עבור לתוכן

הבדל בביצועים בין סוגי מערכות ההפעלה מ Win7 Basic - Unlimited

Featured Replies

פורסם

רציתי להכניס הערה לטובת הגולשים :

ראיתי מאמרים שכדאי להתקין Hone Primune כי היא מערכת הפעלה יותר קלה מ PRO ו UN ורציתי לבדוק את זה בעצמי ולא נעים להגיד זה קצת בולשיט , אין הבדל ממש בביצועים מבחינת צריכה זיכרון או מעבד משהו מהותי , ההבדלים כמעט ולא קיימים וניסיתי כמה מערכות הפעלה , המערכת ההפעלה היחידה שהרגשתי שהיא קלה מכולם ויכול להיות שאני טועה אבל זה WIN8 ממש הייתה קלה יחסית ל XP ו 7 אבל הממשק מעצבן לא סבלתי את זה .

מה שאני רושם זה מהחוויה האישית שלי , מי שחושב שיתקין WIN7 BASIC והוא ירגיש מערכת קלה יחסית ל PRO למשל הוא טועה זה אותו מערכת הפעלה אותם משאבים רק פחות פיצרים ,

אבל עיקר עיקר ההבדל זה בכסף למרות שלאיש הפרטי זה לא ממש משנה נכון ? Torrent

זה הכול ,

תודה

פורסם
  • מחבר

עשיתי Search ברשת וקראתי שבגלל שיש ל PRO ו UN תוספות מיוחדות לעסקים רשת , הצפנה תיקיות וכו' אז מערכת ההפעלה כבדה יותר מפרימיום , בייסיק , סטרטר שלהם אין תוספות כאלה וזה בולשיט אין הבדל מהותי , אפילו XP PRO שעל הנייר צריכה מעבד של 300MHZ וזיכרון מזערי לא יותר קלה מ WIN7 PRO ההבדלים פשוט כמעט ולא מורגשים .

אם מורידים מערכת הפעלה דרך Torrent אז ללכת על ה Unlimited הכי מתקדם אלא אם כן קונים בכסף ויש את הפרימיום

פורסם

מתרגלים לWIN8 מניסיון

פורסם

אתה צריך לבדוק אמינות המקורות שלך, אם כך.

בשום מקום נורמלי זה לא כתוב.

ההבדל הוא בסט פיצ'רים (שלא בהכרך מופעל כברירת מחדל) לכל גרסא וישן גרסאות שמוגבלות מבחינת ניצול משאבי חומרה.

פורסם
  • מחבר

אני אשאל אותך שאלה אחרת מעבדים חלשים כמו אופטרון 180 , אתלון 3800X2 , או PD איזה מערכת הפעלה היית מתקין להם ?

פורסם

אני אישית? Puppy Linux/DSL.

לא אישית, Windows XP.

מן הסתם שדרישות של מערכת שיצאה לאור לפני 13. שנה יהיו הרבה יותר נמוכות וגם הביצועים בהתאם.

פורסם
  • מחבר

לינוקס זה רק על CD ?

התקנתי את ה PUPPY LINUX על מחשב ישן אולי P4 1.5 ווילי' ועם זיכרון SDRAM 384MB והמחשב בקושי זז יותר גרוע מ XP .

רשום לי שיש לי 67 מגה פנוי .

חוץ מזה למה אין התקנה רגילה כמו WIN למה ההתקנה היא רק מ CDROM ?

הכול מסובך נראה ויזואלית אם אני רוצה למשל להתקין FF חדש או לעשות פעולות פשוטות כמו ב WIN זה לא אותו דבר .

איך מתקינים תוכנות בלינוקס ? ישירות מהדפדפן ? לאן הוא שומר את הקבצים וכו' סתם מסובך .

פורסם

Linux זה לא Windows וגם לא אמור להיות דומה בצורה כזאת אן אחרת.

אם אתה לא מכיר את מערכת ההפעלה ולא רוצה להשקיע זמן וללמוד אותה אז חבל על הזמן שלך.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שהאינטרנט זז ממש לאט לא מערכת ההפעלה סליחה אם לא הסברתי את עצמי נכון

בקשר להתקנה זה רק על ה CD ? אי אפשר ממצב BOOT כמו ווינדוס להתקין ל HDD ?

ואיך משנים שם שפה מעברית לאנגלית ולהיפך ? שרוצים להקליד

פורסם
  • מחבר

וזה כמו CD הכול עובד דרך DOK הוא שמה DOK זה מותקן ל HDD ?

פורסם

אפשר להפעיל מDOK בדומה ל-LIVE-CD אבל לא מומלץ במיוחד. אפשר לבצע התקנה סטנדרטית לכונן הקשיח.

שוב, עם 0 רקע סביר להניח שזה לא יהיה תהליך פשוט ונח עבורך

פורסם
  • מחבר

מה 0 רקע ? אולי אני לא פאר טסי של LINUX אבל אני אלוף העולם ב MS SOFTWARE אל תזלזל בי , אני יכול להתמודד עם זה

אני לא רוצה לפתוח עוד תרד על שאלה אחרת אני אני אעשה את זה מפה :

אני כל הזמן משחק עם הוירטואל MEM ואין ממש הבדל , יש לי 3 כוננים קשיחים הורדתי מ C את הפייג פייל ושמתי רק D E עדיין המחשב צרח כי אין לו זיכרון עכשיו החזרתי ל C זה עושה לי 1790X3 מגה עשיתי גם CUSTOM לא עזר , אני קצת חסר בזיכרון ... יש לי 3 סלוטים של 512X3 ועוד סלוט של 256 .

שאני פותח מעל 10 דפדפנים המחשב מת ! שאני פותח 4 דפדפנים של YOU TUBE הוא גם נחנק ..

השאלה אם מעבד חזק יותר זה מחפה על חוסר בזיכרון או שאין קשר ?

אם אני אקח מעבד למשל G2020 עם 8 גיגה או מעבד I5 למשל עם 2 גיגה מה עדיף ? I5 ?

אולי אני אמצא דרך חבר מעבד יותר חזק ל 939

( אחרי בדיקה שעשיתי מעבד 4800X2 ו FX60 הם הכי חזקים ל 939 והם שווים ברמתם ל OPTERON 180 ) ויש לי 180

ככה שאין לי לאן לשדרג בכלל .

פורסם

איך הדיון נגרר לזה ? בכל מקרה, תנסה לבטל את ה ADBLOCK אם יש לך ולראות אם זה עוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים