עבור לתוכן

מחשב נייד לגיימינג עד ל7500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני בקרוב נכנס לקבע ואמור להישאר לי מהחסכונות והמענק כ20,000 ש"ח שמתוכם אני רוצה להשקייע במחשב כ7,500.

קחו בחשבון שמאוד משנה לי התועלת (אם המחשב ב5,000 רק טיפה פחות טוב הוא עדיף) והרעיון הכללי הוא שהמחשב גם יחזיק לי לתוך הלימודים (מקווה להתקבל לרפואה) באוניברסיטה ולקבע הראשוני שלי :)

בקיצור:

טרות המחשב? גיימינג ועבודה על מסמכים בעיקר.

* גודל המסך? 17 אינץ', נועד להחליף מחשב נייח לחלוטין בשנתיים הקרובות לפחות. מט או מבריק לא רלוונטי, רק שיהיה טוב.

* רזולוציית המסך? FHD, לא מתכוון להשתמש ב4K כל חיי אם זה תלוי בי. לא ממש שווה את הכסף והמסביב.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת טובה להקלדה בעיקר, בשביל משחקים בדירה יש לי את הMerc Stealth.

* משקל רצוי? מתחת ל47 ק"ג.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף ארוך ככל האפשר, משמע, מעולה אם יהיה Muxless (אפשר להחליף בין הכרטיס המובנה לדיסקריטי* אבל ממש לא במחיר של ויתור על איכות הגיימינג.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לפחות 3 יציאות USB

* Bluetooth? נחוץ

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) שיהיה מקום לשני כוננים לפחות. אני כבר אקנה וארכיב אותם.

* כונן אופטי? לא רלוונטי

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בינ"ל, אבל בארץ.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אם אפשרי, שהרכיבים יהיו אפשריים להחלפה (דוגמת Sager)

כלל הקריטריונים גמישים מבחינתי אם התועלת מספיק רלוונטית ואיכות המסך מבחינת צבע מאוד חשובה. אפשר בבנייה אישית ומחו"ל, אבל אין לי כסף להוסיף למשלוח ומע"מ, אז זה צריך להיכלל.

אגב, שמעתי שאולי כדאי לחכות למרץ בשביל להחליט כי יוצאים כ. מסך ניידים חדשים?

אש עליכם בכל מקרה על העזרה :)

נערך על-ידי Hagay Gur

פורסם
  • מחבר

כמעט אלף צפיות ואפילו לא עצה אחת, אני לא יודע אם להיות עצוב או גאה :rolleyes:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים