כך שהעבודה מתחלקת בין הליבות הגרפיות אני מניח.האם אני צודק ?
פורסם 2015 בינואר 2810 שנים תלוי בכרטיס מסך. יש כאלה שיש להם יותר יציאות ממה שהם תומכים בו-זמנית.בכרטיס NVIDIA האחרונים, החל מסדרת GTX600 - אפשר לחבר עד 4 מסכים, בלי הגבלות (בהנחה שיש 4 יציאות).
פורסם 2015 בינואר 2810 שנים מחבר האם כרטיס מסך ג'יפורס 470 ייתן לי תמיכה בשלושה מסכים בו זמנית?אתן דגם מדוייק בהמשך.
פורסם 2015 בינואר 2810 שנים מחבר תודה על העזרה. דעתך לגבי התקנים חיצוניים בחיבור USB שיעשו את העבודה ברזולוציית FHD ?זה נועד רק בשיבל להריץ את התצוגה מקדמת בפרמייר.
פורסם 2015 בינואר 2910 שנים דווקא כי זה לוידאו - אני אומר כמעט חד-משמעית "לא".לUSB אין רוחב פס גבוה מספיק והשהייה נמוכה מספיק כדי לתמוך בוידאו ברזולוציה גבוהה וקצב גבוה.למה אני אומר "כמעט"? כי בשנים האחרונות (מאז USB3), כבר יש התקני שכאילו יכולים תאורטית לתמוך גם בFHD 60HZ, אם כי בפועל מנסיון של אנשים - זה לא תמיד עובד טוב.מה שאתה יכול לעשות הוא להשתמש במסך שמחובר למתאם הUSB דווקא לחלון העריכה - שם אין לך צורך בקצב פריימים גבוה.
פורסם 2015 בינואר 2910 שנים מחבר קיבלתי.היתכן שפיתרון טוב ויעיל יותר יהיה להחליף כ.מסך באחד גבוהה מ600
פורסם 2015 בפברואר 210 שנים מחבר היום עלה לי רעיון נוסףהאם ניתן להשמיש את הכרטיס מסך המובנה לטובת מסך שלישי כאשר הכרטיס החיצוני (470) כבר מחובר לשני מסכים?
פורסם 2015 בפברואר 310 שנים מחבר מה כוונתך?האם קיים מצב שיש לוחות שמבטלים את המבונה כשאשר מזוהה כרטיס נוסף, ויש לוחות שלא ?
פורסם 2015 בפברואר 410 שנים מחבר הערכה כללית לגבי זמן השינוי ?כי אני זוכר שבעבר זה היה מתבטל בכולם אבל שמעתי שהיום לא.(השאלה היא בעצם מה זה היום? ממתי זה לא מתבטל? או שגם היום יש כאילו שכן וכאילו שלו - וגם בעבר. פשוט תלוי בדגם ?:?? )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.