עבור לתוכן

Windows 10

Featured Replies

פורסם

אני הענה על זה לפי דעתי וניסיוני ואגיד שלא, אבל הוא קל יותר, ומספק הגנה מספיק טובה למשתמש הפשוט שלא מוריד זבל כל היום.

• תגובות 693
  • צפיות 201k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי חלונות 8 עסקי איך אני משדרג לחלונות 10 עסקי?

ויש לי בעיה עם הדואר המיונן שלי, הוא אומר לי שאני צריך לוודות בשח רחוק שלי אם הדואר מיונן הוא שלי. אבל בחברת התקשורת (בזק) אומרים לי שהיא לא יכולה להחזיר לי את המספר השח רחוק שלי למרות שהוא לא נתפס.

פורסם

תגיד יצא חלונות 10 עסקי?

אם כן הייתי רוצה לקנות את זה.

פורסם

מדריך מסודר להחזרת הפרטיות בחלונות 10

Fix Windows 10 privacy

By default, Windows sends a lot of your information to their servers sometimes without asking you to opt-in. Follow this guide to fix Windows 10 and restore your privacy.

בעניין העדכונים האוטומטיים

How to Prevent Windows 10 From Automatically Downloading Updates - How-to Geek

פורסם

השאלה אם הצעדים האלו באמת יחזירו את הפרטיות.

לפי תנאי השימוש של MS הם יכולים לעקוב אחריך במחשב ואם אתה עושה משהו שלדעתם לא חוקי הם יכולים להעביר את המידע לרשויות וכו'. מי יודע מה באמת הם עושים במידע הזה...

http://www.naijascoop.com/2015/08/if-you-install-windows-10-you-may-end.html?m=1

פורסם

זה רק אצלי החיפוש לא מוצא תוצאות מה- control panel? זה ממש מעצבן...

אני מדבר על החיפוש של תפריט התחל. זה שב- control panel עצמו בהתחלה לא עבד לי ואז פתאום התחיל לעבוד.

פורסם
וזה נראה לך חדש ?

כלומר רק בחלונות 10 ?

אני מאמין שלא.

האמת שלא קראתי מעולם את התנאים של Windows, אבל לא זכור לי התקפה כזו בכל האתרים כשיצאו הגרסאות הקודמות.

זה רק אצלי החיפוש לא מוצא תוצאות מה- control panel? זה ממש מעצבן...

אני מדבר על החיפוש של תפריט התחל. זה שב- control panel עצמו בהתחלה לא עבד לי ואז פתאום התחיל לעבוד.

עובד יופי אצלי.

פורסם

מעצבן... עכשיו בכלל גם במסך הגדרות החיפוש הפסיק לעבוד.

סתם דוגמה, אני מנסה להגיע להגדרות עכבר:

dATVdtZ.png

אני צריך ללחוץ קליק ימני על כפתור התחל - control panel ולמצוא ברשימה של ה- control panel את ההגדרות של העכבר...

פורסם

שאלה של טירון, אבל עוד מישהו ניסה להעלות את הווליום למעל 40% וקפץ לו פופ-אפ של המערכת שמזהיר מבעיות שמיעה כתוצאה מווליום גבוה? עם כפתור allow ו-don't allow, שלמרבה הזוועה מסומן כדיפולט האחרון מביניהם?

מה אתם, הגננת שלי? כוסאמא שלכם, אני יודע לבד מה טוב לי, ופחות מ-40 זה לא טוב לי.

בקיצור, אני לא מוצא איך לבטל את זה, וזה מרגיז תתחת. מספיק עוד לא הצלחתי לשחזר את הפונקציונליות של מקש אמצעי, כלומר קליק עם 2 אצבעות על פד העכבר (למרות שגם לא ניסיתי השבוע), וכבר חפרתי את כל הגדרות האודיו למיניהן לשווא היום. מישהו נתקל ויודע איך?

חוץ מזה אני באמת שוקל לשחזר את המערכת לחלונות 8. חלונות 10 לא נותנת לי כלום ש-8.1 לא נתנה לי, אפילו לא שיפורים מורגשים כלשהם מתחת למכסה המנוע כמו 8 לעומת 7 שעולה ומגיבה טוב יותר.

לעומת זאת, היא כופה עליי עדכונים שזה מאוד מציק, וגם אוספת מידע בצורה מטרידה (כבר ביטלתי איזה מיליון הגדרות שלהם בדרגות פולשניות שונות ועדיין אין לי שליטה על מה שיוצא מהמחשב שלי), וחוץ מזה גם קורסת מדי פעם בצורה ש-8.1 לא עשתה.

מישהו יכול להסביר לי מה היתרונות של -10 ביחס ל-8.1? צאו מהנחה שרוב התוכנות המובנות של 10 מעניינות לי איבר מוצנע כלשהו.

ובנוסף, איך אמרתם שמשחזרים את המחשב ל-8.1?

פורסם

Settings>Recovery ואז תוכל לחזור ל8.1 .

פורסם

^

תודה.

קצת דמוני שהם נותנים את האופציה רק לחודש, כאילו שיש איזו מגבלה לשחזור אחרי חודש פרט לשרירות לבו של איזה מנהל מוצר.

אתה מרגיש איזה שיפור כלשהו? יצא לך משהו מהשדרוג?

פורסם

מבחינתי זה Windows 8.2, מרגיש לי שהתגובה מעט מהירה יותר מב8.1 ויש התחל אבל חזרה לי הבעיה של הStuttering בוידאו ובשמע שהייתה לי ב8 ונפתרה ב8.1 וגם הייתה לי בבטא של 10 למרות שאני אחרי התקנה חדשה(מ8 8.1 ואז ל10) ואני מקווה שהפעם זה ייפתר מהר יותר ומאז שכתבתי על הבעיה בWindows Feedback היו עוד כמה הצבעות של משתמשים נוספים ככה שנראה שאני לא היחיד שיש לו את הבעיה ויש כאלו עם בעיות גדולות יותר.

פורסם

GOD MODE

ל-win 10

צרו תיקייה חדשה במכתבה, וכעת הדביקו את הטקסט הבא לתיקייה.

Folder (.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C})

לאחר מכאן כנסו לתיקייה והכוח בידכם...

פורסם

מה זה עושה?

פורסם

^מרכז את כל הגדרות המערכת בתיקייה אחת, גם הגדרות מוסתרות מהמשתמש הרגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים