עבור לתוכן

היכונו לשדרג: דרישות המערכת של The Witcher 3 נחשפות, והן חסרות רחמים

Featured Replies

פורסם

מחכים בקוצר רוח לחוות את הסיום הגרנדיוזי של הסאגה הנהדרת מאת CD Project Red? כדאי מאוד שיהיה לכם מחשב עם חומרה מהשנתיים האחרונות - אחרת אתם בבעיה

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-witcher-3-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95/

פורסם

שטויות אחלה דרישות

עד שהמשחק יצא כבר תהיה חומרה יותר חזקה אפילו ומשהו שמשתווה ל GTX 770 יהיה אפשר לקנות ב 800 שקל בטח

חוץ מזה המשחק יהיה שם לאורך שנים ויספק הנאה אז שווה מראש לעשות אותו בדרישות גבוהות

פורסם

מבחינת המעבד הדרישה לא מוגזמת בכלל, phenom II 940 זה מעבד קשיש! שאפילו לא מתקרב ביכולות ל2500K שגם בminimum.

גם ה7870 והgtx660 הם לא בדיוק פסגת כרטיסי המסך וכמו ש3emi ציין עד שהמשחק ייצא יש עוד זמן ..

6gb ram? אני בטוח שגם עם 4 אנשים יוכלו להסתדר, וגם אם לא....

בקיצור, יהיה טוב :)

פורסם

כמו שאמרו , הפנום 940 הוא אפילו לא מעבד AM3 אלא AM2+ שתומך רק בDDR2 וחלש מהi5 750

כרגיל חברות מגזימות...

פורסם

אם זה רץ על קונסולות נכות אז דרישות המינימום הן מופרזות. בכל אופן, אם המשחק יהיה שווה את זה, אשקול לקנות קונסולה. המחשב שלי כבר חוגג עוד מעט שלוש ומפספס את דרישות המינימום במעט- i5 3470 שרץ ב3.2ghz ורדיאטור 7850. לא בא לי לשחק במשחק מקרטע. כבר יהיה יותר זול לייבא איזה אקס בוקס או משהו מאשר לקנות מחשב חדש.

פורסם

מבחינת המעבד אתה עובר את המינימום וזאת כי בstock ה3470 עדיף במעט על ה2500K, ובטח ובטח על הphenom II 940.

מבחינת הכרטיס, אם תדחוף אותו בOC נחמד, אתה תוכל להתקרב אם לא לעקוף את ה7870.

לא חושב שבמצב כזה אתה תשחק במשחק מקרטע, לפחות לא ברמה שתצטרך לקנות קונסולה.

מה גם שהקונסולות יציגו כנראה הגדרות גרפיות השקולות לmedium high של מחשב וגם זה בשביל להריץ בקושי את המשחק על 1080P(בתקווה) ועל 30FPS...

בשביל לשפר את החוויה במקרה שלך, שדרוג של מעבד אינו נחוץ כלל, וכרטיס מסך חדש ואימתני משמעותית יותר זול מקונסולה, שלא נדבר על קונסולה+המשחק..

עכשיו תארגן לי איזה מנת שווארמה, אבל בלי סלט אני שונא סלט בלאפה! :rolleye0018:

פורסם

סתם בכיינים. אין שום סיבה בעולם שמשחק שיוצא בזמן מסויים לא ינצל את מלוא הטכנולוגיה הקיימת באותו הרגע עד תום. מי שאין ביכולותו לקנות את הטכנולוגיה הזאת בזמן "אמת" - בעיה שלו. אפשר לחשוב שמשחק מחשב זה מוצר חיוני להמשך החיים על פני כדור הארץ. שיחכה שנה-שנתיים ואז הוא יוכל לקנות את החומרה (וגם את המשחק למען האמת) במחיר זול יותר משמעותית.

המשחק לא יהיה פחות טוב עוד שנתיים, זה עדיין יהיה בדיוק אותו משחק.

אז מה עדיף, שחלק מהאנשים יחכו קצת עד שהם יוכלו להרשות לעצמם לקנות אותו / את החומרה שהוא דורש? או לפגוע בטכנולוגיה רק בשביל לא "להעליב" אנשים שאין להם מספיק כסף בשביל לממן אותה?

זה כמו לכעוס על מרצדס ו-BMW שהן מייצרות מכוניות בשיא הפאר והטכנולוגיה, בגלל שהן דורשות השקעה כספית שלהרבה אנשים אין אפשרות לשלם....

פורסם

לא מוגזם בכלל..ציפיתי למשהו בסגנון ACU שוב..שזה באמת מכה.

פורסם

ל6, סתם שרפת מקום של תגובה... יש זמנים במהלך החיים.... שבהם יש כמה משחקים... .. תתפלא מה יכול לקרות לעולמו של מי שזקוק למשחק...

פורסם

איך המעבד שלי הגיע לדרישות מינימום? :cry:

פורסם
ל6, סתם שרפת מקום של תגובה... יש זמנים במהלך החיים.... שבהם יש כמה משחקים... .. תתפלא מה יכול לקרות לעולמו של מי שזקוק למשחק...

התגובה שלך "שורפת" מקום יותר מהתגובה שלי....

לא ברור בכלל מה אתה רוצה, זה נראה כמו אוסף של מחשבות רנדומליות חסרות משמעות.

פורסם

הדבר היחיד שאותי מטריד זה זה מה 2500K עושה לייד II 940.

רוצים מקביל? שימו את i5 750, ולא מעבד שבלא מעט משחקים חזק מ-940 בעשרות אחוזים.

וגם את ה-K אני לא מבין. זה ספציפי באופן משונה. למה 2500K ולא 2500 נטול K? הרי שכח העיבוד שלהם זהה לחלוטין.

הרבה מאוד דרישות מערכת הן הזויות ביחס למשחק, והזויות ביחס לעצמן.

קחו למשל את אלו של Heroes of might and magic 3 HD בסטים. דרישות מינימום הן 8800GT, והדרישות המומלצות הן 9800GT. מישהו שצריך לספר להם שמדובר באותו הכרטיס.

פורסם

הם הזויים, מעבד של AMD שמקביל ל2500K (או בלי K) הוא איפה שהוא בסביבות 50-FX8320 , ממש אבל ממש לא הphenom II לא משנה איזה.

אם ניקח ברצינות את הטענה שלהם שphenom II מספיק, הרי שכל בעלי ה2500k למיניהם יכולים להיות מעודדים :)

פורסם

הסיבה היא אחת מאלו

א' - סוקט 1156 היה סוקט בעל אורך חיים קצר מאוד ולכן שוכחים ממנו , עדיין לא מובן למה i5 2300 שחזק מהפנום לא כתוב שם

ב' - אינטל משלמת כסף או לוחצת על חברות כדי לגרום למשתמשים שלה לשדרג - מי שקנה i5 2500k כאשר יצא (לפני 4 שנים) פשוט לא צריך לשדרג מעבד (מקסימום קצת OC לסביבות ה-4GHZ שזה קלי קלות)

ג'- החברות לא מבינות לעומק בחומרה ובוחנות איזשהו מדגם מייצג - 2500K נתפס כסטנדרט בדור הסנדי ומעבד הפנום ii היו הסטנדרט של AMD באותה תקופה

אותי יותר מטריד שכרטיס כמו 770 ששווה ואפילו חלש מה280X מושווה כאן ל290 שעדיף עליו בהרבה - גם בכמות הזיכרון וגם בכח העיבוד

פורסם

1. בספק אם אינטל מבזבזים כסף על זה, סביר להניח שהמשחק יעבוד עם כל I5 ופשוט חברות מחפפות בדרישות. ההבדל בין המעבדים של AMD ואינטל יכול להיות כתוצאה מזה שהקונסולות משתמשות במעבדים של AMD ומפתחים במשך כמה שנים מתאימים את הקוד שלהם למעבדים האלה במיוחד (למרות שהפנום מאוד ישן ולא דומה כל כך ל FX ו JAGUAR).

2. ההפרש בכרטיסי מסך זה תופעת לוואיי שחוזרת על עצמה עם GAMEWORKS, נראה כאילו CDPR עשו עבודה טובה יותר מחברות אחרות כי לפחות בהגדרות מינימום אין הפרש גדול (ב COD ו AC היו כרטיסים שההפרש ביצועים בינהם הוא 10-20% ואפילו יותר מזה). משחקים שמשתמשים ב GAMEWORKS גם בדרך כלל עובדים דיי חרא עם כרטיסים של AMD שכן עומדים בדרישות, יכול להיות שבגלל זה הם דחו את המשחק, להבטיח שהוא יעבוד כמו שצריך.

3. זיכרון לא הזכירו פה אבל זה גם נראה כמו המלצה של NVIDIA כי רוב המשחקים שדורשים 6GB משתמשים ב GAMEWORKS בזמן שמשחקים שמשתמשים במנוע של DICE או של CRYTEK עדיין יכולים לעבוד עם 4GB (ואל תגידו עולם פתוח, יש משחקים שמשתמשים במנועים האלה והם עולם פתוח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים