עבור לתוכן

שדרוג חומרת רשת לתמיכה במהירות מעל 15mb

Featured Replies

פורסם

מבחינתי, ומבלי להיכנס למבנה הבית ומרחב שצריך להתמך באופן אלחוטי, הייתי ממליץ על ה-1043 אם לא נדרש DUAL BAND ועל ה-4300 אם נדרש.

פורסם
  • מחבר
מבחינתי, ומבלי להיכנס למבנה הבית ומרחב שצריך להתמך באופן אלחוטי, הייתי ממליץ על ה-1043 אם לא נדרש DUAL BAND ועל ה-4300 אם נדרש.
וואלה, אני לא ממש יודע. הייתי מחכה למומחים פה (צ'יף וכדומה) שיותר מעורים בזירת הראוטרים.

יש בעיה:

בזק לא נותנים יותר מודם בחינם, אלא משכירים לך ב10 ש"ח לחודש (קבוע, לא לכמות חודשים מוגבלת).

עדיף להשתמש בשילוב של מודם-ראוטר כמו Kasda KW-5212 רק כמודם ולקנות את ה4300?

לא ראיתי שום ביקורות (חיוביות או שליליות) על הKasda KW-5212, אז זה קצת מחשיד.

אולי עדיף פשוט להכנע ולקנות מאורנג' את מודם+ראוטר שלהם ב600~ ש"ח? או לשלם לבזק 10 ש"ח לחודש?

תודה על העזרה.

עריכה: הקופסה גם משמשת בתור מרכז טלפונים בבית, זה אומר שאני חייב ללכת על ההצעה של אורנג', לא?

נערך על-ידי BKSlash

פורסם

אם אתה מגיע לשימור לקוחות יש סיכוי של יותר מסביר שתקבל את המודם שנתיים ראשונות חינם. גם אני פתחתי שרשור דומה ואף אחד לא ענה לי שם...

http://hwzone.co.il/community/threads/558087-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9D-%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%98%D7%A8-VDSL-%D7%9C%D7%A7%D7%97%D7%AA-%D7%9E%D7%91%D7%96%D7%A7-%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8

פורסם

אם המודם של אורנג' משמש גם לקוי טלפון בבית, אתה צריך לשנות את ההגדרות שלו ולהפוך אותו למתאם שיחות בלבד.

זה גם ידרוש ממך לבצע הפניית פורטים למתאם שיחות כדי שהוא יוכל לעבוד וזה דורש כבר הבנה בסיסית בתחום.

במקרה שכזה עדיף לך לבקש החלפה של הראוטר למתאם שיחות ושהטכנאי שמגיע יעשה עבורך את כל ההגדרות.

פורסם
  • מחבר
אם המודם של אורנג' משמש גם לקוי טלפון בבית, אתה צריך לשנות את ההגדרות שלו ולהפוך אותו למתאם שיחות בלבד.

זה גם ידרוש ממך לבצע הפניית פורטים למתאם שיחות כדי שהוא יוכל לעבוד וזה דורש כבר הבנה בסיסית בתחום.

במקרה שכזה עדיף לך לבקש החלפה של הראוטר למתאם שיחות ושהטכנאי שמגיע יעשה עבורך את כל ההגדרות.

זה ממש סיבוך עם הטלפונים האלה.

מסתבר שהמכשירי טלפון שלי עובדים רק עם הראוטר+מודם+ראוטר טלפונים הישן שיש לי עכשיו.

נראה לי שאני פשוט אחליף את כל התקשורת הביתי שלי.

אחלו לי בהצלחה...

פורסם

מכשירי הטלפון שלך עובדים עם כל מתאם שיחות של כל חברה (כולל בזק שבארון הסעף/מרכזיה הקרובים לביתך, יש שם סוג של מתאם שיחות כי לארון מגיע סיב אופטי וממנו יוצאים קוי הנחושת לבתים).

אז שלא יחרטטו אותך.

בלי כל קשר, אתה צריך לעשות את השיקול הכלכלי שלך שלוקח בחשבון בעל מקצוע שיקנפג לך את העסק ואולי כדאי לך לשקול לנייד את קוי הטלפון לבזק או להוט וכך להפריד אותם מרשת האינטרנט הפנימית שלך.

פורסם
  • מחבר
מכשירי הטלפון שלך עובדים עם כל מתאם שיחות של כל חברה (כולל בזק שבארון הסעף/מרכזיה הקרובים לביתך, יש שם סוג של מתאם שיחות כי לארון מגיע סיב אופטי וממנו יוצאים קוי הנחושת לבתים).

אז שלא יחרטטו אותך.

בלי כל קשר, אתה צריך לעשות את השיקול הכלכלי שלך שלוקח בחשבון בעל מקצוע שיקנפג לך את העסק ואולי כדאי לך לשקול לנייד את קוי הטלפון לבזק או להוט וכך להפריד אותם מרשת האינטרנט הפנימית שלך.

האמת שבאמת התחלתי לחפש היום מסלולים אחרים, בעיקר אצל בזק.

אני אצטרך להתקשר אליהם מחר ולשאול אותם אם הם יכולים לספק לי רק מודם ומתאם שיחות ואני אקנה לבד ראוטר.

תאחל לי בהצלחה להגיע למצב שאני מדבר עם נציג, ועוד יותר, להתנתק מאורנג':cry:.

פורסם

בזק יספקו לך ציוד או ב 10 שקל לחודש או בחינם אם תצליח לשכנע אותם באיומי התנתקות / חוסר שביעות רצון (משמע להגיע לשימור לקוחות).

פורסם

בבזק אין מתאם שיחות שיושב לך בבית, המתאם נמצא בארון המרכזיה שלהם והוא שקוף מבחינתך.

ציינתי את העובדה הזו בהקשר של מכשירי הטלפון שלך בבית.

פורסם
  • מחבר
בזק יספקו לך ציוד או ב 10 שקל לחודש או בחינם אם תצליח לשכנע אותם באיומי התנתקות / חוסר שביעות רצון (משמע להגיע לשימור לקוחות).

ראיתי, אבל אני לא מי יודע מה בוויכוחים, והם גם רואים שאני לקוח וותיק שבטח לא ירצה לעזור.

מקסימום 10 ש"ח בחודש, לא נורא.

בבזק אין מתאם שיחות שיושב לך בבית, המתאם נמצא בארון המרכזיה שלהם והוא שקוף מבחינתך.

ציינתי את העובדה הזו בהקשר של מכשירי הטלפון שלך בבית.

כנראה לא שמתי לב.

אם המתאם שיחות לא נמצא אצלי, לאיפה אני מחבר את המכשירי טלפון? אני יכול בכלל להשאר עם המכשירים שיש לי עכשיו או שאני אהיה חייב לקנות מהם?

שוב, תודה רבה על העזרה!

נערך על-ידי BKSlash

פורסם

לשקע הטלפון בבית כאשר בזק יתקינו לך את הקו.

פורסם

שלום, לנו במשרד יש 4 ראוטרים כאלה של אורנ'ג, הSIEMENS הזה הוא מצוין, ביחס לכל הראוטרים הרגילים בשוק, גם מבחינת טווח קליטה וגם מבחינת יציבות.

אתה לא יכול להשתמש במתאם שיחות של חברה אחרת ,כי רק לראוטר הזה יש טכנולוגית צימוד DECT.

מבחינת עלות אנחנו משלמים 35 ש"ח לחודש לקו ללא הגבלה, כאשר אפשר לדבר אפילו מכמה טלפונים באותו הזמן. זהו המחיר הכי זול שתמצא בשוק התקשורת הקווית.

מה שאני עשיתי ואני ממליץ לך גם, ראוטר ב 10 ש"ח מבזק,מוגדר כמודם (bridge). ואליו משורשר ב WAN הראוטר של אורנג, שנותן עד 50 MB בלי בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים