עבור לתוכן

האטה מטורפת בטורנט

Featured Replies

פורסם

הי חברים מה שלומכם?

שדרגתי את האינטרנט ל 200mbit ולכן הייתי צריך ראוטר בהתאם עם פורטים של 1000. רכשתי את הראוטר TL-WR1042ND של חברת TP-Link.

הבעיה שהטורנטים לא נוסקים בהורדות כמו הראוטר הקודם. אני לא יודע כבר מה לעשות. הראוטר הקודם בהחלט עבר חלק והוריד לי על מקסימום. אבל משום מה הראוטר הזה לא.

ניסיתי המון דברים כולל עדכונים לתוכנה של הראוטר ושום דבר לא עזר.

בקיצור HELP ME!

אם תראו את קצב ההורדה אתם תפלו מצחוק. גם אם אני מוריד טורנט שיש בו 900 סידרים בלי מורידים וכלום. מוריד לי על גג 40-50KB לטורנט מה עושים?!

פורסם

תוודא שהפורטים פתוחים, בyoutorreny זה עיגול ירוק.

תתחיל עם כמות חיבורים קטנה, נגיד 20 ותעלה בהדרגה.

פורסם
  • מחבר
תוודא שהפורטים פתוחים, בyoutorreny זה עיגול ירוק.

תתחיל עם כמות חיבורים קטנה, נגיד 20 ותעלה בהדרגה.

לא בטוח שהבנתי. הרי הכל יוצא מפורט אחד כמדומני ואת הפורט הזה פתחתי. מה הלאה?

פורסם

אם אתה עם 014, שם קבור הכלב

פורסם

כנ"ל גם 012

פורסם
  • מחבר
אם אתה עם 014, שם קבור הכלב

אני ב- 014 קרי בזק בינלאומי ומעולם לא היו בעיות. זה התחיל מאז החלפת הראוטר. משמע הבעיה היא לא הספקית אלא הראוטר

פורסם

בדקת עיגול ירוק ביוטורנט?

תוריד חיבורים ותעלה בהדרגה. תנסה גם להגדיר את המחשב dmz. לפני כל זה תחבר ישירות למודם לראות מה קורה.

פורסם
אני ב- 014 קרי בזק בינלאומי ומעולם לא היו בעיות. זה התחיל מאז החלפת הראוטר. משמע הבעיה היא לא הספקית אלא הראוטר

זה רק עניין של מקריות, לקוחות התחילו אתמול להתלונן על תקלה בחיבור ללא חייגן ב014.

הבעיה הזאת חוזרת כל כמה חודשים.

פורסם

יש לי בדיוק את אותה התקלה.

אצלי זה התחיל מלפני שבוע שעברתי מבזק להוט 200 מגה ונשארתי עם הספק בזק בינלאומי ושידרתי שם ל200 מגה = כמוך.

אם תשים לב גם בהורדות ישירות המהירות איטית מאוד.

בבדיקות ספידטסט תמיד מקבל תוצאות תקינות (180-205)

מה שעשיתי זה הגדרתי את הפייברבוקס שיעשה שימוש בחייגן

זה משפר את המהירות בהרבה אבל עדין רחוק רחוק מאוד ממה ש200 מגה אמור לתת.

המהירות הממוצעת לפני שעשיתי חייגן הייתה 140K ביוטורנט, ועכשיו המהירות הממוצעת היא מגה וחצי.

שוב, שיפור ביחס למצב הקודם אבל רחוק מאוד מהמצופה ממהירות כזאת.

חשוב לציין שהפורטים פתוחים.

אחרי בדיקות וקריאת פוסטים רבים אחרים הגעתי למסקנה שהשילוב הזה הוט+בזק בינאומי בעייתי.

אנשים שזה קרה להם ועברו לספק אחר (הוטנט) מבסוטים ומתפלאים מהשינוי הגדול.

יש לי הרגשה משום מה שהוט מגבילה את ההורדות ללקוחות בזק בינלאומי איכשהו כדי שיעברו לספקית שלהם הוט.נט

היום אני אנסה להתחבר לספק אחר ולןבדוק אם הבעיה נמשכת

פורסם

היי,

לידיעתך, התצורה המעודפת לגלישה בהוט במהירות זו היא ללא חייגן.

זאת מכיוון שפרוטוקול החיבור שלHOT לא מתפקד בצורה מיטבית בחיבור עם חייגן דבר הגורם לנפילות וניתוקים ולכן אנו מחברים את לקוחותינו בחיבורMPLS ללא חייגן.

נשמח לקבל פרטים ל-online@bezeqint.net ולסייע לך להגדיר את התצורה על מנת שתוכל ליהנות מחוויית גלישה מיטבית.

בברכה,

מתן, בזק בינלאומי

יש לי בדיוק את אותה התקלה.

אצלי זה התחיל מלפני שבוע שעברתי מבזק להוט 200 מגה ונשארתי עם הספק בזק בינלאומי ושידרתי שם ל200 מגה = כמוך.

אם תשים לב גם בהורדות ישירות המהירות איטית מאוד.

בבדיקות ספידטסט תמיד מקבל תוצאות תקינות (180-205)

מה שעשיתי זה הגדרתי את הפייברבוקס שיעשה שימוש בחייגן

זה משפר את המהירות בהרבה אבל עדין רחוק רחוק מאוד ממה ש200 מגה אמור לתת.

המהירות הממוצעת לפני שעשיתי חייגן הייתה 140K ביוטורנט, ועכשיו המהירות הממוצעת היא מגה וחצי.

שוב, שיפור ביחס למצב הקודם אבל רחוק מאוד מהמצופה ממהירות כזאת.

חשוב לציין שהפורטים פתוחים.

אחרי בדיקות וקריאת פוסטים רבים אחרים הגעתי למסקנה שהשילוב הזה הוט+בזק בינאומי בעייתי.

אנשים שזה קרה להם ועברו לספק אחר (הוטנט) מבסוטים ומתפלאים מהשינוי הגדול.

יש לי הרגשה משום מה שהוט מגבילה את ההורדות ללקוחות בזק בינלאומי איכשהו כדי שיעברו לספקית שלהם הוט.נט

היום אני אנסה להתחבר לספק אחר ולןבדוק אם הבעיה נמשכת

פורסם

דיברתי עם איש תמיכה של בזק בינלאומי, הוא עשה משהו ששיפר מעט את מהירות ההורדה בפועל (5 מגה בטורנט של מלא משתפים). זה עדיין לא סיפק אותי.

מה שעשיתי דיברתי עם הוט.נט שיש לי אצלם ספק בחינם בגלל בסלולר אני הוט מובייל. אמרתי ננסה ונראה איך שם.

המהירות שלי בתשתית הוט 200 מגה. בספק בזק בינלאומי 200 מגה, בהוט.נט 100.

התפלאתי מאוד לראות שהוט.נט עם מהירות 100 מגה, מהירות ההורדות בפועל יותר גבוהה ממהירות 200 מגה בבזק בינלאומי.

התקשרתי שוב לנציג של בזק בינלאומי והסברתי לו את הדבר, בכל זאת, אני דיי מרוצה מהשירות שקיבלתי מהם עד היום,

התשובה שלו הייתה ש"אין מה לעשות" הוא לא יודע למה זה קורה ,שזה המקסימום שהם יכולים לספק ושאחליט לבד ע"פ הביצועים שאני מקבל, אם להשאיר את הההוטנט ולהתנתק מבזק או להיפך.

כנראה שזה מה שאעשה, הוטנט עובד לי יותר טוב ואעדיף להשאר שם בנסיבות הללו.

אם גם לכם זה קורה, תנסו לעבור לספק אחר ותראו שזה מסתדר. גם אני הייתי מופתע שראיתי שדווקא בספקיות "פחות נחשבות" אנשים עם תשתית הוט מקבלים מהירות יותר טובה.

מה שכן, חרא של שירות יש להוט וכל החברות בת שלה. המתנה ארוכה (של שעות לפעמים), נציגים שרובם לא יודעים את העבודה ולא תמיד מצליחים לפתור בעיות ולעזור...

נערך על-ידי Nirinet

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים