עבור לתוכן

מתאם רשת על תשתית חשמל

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא לא "מתאמי הרשת" אלא התווך בו מתבצעת התקשורת - רשת החשמל הרבה יותר "קשה" להעברת מידע.

פורסם
  • מחבר
מתאמים של ג'יגה ביט יאכלו את זה בלי בעיה בכלל.

אצלי בבית על רשת של 100MB אין בעייה להעביר סרטים ב1080P. אזה למה שעל 500MB לא יעבור ? גם אם יגיע רק ל200 זה יעבור.

פורסם

המהירויות הללו (200M ו-500M) כוללות את כל התקורה שעוברת על הכבל ולפיכך מבחינתך הן תאורטיות לחלוטין. בפועל המהירות שתקבל היא בערך רבע מהמהירות הכתובה על המתאם וככל שהמרחק בין השקעים ילך ויגדל, כך המהירות תלך ותרד.

כאן יש לך סיקרה על מתאם 500M ותוכל לראות את המהירות שהצלחתי להשיג - http://www.netcheif.com/Reviews/TPL-401E/TPL-401E.htm

ממליץ לך לרכוש מתאמי 500M. ה-200M יספיק לך רק לטווחים קצרים מאוד ולא בטוח שיתאים להיברת וידאו באבחנה גבוהה.

פורסם
  • מחבר
המהירויות הללו (200M ו-500M) כוללות את כל התקורה שעוברת על הכבל ולפיכך מבחינתך הן תאורטיות לחלוטין. בפועל המהירות שתקבל היא בערך רבע מהמהירות הכתובה על המתאם וככל שהמרחק בין השקעים ילך ויגדל, כך המהירות תלך ותרד.

כאן יש לך סיקרה על מתאם 500M ותוכל לראות את המהירות שהצלחתי להשיג - http://www.netcheif.com/Reviews/TPL-401E/TPL-401E.htm

ממליץ לך לרכוש מתאמי 500M. ה-200M יספיק לך רק לטווחים קצרים מאוד ולא בטוח שיתאים להיברת וידאו באבחנה גבוהה.

כבר רשמתי קודם מה רכשתי. זוג מתאמים של אדימקס שעל הנייר נותנים 500MB.

אם יתן 100 בפועל גם טוב.

פורסם
מתאמים של ג'יגה ביט יאכלו את זה בלי בעיה בכלל.

על מה אתה מדבר?

פורסם

אפשר להשוות את זה לרשת ביתית 1GB? או שזה עדיין לא שם?

כי משום מה החיווטים אצלי בבית הינם של 100MB

פורסם

ממש ממש לא - באופטימום, על אותה פאזה, כשאין הרבה עומס/חיבורים ובמרחקים לא גדולים - אתה יכול לצפות ל~100-200 מגה "אמיתיים". אולי טיפה יותר.

על פאזות שונות, בבית עם מערכת חשמל ישנה, הרבה צרכנים/מפצלים ומרחקים גדולים - יכול להיות 50 מגה, 10 מגה ואפילו כלום.

קראת את הסקירה שצירפו כאן?

פורסם
  • מחבר

שבוע הבא אני אתקין 2 מתאמים של 500MB בדירה של אמא שלי.

אעדכן פה כשיהיו לי תוצאות מהשטח.

מדובר ברשת חד פאזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים