עבור לתוכן

דרישת הספק לכרטיס העתידי 960 של נווידיה

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב בלי כרטיס במטרה לקנות בהמשך והמשך הזה ממש בפתח.

במקור תכננתי על 750TI כך שלא ציפיתי לבעיה מיוחדת מידי מבחינת הספק

בנוסף לקחתי 'מרחק בטיחות' ושדרגתי את הספק עוד במעמד הרכישה ל 500W (ג'נרי)

אין לי מושג מה יהיו הדרישות של 960 שעתיד לבוא עלינו בסוף החודש ואני ממש לא מתכוון להחליף ספק.

המחשב הוא כזה:

I5 4460 בלוח MSI

8GRAM סטיק בודד

מארז thermaltake v3 עם ספק 500W ג'נרי וכל השאר סטנדרט.

מה עושים ?

ובאותה הזדמנות נשאל האם מומלץ לרדת חזרה לווינדוס 7 במקום 10 מבחינת ביצועים גרפיים ?

פורסם

אתה מבין שהסיכוי שיהיה הבדל בין 300W ג'נרי לבין 500W ג'נרי היא המדבקה בלבד ששמו עליו במפעל בסין? כשלוקחים מרווח בטחון משדרגים ל-350-400 וואט שאינו ג'נרי.

תמונה של המדבקה ע"ג הספק בבקשה.

פורסם
  • מחבר

כן אני מאמין לך פשוט הייתי לחוץ כספית במעמד הרכישה וזו היתה עצתו של המוכר בחנות שגם נותנת אחריות אתה מבין. .

בכל אופן אעלה תמונה בהמשך.

עריכה:

עוד נתון מעניין ששחכתי, חבר מחריץ 760 בהצלחה עם מחשב זהה לחלוטין.

פורסם
כן אני מאמין לך פשוט הייתי לחוץ כספית במעמד הרכישה וזו היתה עצתו של המוכר בחנות שגם נותנת אחריות אתה מבין. .

בכל אופן אעלה תמונה בהמשך.

עריכה:

עוד נתון מעניין ששחכתי, חבר מחריץ 760 בהצלחה עם מחשב זהה לחלוטין.

תתרחק מהחנות הזאת

פורסם

עושה רושם שהמוכר זיהה היטב שאתה לחוץ בכסף, ודחף לך את הספק הזה בלי לחשוב פעמיים .

פורסם

בואו נחכה ונראה באיזה ספק כח מדובר. אולי מדובר במשהו שאינו ג'נרי אלא פשוט בעל איכות בינונית

פורסם
  • מחבר

אז יש לנו תמונות:

2015-01-15%2021.18.32.jpg

ואם כבר פתחתי אז יצא לי להבחין שזה הלוח הכי קטן ומעפן שראיתי מיימי (מה שכנראה יהווה יתרון מבחינת תצרוכת):

2015-01-15%2021.18.04.jpg

אז האמת היא שכנראה לכולנו יהיה קצת קשה להתרחק מהחנות שקניתי בה, כיוון שמדבור בלא אחרת מאשר ענקית המחשבים - אייבורי, סניף פולג.

ואספר לכם יותר מזה, את אותה ההמלצה קיבלתי תחת אותם התנאים משני יועציי מכירות שונים בשני מקרים שונים.

(בפעם הראשונה עבור המחשב של החבר שנקנה בערך חודש לפני שלי וגם הוא היה ללא כרטיס עם כוונות לשדרוג עתידי)

שוב, חבר שלי עם מחשב זהה לחלוטין (בחלופה למארז ג'נרי ורק 4G RAM במקום G8) והוא מצליח להריץ ASUS GTX760OC2GD5 בלי בעיות מיוחדות עד כו.

אני קצת נסחבתי עם העסק הזה מאחוריו והגעתי עד הלום. בהתחלה חשבתי ללכת על 750TI אבל על פי חוות הדעת של החבר, ה 760 לא מספק אותו וכדאי להשקיע יותר.

הצעד הבא זה R9 980/X משומש שנראה כאילו יש איתו תקלות אין סופיות עם המסכים השחורים ולכן חשבתי להתרחק. מהצד הירוק ניצב לו ה 770 שחורג בהרבה מהתקציב.

בקיצור חשבתי ללכת על יד שניה עד שנתקלתי בסיפורים על 960. אז מה עושים !? זה עשוי בכלל לפעול לי?? שווה לחכות !? מה יהיה ? ?

פורסם

זאת בדיוק הסיבה שבגללה ביקשתי ממך להעלות תמונה - מי סיפר לך שזה ספק כח ג'נרי?

זה ספק כח סביר ואיכותי של FSP ולפי פרטים שיצאו מ-NVIDIA עד עכשיו (לפיהם GTX 960 יצרוך אפילו פחות מ-GTX 660) לא תהיה לך שום בעיה להריץ אותו.

סע לשלום

פורסם
  • מחבר

ככה גרמת לי להרגיש עכשיו:

:s0817:

תודה על העזרה !

למה חשבתי שזה לא טוב?

שחכתי לבדוק את המותג עצמו במעמד הקנייה כי סמכתי על המוכר,

הוא אחראי לתת אחרית אחרכך ולכן שכנעתי את עצמי שזו בכלל לא בעיה שלי.

ואיך הגעתי להשערה הזו מנכתחילה?

המחיר המשוכלל של הספק והמארז יצא לי איזה 320ש"ח אם אני זוכר נכון.. . היה נראה לי חשוד.

עכשיו לסיכום - איזה כרטיס לבחור ?~! לחכת ל960 ????

פורסם

איך אני מבסוט בשבילך :)

:party0023:

אני הייתי מחכה ל960 זה הולך להיות כרטיס בליסטי במחיר שפוי (כנראה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים