פורסם 2015 בינואר 2710 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"חא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לא 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, עוצוב בפוטושופ CS5, אחסון תמונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני לא מבינה בזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לפחות 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 8 and microsoft office 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור חיפה והצפון 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין אז מצאתי את המפרט הזה : והשאלות שלי הן כלהלן : א. האם יש אפשרות לחסוך במחיר בלי להתפשר על האיכות ? כלומר האם לדרישות שלי יש מפרטים יותר זולים ? ב. יש המון תוספות ושדרוגים מבלבלים כמו SSD ולוח אם וזיכרון פנימי ואני לא יודעת מה כן כדאי ושווה את הכסף ומה פחות אשמח לעזרה תודה רבה לעונים [TABLE=class: detsTable, width: 100%][TR][TD]ספק כחספק כח Seasonic 500W דגם Eco 500 הכולל Active PFC ומאוורר 12 ס"מניתן לרכישה עם מגוון ספקי כח ממיטבהיצרנים המובילים בעולם, לדוגמא:Thermaltake, Corsair, AntecFSP, IN-WIN, CWT ,SeasonicCoolermaster, Enermax ועוד...3 שנות אחריות לספק כחמעבדIntel® Core™ i7-47903.6GHz Haswell כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 Rev2ניתן לרכישה עם מגוון מעבדים וקירורים למעבד3 שנות אחריות למעבדלוח אםלוח Gigabyte דגם GA-H97M-HD3צ'יפסט H97 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000כוללSATA3 (6Gbps)i ,וUSB3.0 ו-HDMIניתן לרכישה עם מגוון לוחות האם:Asus, Gigabyte, MSI, Asrock3 שנות אחריות ללוח האםדיסק קשיחWestern Digital Caviar Blue 500GBSATA2 / SATA3 7200RPM 16MBשידרוג לדיסק קשיח Western Digital Blue1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MBו- 60 ₪שידרוג לדיסק קשיח Western Digital Black1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MBו- 165 ₪שידרוג לדיסק קשיח Seagate Barracuda 2TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MBו- 180 ₪ניתן לרכישה עם מבחר דיסקים קשיחים ממגווןהגדלים והיצרנים.למידע בנושא קיבולת ונפחים לחצ/י כאןדיסק SSDתוספת לדיסק נוסף פלאש SSDKingston V300 60GBו- 245 ₪תוספת לדיסק נוסף פלאש SSD Corsair Force LS 120GBו- 320 ₪תוספת לדיסק נוסף פלאש SSD Kingston V300 240GBו- 535 ₪ניתן לרכישה עם מבחר דיסקים SSD ממגווןהגדלים והיצרנים.[/TD][TD]זכרון פנימיKingston 8GB DDR3 1600MHz3 שנות אחריות לזכרוןניתן לרכישה עם מגוון זכרונות ממיטבהיצרנים המובילים:Corsair, Kingston, Geil, G.Skill, ADATAכונן אופטיצורב LG SATA DVDמהירות צריבה מקסימלית X24או צורב Samsung SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 לבחירת הלקוח כרטיס מסך/מאיץ גרפיהמחשב כולל מאיץ גרפי מובנה במעבדIntel® HD Graphics 4600ניתן להוסיף כרטיס מסך. לדוגמא: Sapphire ATI Radeon HD 5450512MB-ן140 ₪ כולל יציאות: VGA / DVI / HDMIEVGA NVIDIA GeForce 2101GB - ו180 ₪ כולל יציאות: VGA / DVI / HDMIGigabyte AMD Radeon R5 2301GB -ן190 ₪ כולל יציאות: VGA / DVI / HDMIMSI NVIDIA GeForce GT7202GB-ו280 ₪ כולל יציאות: VGA / DVI / HDMIGigabyte NVIDIA GeForce GT7302GB - ו330 ₪כולל יציאות: VGA / DVI / HDMIEVGA Nvidia GeForce GT740 Superclocked1GB -ו490 ₪כולל יציאות: DVI / HDMISapphire AMD Radeon R7 250X Vapor1GB -ו580 ₪כולל יציאות: DVI / HDMIניתן לרכישה עם מגוון כרטיסי מסך אחרים ממיטבהיצרנים המובילים לדוגמא:Asus, MSI, Gigabyte, Gainward Sapphire, EVGA ועוד...[/TD][/TR][/TABLE] נערך 2015 בינואר 2710 שנים על-ידי שאדן
פורסם 2015 בינואר 2710 שנים מחבר עידכנתי לפי שאלון- - - תגובה אוחדה: - - -אין לי מושג במחשבים אז חיפשתי באינטרנט וזה מה שמצאתי אז זה כן מפרט מוכן, אני לא יודעת איך להעריך אותו אז מישהו המליץ לי על הפורום הזה לחוות דעת מקצועיות וטובות
פורסם 2015 בינואר 2710 שנים אני לא חושב שהדרישות בשמים, החסם העליון כאן הוא כמובן פוטושופ. יכול להיות שאפשר להתפשר במעבד וללכת על I5 כדי להוזיל (שניהם מכילים מעבד גראפי זהה- 4600). על SSD לא הייתי מתפשר בשום פנים ואופן, זה הבדל של שמים וארץ בביצועים (דגם MX100 של CRUCIAL או EVO 5 החדש של סמסונג למרות שמחירו בארץ גבוה). כמות הזכרון אמורה להספיק. שאר החלקים נראים טוב.אני לא סגור על הצורך בכרטיס מסך נפרד לעבודה PHOTOSHOP, יכול להיות שתזדקקי, זה מאוד תלוי בגודל הקבצים המעובדים וכמות השכבות. אם את מתכוונת להשתמש בשני מוניטורים אז כאן ממש שאלה (אחרי שמתרגלים אין דרך חזרה). אפשר להתחיל ולראות אם התצורה הזו מספקת. תמיד אפשר להוסיף כרטיס מסך בהמשך.
פורסם 2015 בינואר 2710 שנים מה בדיוק את עושה בפוטושופ, האם העבודה היא ברמה חובבנית?כמו כן צייני איזה מארז יש ברשותך או לחלופין תעלי תמונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.