עבור לתוכן

Windows 10

Featured Replies

פורסם

כמה דברים ששמתי לב אליהם

הדרייבר של אינטל בשביל HD 4600 (זה הI7 דור שלישי לדעתי) דיי זוועה.

הניהול חשמל (מעבר לכרטיס ג'יפורס המובנה) לא עובד כל כך טוב ויש בעיות סאונד בHDMI. כמובן שהייתי צריך להתקין דרייבר ידנית כדי שהסאונד בכלל יעבוד בHDMI

הדרייבר של ג'יפורס-עובד רגיל

בעלי מחשבי אסוס-יש דרייבר לטאצ'פד (ASUS smart gesture) אבל כמובן שהוא לא תומך בכפתור אמצעי של העכבר כאשר לוחצים על ימני+שמאלי

מורידים דרייבר של ELANTECH (לבעלי טאצ'פד אחר, אין לי מושג) גרסא כמה שיותר עדכנית (10.7 משהו) ומתקינים ידנית. אחרי זה אפשר להיכנס בתיקייה של הדרייבר לממשק הגדרות ולשנות ללחצן אמצעי

• תגובות 693
  • צפיות 201k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
מנסיון, גהנום.

הCACH מתאפס כל פעם שאתה מחליף מערכת הפעלה.

כלומר, באופן רגיל, כשאתה מעלה מערכת הפעלה מעל WIN8, היא עולה מהר, אבל אם תחליף לBOOT אחר, זה יתאפס, ותראה מסך שחור לאיזה דקה אם לא יותר.

ו-WIN10 זה סקין חדש ל- WIN8.1 עם כמה פ'יצרים חדשים. (הכוונה שלי שהוא פועל בצורה זהה למערכת ההפעלה הקודמת).

מעולם לא קרה לי. הכוונה היתה להתקין על partition שונים באותו דיסק, אין שום סיבה שמשהו יתאפס. בעולם של uefi זה גם קל מתמיד, אתה יכול לשים gui נחמד כמו refit או clover (שהמטרה שלו היא בכלל האקינטוש אבל יעשה עבודה טובה גם במקרה כזה גם אם אין uefi )

פורסם

תקף אבל צריך להבין שזה מוגבל ויש דרכים לעצור את המעקב.

פורסם

אהבתי את הכותרת..

n508012319_104782_9204.jpg

פורסם
פורסם

סיים להתקין. נעלם סימן המים ואכן מופיע שזה pro.

פורסם

משום מה הוא לא רוצה לעשות אקטיבציה יש למישהוא ניסיון עם זה..?

פורסם

תיכנס ללוח בקרה עבור לעדכונים ובהגדרות מתקדמות תראה שאין שגיאה עםם החברות שלך באינסיידר. בנוסף שים לב שאתה על מחזור עדכוני fast

פורסם

הוא מופיע כגירסה סופית ולא כאינסיידר

פורסם

תעלה לי סקרינשוט של הגדרות מתקדמות באפליקציית העדכונים.

פורסם

יש בbuild 10240 עברית מלאה!!!:smiley1:attachment.php?attachmentid=8980&stc=1

פורסם

ניסיתי להרשם לתוכנית ה Insider כדי לקבל גרסה חוקית למחשב שלא נמצא בשימוש קבוע. אני רואה כרגע שאין אפשרות.

אם אוריד מהיכנשהו את ה ISO האחרון אוכל לאקטב ולעדכן לגרסה האחרונה?

פורסם

בעתיד הקרוב

פורסם

הורדתי את הבילד האחרון, שדרגתי מווינדוס 8 לא מאוקטב.

בעיות:

כל היישומים של המודרן \ מטרו קורסים לי (הם עבדו לכמה דקות). האמת שלא אכפת לי, אבל אין לי מציג תמונות ומחשבון.

ישנם שתי משתמשים במחשב - אי אפשר לצאת מאחד מהם. הוא נכנס מיד בחזרה. רק להחליף לשני.

אי אפשר להפעיל את הווינדוס עם הסריאל. זה כבר חסום - קיצער, פיספסתי את הרכבת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים