פורסם 2015 בינואר 2010 שנים djelectric, סליחה שאני "מתפרץ" לדיון שנגע באיכות ספקי הכח של FSP.האם הנחיתות הזו באה לידי ביטוי גם בשאר המוצרים של החברה,לדוגמה האל פסק FSP (ברשותי דגם 1500VA) ?
פורסם 2015 בינואר 2110 שנים מחבר כל המחשבים של זיג זג מורכבים עם FSP ו Thermaltake הם לא מרכיבים מחשבים עם סיסוניק , וזיג זג מובילים בתחום
פורסם 2015 בינואר 2110 שנים זהו, גם המחשב שלי מזיגזאג.אבל UPS בד"כ לא קונים עם המחשב, השאלה איך FSP כאל פסק ?
פורסם 2015 בינואר 2110 שנים קשה לדעת, אין נתונים מוצקים לגבי הדברים האלה ביחס לשאר החברות. אני מניח שהאל פסק שלהם טוב.לגבי פותח הדיון - אני מוותר לעזור לו. הוא מתעקש שיקנה ויהנה, הוא קיבל את העצה שרצה.
פורסם 2015 בינואר 2110 שנים מחבר קשה לדעת, אין נתונים מוצקים לגבי הדברים האלה ביחס לשאר החברות. אני מניח שהאל פסק שלהם טוב.לגבי פותח הדיון - אני מוותר לעזור לו. הוא מתעקש שיקנה ויהנה, הוא קיבל את העצה שרצה.הלו ? כוסון ? התחרפנת או מה ? קניתי כבר את הסיסוניק שהצעת לי 400-ET אני לא מתווכח עם מומחים לא בבית ספרי , מה שאתה רושם קדוש נערך 2015 בינואר 2110 שנים על-ידי iveco
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.