עבור לתוכן

ת'רד בחירות 2015

Featured Replies

פורסם

אני כבר הפסקתי להיות מופתע מדברים כאלו. אני רק תוהה למה אתה, כמו רבים אחרים פה, שכמוני רואים פרסומים כמו זה השכם וערב, חושב שאני קיצוני מדי בעמדותי כלפי השמאל הישראלי.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 642.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב שחנין זועבי צריכה להיות חברת כנסת. כן אפילו הייתי אומר שהייתי רוצה לראות אותה מורחקת מהכנסת, למרות שאני לא חושב שזה צעד חכם ותכף אסביר. מכאן והפעלת אלימות פיזית יש מרחק לא קטן.

הרחקה שלה לא תתרום משהו להפך.

א. היא גורמת לציבור שלה נזק גדול הרבה יותר מהנזק שהיא גורמת לי כאזרח יהודי במדינה, ולמדינה.

ב. אני תמיד מעדיף לדעת מול מי אני עומד, ולא לגרום לו להפוך את הפעילות שלו למחתרתית. תאסור עליה להיות בכנסת, בפעם הבאה תאסור על מישהו אחר, ולאט לאט הפעילות של האנשים האלה תהפוך להיות מאחורי הקלעים. לא יודע אם יש פה ארגוני מחתרת ערביים, אני בטוח לא רוצה לעודד היווצרות/התפתחות של כאלה ארגונים. כשהיא בפרונט קל לעקוב אחריה, כשהיא בפרונט היא נותנת ייצוג לאותו ציבור שבוחר בה אם עקב הזדהות עם דעותיה, אם עקב חוסר אלטרנטיבה. קל יותר לעקוב אחריה ואחרי הציבור שלה כשהיא בפרונט.

פורסם

ואי, פרקש, אתה הופך את המשימה של לא לקרוא לך בשמות גנאי לקשה יותר ויותר. מה זה הטיעון הזה? מה, נוכחותה של זועבי ודומיה בכנסת איכשהו מונעת התארגנויות מחבלים "מאחורי הקלעים"? היא רק דואגת לכך שלאותם מחבלים תהיה נציגות בכנסת! ומעבר לכך, הרי שכותב אותו מאמר לא רק תמך בהשארתה של זועבי בכנסת (משהו שגם אתה תומך בו, מסתבר, למרות הצהרתך שאתה לא - אחרת לא היית טורח להביא טיעונים התומכים בכך), אלא שהוא מתרעם על השוואתה למרזל ודומיו כי הוא חושב שהם גרועים בהרבה. מבחינתו, תומכי מרזל הם אנשים אלימים שמדי פעם, סתם כך ובלי סיבה, תוקפים פיזית פעילים פוליטיים (מטעם הארגונים הפועלים להשמדת ישראל), ואילו אותם הפעילים עצמם, שתומכים פומבית ברוצחי משפחות בשנתן בסכינים, בסה"כ "מנפנפים בצעיף בצבע דגל פלסטין".

פורסם

מה לעשות שזה נכון? כאשר אתה מוציא מהחוק אדם/ארגון בעל אידיאולוגיה אתה לא גורם לו להפסיק אלה רק מוריד אותו למחתרת והופך אותו לקדוש. תן לאותם אנשים את ההרגשה שהם יכולים להצביע לאדם שהם מזדהים איתו. זו בעיה שלהם.

אם היא הייתה גורמת לי לנזק אמיתי אז כן שיוציאו אותה מחוץ לחוק. נכון אני מתעב אותה, ונמאס לי מהמעשים שלה, אבל כפי שכבר רשמתי הציבור שלה ניזוק ממנה הרבה יותר ממני.

לגבי ההשוואה למרזל לא אני ביצעתי אותה. לא חושב שבסיפור הזה יש יותר טוב, תלוי את מי שואלים. הסיבה היחידה שאני מזדהה יותר עם מרזל כי גם לי זועבי מעלה בחילה והייתי רוצה להעיף לה גם משהו על הראש, אם הייתי ערבי כנראה שזה היה בדיוק הפוך.

פורסם

מאוד מטריד אותי שמרזל ככל הנראה יכנס לכנסת הקרובה אבל אם כל חוסר ההסכמה שלי לדבריו ומעשיו אני יודע שלפחות הוא נלחם (על פי הבנתו) על מדינת ישראל. זועבי וחבריה מנסים למחוק את מדינת ישראל, מי בגלוי ומי בקצת פחות גלוי. הצגת המציאות בצורה העקומה של כותב המאמר הנ"ל מראה חוסר קשר שהוא למציאות. הבעיה היא כמובן לא כל כך בכותב המאמר הבודד ומיעוט חבריו - הבעיה היא בהצגת הדעה הזו באתר חדשות מרכזי בתור דעה לגיטימית.

פורסם

אני מצביע מרצ, לא רק שאני הולך להצביע מרצ, אני הולך להצביע עם חיוך מאוזן לאוזן :)

come at me

פורסם

יום אחד חבריך הערבים יעשו לך משהו אחר מאוזן לאוזן.

פורסם
יום אחד חבריך הערבים יעשו לך משהו אחר מאוזן לאוזן.

תגובה ימנית טיפוסית דמגוגית ומטומטמת :)

פורסם

הבאתי פה לפני כמה עמודים רשימה ארוכה של עמדות מהמצע של מרצ. האם אתה מסכים עמן?

פורסם

הסיבה האמיתית לנסיעה של ביבי, חי בסרט...

[ATTACH]8231[/ATTACH]

פורסם

כן, כי אף מפלגה אחרת מעולם לא פרסמה חומר שעשוי להערכתה להביא לה מנדטים...

ואם אנחנו ממשיכים בדיון הזה, נפלאות התקשורת הישראלית:

ynetc.png

הרצווג מול ביבי, את מי הציבור מעדיף? רמז - קראו עד הסוף, ואז התבוננו שוב בחלקים המסומנים. אני רק תוהה - מה עם לבני? לכמה אחוזי תמיכה היא זוכה?

פורסם

בוז'י בייבי.

פורסם

איך אפשר בכלל להצביע להרצוג הזה. מדובר בפוליטיקאי מהזן הנחות ביותר שמחלק הבטחות בלי שום כיסוי על ימין ועל שמאל בתקווה לגרוף עוד קצת קולות.

פורסם

נו, אז לך תצביע ל"בוגדים זה אנחנו" מרצ.

פורסם

אתה מסניף דבק? מה הקשר למרצ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים