עבור לתוכן

Windows 10

Featured Replies

• תגובות 693
  • צפיות 201.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
איך אני מעדכן גרסאות?
תכנס לSettings>Update & security וזה כבר יבדוק אוטומטית אם יש עדכונים או Build חדש או שזה כבר הוריד את העדכון ויהיה כתוב לך מתי המחשב יאותחל.

בAdvanced options יש לך אפשרות לבחור בין עדכונים איטיים(יציבים יותר ובדרך כלל עדכון גדול פעם בחודש פחות או יותר) או עדכונים מהירים(פחות יציבים כמה פעמים בחודש).

פורסם

מה תאריך היציאה הרשמי?

בכ"מ כדאי להתקין את המערכת(Preview) על פני Windows 8.1?

אני ממילא לא מרוצה מהמערכת.

אבל השאלה אם הכל יעבוד על ה - Preview ?

משחקים,כמו GTA V CSGO וכו'?

פורסם

אין תאריך ספציפי אלא ידוע שהמערכת תצא בקיץ השנה ודרך המערכת יש את התאריך תפוגה הבא 02/10/2015 בשעה 02:59.

לגבי אם להתקין כרגע את 10 או 8.1 זה תלוי בך, לי עובד כל מה שאני צריך על 10 כרגע וגם המשחקים שציינת.

אולי פשוט תתקין את 8.1 ותעדכן ל10 כשתצא, אגב לא הבנתי ממה אתה לא מרוצה? ואם זה ההתחל פשוט תתקין על 8.1 או 10 את Classic Shell החינמית(קישור) והמערכת תיהיה עם ממשק ההתחל הישן ועם שאר היתרונות של 8.1 וגם עדיפה על 7 משאר הבחינות.

פורסם
  • מחבר

אני על 8.1 והיום קפצה לי התראה על עדכון לווינדוס 10 בגרסה המלאה.. השדרוג כבר מתחיל להיות מוצע..

השאלה אם לעדכן או לא בגלל שאני בגרסה פרוצה

פורסם
אני על 8.1 והיום קפצה לי התראה על עדכון לווינדוס 10 בגרסה המלאה.. השדרוג כבר מתחיל להיות מוצע..

השאלה אם לעדכן או לא בגלל שאני בגרסה פרוצה

אני עם גרסה מקורית וגם קפצה לי ההתראה על ווינדוס 10.. כרגע בהורדה, לגבי התקנה אני עדיין מתלבט..

פורסם

המערכת רשמית עדיין בPREVIEW וקופצת לכם הצעה לשדרג? נשמע מוזר.

עריכה:

מסתבר שמיקרוסופט התחילו להקפיץ הודעות שדרוג.

פורסם

גם לי קפצה הצעה לשדרוג, באתי לבדוק על מה מדובר. אני חושש ללחוץ, שמה אולי זו לא גרסה רשמית ומלאה, אלא גרסת בטא כלשהי. אני מסכים שזה מוזר. יש אייקון קטן עם סימן חלונות בצד ימין לפיד האייקון של הרשת האלחוטית, כשעוברים עליו עם העכבר הוא כותב: get windows 10. אשמח לעדכונים מהאמיצים שבכם שלחצו...

פורסם

גם לי הופיע כפתור, אבל זה נותן אפשרות להזמין בחינם עותק, זה לא באמת מוריד עכשיו.

פורסם

גם לי הופיע אבל אני לא רואה שום אפשרות להורדה, הכנסתי מייל כמו שביקשו אבל אני לא חושב שזה בשביל הורדה, מרוב התלהבות לא קראתי.

פורסם

איפה זה מראה לכם את הכפתור?

פורסם
איפה זה מראה לכם את הכפתור?

באייקונים ליד השעון של הווינדוס.

פורסם

זו רק הרשמה לעתיד.

כשיהיה זמין תקבל בדאר לינק להורדה.

(לא מעונין באיקון ? הסר את עדכון חלונות מס KB3035583)

פורסם

או שאפשר פשוט להעלים אותו בהגדרות כפי שעשיתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים