עבור לתוכן

עזרה בקשר ל Page file זיכרון וירטואלי

Featured Replies

פורסם

מה הדרך הכי נכונה וטובה להגדיר את ה PAGE FILE ? אני חייב לציין שיש לי הרבה כוננים קשיחים בבית SATA2 , ככה שאם צריך להוסיף כונן זאת לא הבעיה .

ה PAGE FILE יושב על כונן C כברירת מחדל רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לגרום למחשב לעבוד הכי טוב

יש לי כרגע 3 דיסקים במחשב וזיכרון פיזי 1792 מגה בייט

נכון לעכשיו ביטלתי את ה PAGE FILE ב C , ביטלתי את ה PAGE FILE ב D , שמתי את ה PAGE FILE ב E בכונן קשיח שיש עליו רק קובץ של GHOST גיבוי ומעבר לזה אין כלום עשיתי CUSTOM 2688-2688

וזהו ..

ישנה אפשרות להגדיר את ה PAGE FILE על כל הכוננים הקשיחים C D E

מה אתם עושים ? מה הכי טוב למחשב ?

TODA

פורסם
  • מחבר

עשיתי טוב ?

אני רוצה שמערכת ההפעלה תהיה קלה יותר = יותר ביצועים

mkbz8i.png

פורסם

מה המפרט?

איזה מערכת הפעלה מותקנת?

הפרטים האלו יעזרו לנו לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

Windows 7 Pro

COOLMAX 530W

CPU 3800X2 939

512mbX3 256mbX1

Nvidia 450GTS 512mb

HDD SATA2 WD 80GB X3

DVDRW

פורסם

יש לך פחות מ2GB זכרון. אישיתי הייתי מגדיר pagefile של 4GB.

זה לא משנה על איזה כונן. מה שכן, אם לא יהיה איזשהו pagefile על כונן המערכת (אני משער שזה C אצלך, כמו אצל הרוב), אז במקרה של קריסה עם מסך כחול, לא יישמר קובץ dump. לכן מומלץ להגדיר pagefile קטן (256MB אמורים להספיק) גם על כונן C.

פורסם
  • מחבר

קראתי שלא מומלץ להתקין PAGE FILE איפה שמותקנת מערכת ההפעלה C , זה נכון ?

שמתקינים ווינדוס הוא שם את ה PAGE FILE אוטומטית על C

פורסם

לא, מה שקראת לא נכון.

פורסם
  • מחבר

זה מתוך אתר takala

3. מומלץ לשים את כל הזיכרון הוירטואלי על כונן קשיח פיסי אחר. אם אין, אז על מחיצה שונה מזו של מערכת ההפעלה (שונה מ-C: בדרך כלל).

פורסם

כלל עדיף לשים אם זה לא SSD את ה PF בדיסק שהכי הרבה פחות פעיל.

פורסם

זה אכן נכון.

מה שאומר שאם יש אפשרות לשים על דיסק פיזי שונה מדיסק המערכת - זה עדיף.

אם זה אותו דיסק, רק מחיצות שונות - אין לכך משמעות.

וכמו שאמרתי קודם - אם חשובה לך היכולת לשמור מידע על קריסות, חייב להיות איזשהו pagefile מינימלי על מחיצת המערכת.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאצלי C זה מערכת הפעלה D זה כל הגיבויים שלי , סרטים והכול שהוא פעיל הרבה , E יש קובץ אחד של GHOST בינתיים אני שם את זה על E הגדרתי את ה PAGE FILE על 2688 מגה בייט / כפול 1.5

חשבתי להוסיף עוד כונן קשיח ולהקדיש אותו רק ל PAGE FILE

כל הכוננים הקשיחים שלי זה " פיזי " לא פרטישן

נערך על-ידי iveco

פורסם

עדיף לשים PF על ssd או הכונן הכי פחות פעיל.

פורסם
  • מחבר

שווה לקחת כונן קשיח נפרד ולעשות ממנו דיסק של PAGE FILE ? יש לי 80 גיגה שאין לי שימוש בו לקחת את כל הדיסק ולעשות ממנו זיכרון וירטואלי

פורסם

לא רואה איך זה יעזור לך.

פורסם
  • מחבר

בא לי לשבור את המעבד הזה =====> Amd athlon 3800X2 939

חרא של מעבד , אני חוזר ל PD 820 ממש סבל כל פעולה הוא קופץ ל 100 אחוז

אפילו VLC ב HD הוא לא מסוגל להפעיל ה PD מצליח ואפילו בקלות .

אני מתחיל לפקפק בכל הבנצמרקים ברשת צריך לבדוק פיזית מעבד כל המבחנים ברשת אני דיי חושש לגביהם

על הנייר מ PD ל 3800X2 זאת התקדמות יפה בפועל זה ממש לא ככה .

שלא נדבר על זה שאני מפעיל משחק פשוט כמו COD הוא ממש מתחמם כבר 1000 קירורים החלפתי באינטרט הוא על 40 - 50 מעלות שאני מפעיל משחק הוא מתקרב ל 70

ב WOT הוא בקושי זז ממש מקרטע וה PD לא , אפילו ה Athlon 3800 AM2 החד ליבה היה יותר מהיר

אני אעשה מדורה קטנה ואשרוף את המעבד , המהירות שהמעבד מתאמץ זה מדהים כל פעולה סירטון , סרט , פלאש אינטרנט המעבד קופץ ל 100 אחוז מאמץ ויורד ככה ל 70 - 80 מאמץ במקרה הטוב .

אם יש למישהו פה מעבד 939 ו מעבד PD כמו אצלי שיריץ בדיקה / השוואה ויראה שאני צודק

שלא נדבר על זה ש AMD זה אלכוהוליסט של W אני מדבר על העידן הישן ה PD זה גם 89W אבל לא מרגישים את זה בעבודה אני מוסיף HDD למארז הספק עושה רעש שעומד להתפוצץ אני מסיר את ה HD המאוורר של הספק חוזר להיות רגוע עם ה PD זה לא קרה לי חוץ מפעם אחת שניסיתי להגיע עם OC ל 3.2 עם מאוורר סטוק ישן והוא לא הצליח להידלק רק ב CLR CMOS .

או שאני אחוזר ל 3800+ חד ליבה , או ל PD820 עם ה 939 אני סיימתי סופית

o7jeyf.png

סירטון ב YOUTUB הוא ירד ל 67 אחוז מאמץ הכי נמוך

נערך על-ידי iveco

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים