פורסם 2015 ביולי 410 שנים התקנתי אתמול WIN10 ואני דיי מאוכזב.קודם כל ביקשתי ממנו שיעשה התקנה נקייה. הוא השאיר את כל הקבצים ופשוט שינה את הWIN ל.OLDאז הלכתי לפרמט מהBOOT ואז כמובן שעדיין נתקלתי בשגיאה והייתי צריך להסיר את הדיסק הנוסף. אוקיי לא התייאשתי עדיין. לאחר מכן מפעיל את הכל, הכל טוב ויפה אך לאחר מספר שימושים פתאום הכפתור התחל הפסיק לעבודWTFFפה חשדתילמישהו יש פתרון?כבר בדקתי בגוגל והם ממליצים להריץ שורת קוד בPOWERSHELL אשר מפסיקה את CORTANA ואמור לעזור. אך לא עוזרת!!
פורסם 2015 ביולי 410 שנים נראה שאתה לא יודע להתקין וינדוס.התקנה נקיה לא אמורה לפרמט לך את המחיצה.אם יש וינדוס ישן היא מכניסה אותו ואת כל התיקיות מערכת שלו לתוך תיקיית OLD.אם אתה רוצה למחוק את הוינדוס הישן(כולל את קבצי הUSERS שלו) פשוט תמחק את OLD.אם אתה רוצה לפרמט את הכונן תעשה זאת בתחילת ההתקנה.
פורסם 2015 ביולי 410 שנים מיקרוסופט הסירו את האפשרות לבחור לא לעדכן אוטומטית עדכונים קריטים/חשובים.לפי מה שכתוב כאן גרסאות הPRO זכאיות לWINDOWS UPDATE FOR BUISNESS. אם אני מבין נכון זה כולל גם את האפשרות לבחור האם יותקנו עדכונים ומתי.
פורסם 2015 ביולי 410 שנים אני עדיין לא שמעתי טיעון סביר ללמה לא לעדכן ווינדוס (אפילו העדכונים הלא קריטיים)כמובן אני מסייג על עדכוני דרייברים שעשו לי מדי פעם בעיות על הנייד
פורסם 2015 ביולי 410 שנים בדיוק מהסיבה שכתבת. יש לפעמים עדכונים שגורמים בעיות. אני בד"כ מחכה יום יומיים אחרי שעדכון יוצא לפני שאני מחיל אותו.
פורסם 2015 ביולי 410 שנים חברים הזכרתי פה מספר דברים ואתם כנראה לא הבנתם נכון.בתהליך התקנה מתוך הווינדוס הוא אכן שומר בתצורת OLD והוא גם שומר את כלללל ההתקנות שהיו לפני השדרוג.ולכן בגלל שהוא לא עשה את זה אכן פרמטתי את הכל בתהליך הבוט.ולגבי בטא - בבטא אני מצפה שדבר כזה יעבוד. זה לא אלפא.
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים היי,תגידו שווה לי להוריד אותו ולהיות שפן ניסיונות ?.הלאפטופ שלי, לא כ"כ נפוץ ..
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים קודם כל מה המפרט שלו?ודבר שני לא הייתי ממליץ לאנשים להתקין אם הם לא רוצים להתחיל להתעסק ואם הם לא מוכנים לקבל את העובדה שלא הכל בטוח יעבוד - למרות שמדובר בבטא!! ולא אלפא!!ולמרות זאת אני חייב לציין שהגירסה האחרונה שהורדה באופן אוטומטי אתמול מהווה שיפור. גם התפריט התחל חזר לעבוד
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים אולי אפשר להיות איכשהו גם עם 7 וגם עם 10 ?.פחות או יותר המפרט הזה -Color: Dark UmberOS: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bitScreen: 15.6″ diagonal High Definition HP BrightView LED Display (1366×768)Processor: Intel Quad Core i7-2630QM (2.0 GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.9 GHzGraphics: 1GB GDDR5 Radeon HD 6770M GraphicsMemory: 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm)Storage: Upgrade to 750GB 5400RPM Hard DriveBattery: 6-Cell Lithium-Ion Battery, around 5 hours of battery lifeOptical Drive: Blu-ray playerPorts: 4 USB (2 USB 2.0 and 2 High Speed USB 3.0), HDMI, VGA monitor out, Ethernet LAN portDimensions: 14.88″ (W) x 9.71″ (D) x 1.23″ (min Height)/1.39″ (max Height)Weight: 5.78lbsWebcam: HP TrueVision HD Webcam with Integrated Digital Microphone and HP SimplePass Fingerprint ReaderWireless: 802.11b/g/n WLAN with Wireless Display SupportWarranty: 1-year
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים הדבר היחיד שרלוונטי זה המקום, מכיון שאני לא מדבר על מכונות וירטואליות, הביצועים יהיו זהים למערכת בודדת.
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים השאלה היא איך הנייד יתפקד ואם כדאי לעשות את זה ..מנסיון, גהנום.הCACH מתאפס כל פעם שאתה מחליף מערכת הפעלה.כלומר, באופן רגיל, כשאתה מעלה מערכת הפעלה מעל WIN8, היא עולה מהר, אבל אם תחליף לBOOT אחר, זה יתאפס, ותראה מסך שחור לאיזה דקה אם לא יותר.ו-WIN10 זה סקין חדש ל- WIN8.1 עם כמה פ'יצרים חדשים. (הכוונה שלי שהוא פועל בצורה זהה למערכת ההפעלה הקודמת). נערך 2015 ביולי 1010 שנים על-ידי Zeev86
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.