עבור לתוכן

Windows 10

Featured Replies

פורסם

בקיצור, אם החלפת מתישהו מחשב אחרי שעברה שנת השדרוג בחינם - גם אם היה לך רשיון ריטייל תצטרך לרכוש רשיון.

• תגובות 693
  • צפיות 201.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש שנה לקנות מחשב חדש ולהעביר אליו את הרישיון של 8.1 :undecided:

פורסם

ת'כלס? מהלך גאוני

הרוב ישדרגו בשנה הקרובה

אם וכאשר יחליפו מחשב, הם כבר לא יחזרו למערכת הקודמת.

פורסם

לי יש 8.1

שדרגתי ל10

עכשיו, המחשב שלי יחסית חדש אז נניח שיש לי 3 שנים איתו.

עוד 3 שנים יש סיכוי שאני אחזור ל8.1?

הסיכוי שואף לאפס

פורסם

אתה מסכים איתי שזה לא המקרה השכיח? בכל מקרה, גם אחרי שנה וחצי אני לא אחזור ל8.1

פורסם
בקיצור, אם החלפת מתישהו מחשב אחרי שעברה שנת השדרוג בחינם - גם אם היה לך רשיון ריטייל תצטרך לרכוש רשיון.
הינה תשובה מנציג טכני של מיקרוסופט

HOW do I transfer windows (retail license) after upgrading to Windows 10? - Microsoft Community

אבל עדיין הוא לא ממש נתן תשובה ברורה undecided.gif

3FkUB7z.png

פורסם

לא נראה שיש לו ממש מושג על מה הוא מדבר.

פורסם

מצטער שאני לא עובר על כל 54 העמודים, אבל אשמח אם מישהו ששדרג יענה:

האם כדאי לשדרג עכשיו, או לחכות לפאטצ' הראשון? עד כמה המערכת יציבה, האם יש הרבה באגים מורגשים?

פורסם

המערכת יציבה לחלוטין. הבאגים ספורים ושוליים

פורסם

לא מבין את הקטע של פאצ' ראשון אצל אנשים. באופן עקרוני המערכת בשוק הרבה זמן בגרסה המוקדמת שלה, כך שהגרסה הסופית היא בעצם בפאצ' הראשון.

פורסם

הקטע זה אנשים שנכוו בעבר... זה שמיקרוסופט משיקה מוצר בצורה לא עקומה ואפילו מוצלחת זה לא משהו שהורגלנו אליו...

פורסם

אכן, זה הוינדוס עם הבטא הפתוחה הארוכה ביותר.

כנראה זה הרגל מימי XP ו VISTA העליזים ואף 2000. שאז הוכח שכדאי לחכות ל-SP1.

רק שלוינדוס 10 לא יהיה SP1. המערכת פשוט תשודרג רבעונית לפי מיקרוסופט. לכן הם קוראים לה "גרסת הוינדוס האחרונה"

פורסם

ועם כל זה יש באגים. אז קרא לזה המתנה לפאצ' שני.

אין מה "לא להבין פה". כל עוד המערכת הקודמת עובדת פיקס, אין שום צורך בשדרוג לחדשה ולו אם ישנו באג קטן אחד. כל שכן אם יותר מאחד.

פורסם

כל עוד המערכת הקודמת עובדת יופי, מדוע לשדרג בכלל אפילו עוד 5 שנים? גם הנוקיה עבד יופי, לא?

הממ.. אולי כדי להנות משיפורים רבים?

פורסם

עברתי ל-7 בחודש הראשון ליציאה, ל-8 בחודש הראשון ול-8.1 ביום שיצאה. כל המערכות האלו יציבות בהשקה וללא בעיות. אז כל אלו שנכוו כנראה עוד תקועים בוויסטה, XP, me וכו... כי מאז 7 (שנת 2009) לא היו להם השקות של מערכות "שבורות". ל-10 אני אעבור בסוף החודש או תחילת חודש הבא מכיוון שעברתי דירה ואין לי זמן להתעסק עם המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים