עבור לתוכן

מחשבות במוחי בנוגע לפרסום ברשת לאחר התפוצצות פרשת 'סטטוסים מצייצים'

Featured Replies

פורסם

יכול להיות, אבל זה ממש בקטנה. יש ערוצים כמו של PEWDIEPEW שיש להם הרבה יותר צפיות. למרות שלאחרונה הם שינו את האלגוריתם.

בנתיים הערוצים עם הכי הרבה צפיות הם דווקא של כל מיני יו טיוברים אינדיוודואליים שמשחקים משחקים.

אני בכלל לא יודע מה זה VEVO, משהוא כמו MTV רק באינטרנט?

והכמות צפיות הגדולה יכולה להיות בגלל שהם בחרו לקדם את הסרטונים האלה, וזכותם. אם הם פשוט נכנסו לDATABASE ושינו את המונה של הצפיות משני מליון לחצי מילארד אז זה באמת רמאות.

כן אבל אתה צודק, לא כדאי לסמוך על GOOGLE שהם לא יעשו דברים כמו לנפח את כמות הצפיות. הם כבר עשו דברים יותר גרועים מזה....

פורסם
לגלוש בפייסבוק ולפחד מפרסומות זה כמו לעבוד במיזבלה ולפחד מלהתלכלך.

(לא שאני משווה מיזבלות לפייסבוק ,כן? מיזבלות עוד משרתות את האנושות באיזשהו אופן).

תהיתי כמה זמן יקח לזה להגיע לפה. זה לקח 7 תגובות. אחלה.

לפעמים אני ממש נגעל מהכמות הגבוהה של חנונים חסרי חיי חברה שמסתובבים בפורום הזה, כלכך עצוב.. באמת.

פייסבוק שינתה סידרי עולם, והם בשלהם - ממשיכים להסתתר בפורומים עם כינויים אנונימיים של שנות ה-90, לזלזל ב"חסרי החיים" ש"מבזבזים את הזמן" בפייסבוק, לבלבל את השכל על "חוסר הפרטיות" וכל הקישקושים האלה כאילו שהם בכלל מעניינים מישהו...

מי שלא נמצא בפייסבוק - פסיכופת

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב הטענות לגבי יוטיוב מגוחכות, גוגל עושה כלכך הרבה דברים כדי למנוע רמאויות בכמות הצפיות... אעלק היא מזייפת צפיות בעצמה. חה.

וכל מיני "זמרים" מזרחיים עם 10 מיליון צפיות זה פשוט כי הם חיפשו בגוגל "buy youtube views", אתם מוזמנים לחפש ולראות כמה זה קל.

בדיוק כמו שיש כאלה שקונים לייקים מזוייפים בפייסבוק.

פורסם

לפעמים אני ממש נגעל מהכמות הגבוהה של חנונים חסרי חיי חברה שמסתובבים בפורום הזה, כלכך עצוב.. באמת.

פייסבוק שינתה סידרי עולם, והם בשלהם - ממשיכים להסתתר בפורומים עם כינויים אנונימיים של שנות ה-90, לזלזל ב"חסרי החיים" ש"מבזבזים את הזמן" בפייסבוק, לבלבל את השכל על "חוסר הפרטיות" וכל הקישקושים האלה כאילו שהם בכלל מעניינים מישהו...

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב הטענות לגבי יוטיוב מגוחכות, גוגל עושה כלכך הרבה דברים כדי למנוע רמאויות בכמות הצפיות... אעלק היא מזייפת צפיות בעצמה. חה.

וכל מיני "זמרים" מזרחיים עם 10 מיליון צפיות זה פשוט כי הם חיפשו בגוגל "buy youtube views", אתם מוזמנים לחפש ולראות כמה זה קל.

בדיוק כמו שיש כאלה שקונים לייקים מזוייפים בפייסבוק.

למה אתה כ"כ כועס על דעות של אחרים? אז פעם חשבתי שפייסבוק הוא אתר מועיל והיום לא, אז? מה הביג דיל? הרי את אותו הדבר גם עברנו עם ICQ ומקושרים... אפשר לחשוב שציירתי את הנביא שלך עירום.

"מי שלא נמצא בפייסבוק - פסיכופת" חחחח אחד המוצלחים שלך! גם אני יכול להגיד שמי שיש לו תמונה של ארנב באוואטר הוא פדופיל ואני אפילו יכול להדגיש את זה בצבע אחר בשביל להוסיף אמינות.

בקשר לגוגל: http://readwrite.com/2013/01/28/youtube-bot-vevo-videos-lady-gaga-spk

והאמת? לא מעניין אותי אם גוגל עצמה מזייפת את הצפיות או חברות התקליטים - בשורה התחתונה הסטטיסטיקות עצמן הן בולשיט וזה מה שחשוב.

פורסם

כן, קראתי - קשקוש של "מאמר" ו-"מחקר".

רוב האנשים שומעים על מחקרים כאלה, צוחקים קצת וממשיכים הלאה, אבל אתה שמרת אותו במועדפים שלך לשימוש עתידי כאילו זה תורה מסיני.

פורסם
אפשר לחשוב... כולה עמוד מסכן עם מלא פוסטים של "שתו לי,אכלו לי" , בדיחות מפגרות של רווקים וסטודנטים, סיפורים "מרגשים" על ישראלים גדולים מהחיים + מלא תגובות של פרחות מאופרות מדי, ערסים וילדים קטנים שצועקים מוות לערבים ומפרסמים תמונות "היסטריות" שפורסמו ב-9GAG לפני 5 שנים.

אני מתפלא שמישהו בכלל מקדיש מחשבה מיוחדת לכל השטויות האלה, חוסר משמעות מוחלט.

מה שרציתי גם להגיד.

+1 ענק

פורסם

תהיתי כמה זמן זה יקח. כמו תמיד, זו כתבה עיתונאית שנותנת כותרת מפוצצת למחקר הרבה יותר בנאלי. כל מה שהוא אומר זה שיש קורלציה בין שימוש מועט (פחות משעה בשבוע) או מוגזם (יותר משעתיים ביום) באינטרנט, לבין בעיות פיזיולוגיות כגון דכאון, עודף משקל, כאבי ראש וגב, ומחסור בשינה. אין פה בכלל קשר לפסיכופתיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים