עבור לתוכן

google drive

Featured Replies

פורסם

שלום

האם בזמן העברת הקבצים המחשב שממנו אני מעביר את הקובץ חייב להיות דלוק?

תודה לעוזרים

פורסם

אכן כן.

הרי אתה צריך להעלות את הקובץ מהמחשב שלך לגוגל דרייב.

פורסם

מז"א 'המחשב שממנו אני מעביר את הקובץ'? המחשב המקורי שממנו העלית מתישהו את הקבצים לדרייב? אם הקבצים כבר בדרייב אז ה'מחשב' שממנו אתה מעביר את הקבצים זה השרתים של גוגל - אותם אף אחד לא מכבה...

אם אתה מתכוון ל-upload אז ברור שהמחשב שעכשיו מעלה את הקבצים לדרייב צריך להיות דלוק בזמן שהוא מעלה אותם, מחשב כבוי לא יכול לעשות כלום.

פורסם
  • מחבר
מז"א 'המחשב שממנו אני מעביר את הקובץ'? המחשב המקורי שממנו העלית מתישהו את הקבצים לדרייב? אם הקבצים כבר בדרייב אז ה'מחשב' שממנו אתה מעביר את הקבצים זה השרתים של גוגל - אותם אף אחד לא מכבה...

אם אתה מתכוון ל-upload אז ברור שהמחשב שעכשיו מעלה את הקבצים לדרייב צריך להיות דלוק בזמן שהוא מעלה אותם, מחשב כבוי לא יכול לעשות כלום.

הבעיה היא שהקובץ סיים לעלות ואני לא מצליח לטעון אותו במכשיר שלי

פורסם
הבעיה היא שהקובץ סיים לעלות ואני לא מצליח לטעון אותו במכשיר שלי

הקובץ נמצא כבר בשרתים של ה Google drive ? אם כן אז אתה אמור להצליח להיכנס אילו מכל מכשיר שיכול להתחבר לגוגל דרייב.

אם אתה לא מצליח לפתוח את הקובץ זאת בעיה אחרת.

איזה קובץ זה ? אולי הקובץ פגום ? אולי זה סרט או משהו שאין לך אפליקציה מתאימה כדי לפתוח את הפורמט שלו ?

תתן עוד פרטים בבקשה

פורסם
  • מחבר
הקובץ נמצא כבר בשרתים של ה Google drive ? אם כן אז אתה אמור להצליח להיכנס אילו מכל מכשיר שיכול להתחבר לגוגל דרייב.

אם אתה לא מצליח לפתוח את הקובץ זאת בעיה אחרת.

איזה קובץ זה ? אולי הקובץ פגום ? אולי זה סרט או משהו שאין לך אפליקציה מתאימה כדי לפתוח את הפורמט שלו ?

תתן עוד פרטים בבקשה

פרק מסדרה ויש לי bsplayer מותקן על המכשיר

פורסם
פרק מסדרה ויש לי bsplayer מותקן על המכשיר

יש איזהשהיא שגיאה שרשום לך ?

תנסה להעביר פרק אחר אולי הפרק פגום בצורה כולשהי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים