פורסם 2015 בינואר 1710 שנים הי, כרגע אני עם geforce 8400 gsנגיד אני מחבר אותו ל u2414h1. האם אראה מה שהמסך באמת מסוגל להציג או שממש לא? (איכות התמונה הרי זה מסך + כרטיס מסך, לא?)יקח עוד זמן עד שאחליף / אשדרג את המחשב הq8300 שעוד בועט =)2. האם המסך יכול להפגע מהסיגנל שמגיע אליו מכרטיס מסך פשוט, שע"י כך לא מנצל את היכולות שלו? תודה נערך 2015 בינואר 1710 שנים על-ידי hardgore1
פורסם 2015 בינואר 1710 שנים אמור לעבור, רק תצרך ממיר פסיבי DVI ל HDMI. וכמובן שאל תצפה להריץ משחקים ברזולוציה הזו.
פורסם 2015 בינואר 1710 שנים מחבר חח כן, כרגע לא ממש משחק. אולי ישנים פה ושם..- האם יש גם ממיר אקטיבי, ואם כן, מה ההבדל בינהם? נערך 2015 בינואר 1710 שנים על-ידי hardgore1
פורסם 2015 בינואר 1810 שנים בשורה התחתונה - לא תהיה שום בעיה. המסך יעבוד, ויציג תמונה מושלמת.ההבדלים בין כרטיסי המסך חזקים/חדשים לכרטיסים חלשים/ישנים הוא ביכולות עיבוד תלת-מימד / וידאו / פיזיקה. בהצגת תמונה רגילה בדו-מימד (עבודה משרדית, וידאו פשוט ומשחקים ישנים) אין שום הבדל גם בין כרטיסים של היום לכרטיסים של לפני 15 שנה.כאמור, תצטרך מתאם / כבל DVI-HDMI.
פורסם 2015 בינואר 1810 שנים מחבר אוקי,מה לגבי סרטים? זה מוגדר כוידאיו פשוט? נערך 2015 בינואר 1810 שנים על-ידי hardgore1
פורסם 2015 בינואר 1810 שנים מבחינת איכות תמונה לא יהיו הבדלים.כרטיסי מסך מסוימים יכולים להאיץ פיענוח קודקים מסוימים (ספציפית כאלה שנפוצים בסרטי HD/FHD), ובכל להוריד עומס מהמעבד. עם זאת:* גם ה8400GS הותיק מכיל יכולות כאלה. יש מצב שדורות מאוחרים יותר שיפרו את היכולות, אך אני לא בטוח האם וכיצד.* מעבד Core 2 מהיר (ושלך בהחלט כזה) טוב מספיק כדי להתמודד עם סרטי FHD בלי לקרטע, גם בלי שום עזרה מכרטיס המסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.