עבור לתוכן

שינוי תאורת led

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי להחליף את התאורת led בלוח אם שלי

Gigabyte g1 sniper b5

יש לו פס לד ירוק שמבדיל בין החלקים של הכרטיס קול לשאר הלוח רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף את הלדים האלא מירוק לאדום?

פורסם

בעיקרון כן, אבל לא הייתי ניגש להחליף לדים SMD בלוח אם חדש ויקר רק בגלל הצבע... אם תסתכל עליהם מקרוב, תראה שמדובר בלדים בגודל של מילימטר על שני מילמטר, שאתה צריך להסיר אותם, ולהלחים חדשים תוך שאתה שומר על הכיוון ושהם לא ישרפו תוך כדי. אני מייעץ לך בחום לא לעשות את זה.

בנוסף גם, לדים ירוקים מהסוג ששם מתחילים להאיר במתח נמוך יותר, ויתכן שחיברו אותם לזרם נמוך יחסית. אם תחליף לאדומים, לא תקבל את אותה עוצמה מבלי להחליף נגדים. וכאן זה כבר מתחיל להסתבך.

פורסם

פתרון אלטרנטיבי : תדביק לקיר האחורי של המארז במקום הזה סרט לדים בצבע שאתה רוצה (ומבודד כראוי מהמארז ומהלוח - כולל הקצה החתוך, וכולל במקרה שההדבקה שלו למארז נחלשת). את הלדים על הלוח תצבע אם טוש וכו' שלא יאירו

פורסם
  • מחבר

האמת שלא ממש חשוב לי שיהיה תעורה יש מספיר תאורה במארז גם ככה פשוט הצבע הירוק הזה ממש לא מתאים אם אני רק יצבע עם לורד את הפס הזה זה יבודד אותו לגמרי או שחובה להוסי פס לדים שיתגבר על השאריות של הירוק?זה לא מסוכן לצבוע על הפס לדים עם לורד מה אם אני טיפה יפסס ויצבע את הלוח?

פורסם

הצבע של הלורד אינו מוליך חשמל, הוא לא יעשה כלום אם "תפספס". אם המטרה היא להחשיך את הלוח, פשוט תצבע את ה "שביל" עצמו מהצד האחורי של הלוח.... אבל את זה כבר לא יהיה ניתן להוריד בקלות - לדעתי עדיף שתשים על ה "שביל" איזולירבנד שחור (משהוא איכותי, הזולים יתכווצו ויעשו הרבה לכלוך), כך תוכל להחזיר הכול למצב הקודם

(תחשוב גם שאם קורה ללוח משהוא תצתרך להחזיר למצב הקודם בשביל טיפול באחריות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים