עבור לתוכן

דרושה תוכנת הגבלת תוכן לילד לIE.

Featured Replies

פורסם

אשמח להמלצה לתוכנה שתאפשר מעקב אחרי פעילות. (מכיוון והילד תמיד מוחק היסטוריה)

בכרום פשוט הוספתי אפליקציה של חסימת אתרים וזה עשה את העבודה.. אבל אני מחפש דרך להגביל את השימוש בIE במחשב ללא פתיחת משתמש ווינדוס חדש. (ז"א שגם עם הNorton internet security וגם האפשרות של Parental controls הבנויה בIE לא עוזרות לי)

המטרה היא לדעת באיזה אתרים הילד גולש ואפשרות לחסימת חדרי צ'אטים ואתרים שהוא לא צריך להיות בהם.

בנוסף אשמח להמלצה לתוכנה שפועלת ברקע ופשוט תצלם את המסך כל עשר שניות נגיד, כדי לדעת אפילו מה הוא כותב.

תודה רבה מראש.

פורסם

מכיר ל Firefox אבל צ'אט ספציפי זה כבר מתוחכם יותר להגדרה

אבל כיום לפי החוק כל ספק אינטרנט חייב לתת בחינם סינון אתרים פוגעניים . שווה לשאול אותם. אתה לא תצא מזה. אין תחליף לחינוך טוב ושיחה עם הילד.

פורסם

ואתה צריך לעקוב אחרי הילד כי ?

פורסם
  • מחבר
ואתה צריך לעקוב אחרי הילד כי ?

מדובר באח של חברה שלי,ילד בן 13.

האמא ביקשה ממני לחסום אתרים וצ'אטים, וגם תצלומי מסך כדי לדעת מה הילד עושה במחשב.

הורדתי את K9 web protection ואכן זה עזר לי עם חסימות והכל לIE, לפי בדיקות שלי זה גם שומר היסטוריה אבל זה מעט מסורבל.

בנוסף אם יש keylogger שקל לתפעול ושיהיה מוסתר גם מאוד יעזור.

תודה.

פורסם

השאלה מכוונת למי שרוצה לחסום/לעקוב. הנחתי שמי שרוצה הוא אתה

מה בדיוק הבעיה באתרים/צ'אטים, ולמה צריך לעקוב אחרי השימוש של הילד במחשב ?

פורסם

תראה, מלחמת מחשבים עם נער בן 13 זה מאד קשה. הם מוצאים את הפרצות במהירות. הייתי מתחיל לקרוא על https://www.opendns.com/home-internet-security/parental-controls/opendns-home/

שמשמש את רוב בתי הספר בארהב. השירות חינמי אבל מי שרוצה דברים מתקדמים כמו שאתה רוצה יש להם שירות בתשלום. היתרון הוא שמרגע שנעלת את הגדרות הראוטר להשתמש בשירות שלהם יהיה קשה לקטין לעקוף אותם. מישהו צעק פרוקסי ? זה גם בעיה.

פורסם
  • מחבר
השאלה מכוונת למי שרוצה לחסום/לעקוב. הנחתי שמי שרוצה הוא אתה

מה בדיוק הבעיה באתרים/צ'אטים, ולמה צריך לעקוב אחרי השימוש של הילד במחשב ?

פייסבוק ודברים כאלה זה בסדר, יש לו דף.

ברמת העיקרון היא רוצה שלא תהיה גישה לצ'אטים (נענע תפוז וכו', שלא ידבר עם זרים.) ואתרים שהם לא לגילו.

לצערי עכשיו בדקתי בגלישת InPrivate של IE וזה עוקף את החסימות.. ככה שבנתיים לא התקדמתי כנראה.

אוקיי הורדתי איזה קובץ רג'יסטרי שבתקווה מחרבש את גלישת InPrivate לIE ולמזלי התוכנה ההיא (K9 web protection) פעילה גם למצב Incognito של Chrome.

פורסם

"מלחמת מחשבים" כפי ש save אומר היא קשה אבל זה לא העניין. היא פשוט מיותרת מלכתחילה

מה הבעיה שתהיה לו גישה לצ'אטים או "אתרים שאינם לגילו" ?

פורסם
  • מחבר
"מלחמת מחשבים" כפי ש save אומר היא קשה אבל זה לא העניין. היא פשוט מיותרת מלכתחילה

מה הבעיה שתהיה לו גישה לצ'אטים או "אתרים שאינם לגילו" ?

מכיוון שאימו מעדיפה שהוא לא יכנס לצ'אטים וידבר עם זרים, כפי שכבר אמרתי.

ואני מניח שאתה אינטליגנט מספיק בשביל לדעת למה התכוונתי לגביי "אתרים שאינם לגילו".

בכל מקרה התוכנה ההיא כנראה עושה את העבודה, אבל בדיקת היסטוריה דרכה (שנמחקה כמובן, כמו שהוא תמיד עושה.) היא מסורבלת מאוד. (זה מראה את כל השרתים, תמונות ולינקים שבהם הוא ביקר, אבל לא באופן אשר נותן למשתמש אינדיקציה לגביי התוכן שהוא רואה. [זה מראה לינקים של תמונות שרתים וכו' אבל מכיוון שזה מלא מידע זה לא בדיוק נותן לראות מה הוא עושה בצורה אפקטיבית.])

אה וגם אתרי הכרויות למיניהם משום מה הוא לא חוסם, הייתי צריך להוסיף אותם לרשימה ידנית אבל זה עדיין מסורבל.

מקווה שתוכלו לעזור.

פורסם

הייתי מעדיף לדעת את השיקולים של האמא. אבל נשאל אותך :

1. בהתחשב בכך שמתפקיד ההורים להסביר לילד את הדברים הפשוטים כמו לא לתת פרטים אישיים/כתובת ולא לקבוע פגישות פנים אל פנים, ובהנחה שההורים עשו זאת, מה בדיוק הבעיה בצ'אטים אם זרים ?

2. במקום לתת רמזים בוא נקרא לדברים בשמם. מה הבעיה באתרי פורנו ?

פורסם
  • מחבר
הייתי מעדיף לדעת את השיקולים של האמא. אבל נשאל אותך :

1. בהתחשב בכך שמתפקיד ההורים להסביר לילד את הדברים הפשוטים כמו לא לתת פרטים אישיים/כתובת ולא לקבוע פגישות פנים אל פנים, ובהנחה שההורים עשו זאת, מה בדיוק הבעיה בצ'אטים אם זרים ?

2. במקום לתת רמזים בוא נקרא לדברים בשמם. מה הבעיה באתרי פורנו ?

1. בהתחשב בכך שהאמא פנתה אליי לעזרה אתה יכול להסיק שדיבורים בלבד לא ממש עוזרים, לכן היא פנתה אליי בשביל שאגביל את הגישה ללא יכולת של הילד לגשת לתוכן כזה או אחר. (משמע, הילד כנראה לא רוצה להבין וממשיך בשלו, וכתוצאה מכך האם פנתה אליי לעזרה.)

לגביי 2.. באמת? בכל מקרה זה ככל הנראה כבר סודר.

אשמח אם קיימת תוכנה פחות מסורבלת ויותר אינפורמטיבית למשתמש.

פורסם

K9 בכלל לא מסובכת.

אני משתמש בה במחשב של הילדים והיא עושה את העבודה.

פשוט בהגדרות יש לך בחירה של "רמת חסימה", או לחלופין אתה יכול להגדיר מה לחסום ומה לא...אם זה אתרי צ'ט, תכנים למבוגרים, אתרי שיתוף, סרטונים וכו'.

לדעתי אחת התוכנות החינמיות היעילות ביותר שמצאתי ברשת וכמו שציינתי, מאוד פשוטה להפעלה.

פורסם

2. באמת. מה נראה לך הוא יגלה שם ?

פורסם
  • מחבר
K9 בכלל לא מסובכת.

אני משתמש בה במחשב של הילדים והיא עושה את העבודה.

פשוט בהגדרות יש לך בחירה של "רמת חסימה", או לחלופין אתה יכול להגדיר מה לחסום ומה לא...אם זה אתרי צ'ט, תכנים למבוגרים, אתרי שיתוף, סרטונים וכו'.

לדעתי אחת התוכנות החינמיות היעילות ביותר שמצאתי ברשת וכמו שציינתי, מאוד פשוטה להפעלה.

אכן היא פשוטה להפעלה ועושה את העבודה.

אבל בWeb Activity זה מאוד מסורבל למצוא את האתרים\תכנים בהם המשתמש ביקר.

פורסם

לא'דע בגיל 13 כבר הכרתי את סקס4פריי עליהם השלום והכל סבבה איתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים