עבור לתוכן

gta v - קנייה למחשב

Featured Replies

פורסם

תגידו,

איך זה יתכן שאוטוטו המשחק אמור לצאת למחשב והוא עדיין לא יוצא למכירה בסטים או אוריג'ין?

מה קורה פה? אין הזמנות מוקדמות וכאלה?

קצת מלחיץ...

• תגובות 32
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אכן מלחיץ, אני מקווה שעד שבוע הבא נדע קצת יותר. מכירות מוקדמות מחוץ לסטים כבר התחילו.

פורסם

שיצא כבר. בלאט!

חיכינו מספיק! :|

פורסם

^ חחחח :cheesy:

פורסם

לא הייתי ממליץ לכם להתלהב יותר מדי.

שיחקתי בPS3. כססתי ציפורניים לגרסת ה-PS4. שיפרו קצת את הגראפיקה. אבל הבאגים.. ה-framerate...

באגים עדיין יש בסינגל.

אונליין שבור.

FPS יורד כשטסים על אוטו מהיר.

גם אם תצטיידו במחשב הכי בומבסטי שקיים היום בשוק, אני בספק אם תהנו מגרסת המחשב אם בקונסולות המצב לא דבש.

לצורך העניין, רק כדי להדגיש, אני מנסה לשחק בערך כל שבוע. אני סובל כשעה, לא מוצא שום משחק, מקבל עשרות disconnects שמחזירים אותי לSingle Player ואז מרוב עצבים עובר למשחק אחר. (בPlaystation4).

פורסם

הם כבר עשו כל כך הרבה כסף על המשחק הזה שממש לא לחוץ להם..

פורסם
לא הייתי ממליץ לכם להתלהב יותר מדי.

שיחקתי בPS3. כססתי ציפורניים לגרסת ה-PS4. שיפרו קצת את הגראפיקה. אבל הבאגים.. ה-framerate...

באגים עדיין יש בסינגל.

אונליין שבור.

FPS יורד כשטסים על אוטו מהיר.

גם אם תצטיידו במחשב הכי בומבסטי שקיים היום בשוק, אני בספק אם תהנו מגרסת המחשב אם בקונסולות המצב לא דבש.

לצורך העניין, רק כדי להדגיש, אני מנסה לשחק בערך כל שבוע. אני סובל כשעה, לא מוצא שום משחק, מקבל עשרות disconnects שמחזירים אותי לSingle Player ואז מרוב עצבים עובר למשחק אחר. (בPlaystation4).

באגים, איטיות, FPS נמוך? אחלה, זאת בדיוק הסיבה שאני רוצה לשחק במשחק הזה במחשב. ברצינות.

כשיהיה לי מעבד חלש כמו מעבד פנטיום עם קצת אוברקלוק, אולי אבין למה הדברים האלה מתרחשים. למזלי זה לא המצב.

פורסם

^ מוכן להתערב שיהיה שחיק גם על Q6600 ו GTX550Ti שלי :)

פורסם

ממש מקווה שהוא יעבוד אצלי בצורה סבירה.. מצידי על מינימום הגדרות!

פורסם
  • מחבר

לי יש שריטה תמיד לסיים את הסינגל לפני שאני מתחיל לשחק במולטי.

נקווה שעד שאסיים את הסינגל, המולטי יהיה כבר במצב טוב יותר...

פורסם

זה דווקא נחמד.

בדומה ל Assassin's Creed האחרון:

משחררים בטא עם ביצועים נמוכים ל PS3, אח"כ משחררים בטא עם ביצועים בינוניים ל PS4, על הדרך - מתקנים המוני באגים ממשתמשי קצה (שלא מודעים לכך שהם בודקי איכות למרות שרכשו במחיר מלא).

בסווווווווף - משחררים גירסא בדוקה עם ביצועים גבוהים ל PC.

נחמד מאוד :-)

Rinse (PlayStation4 owners) & repeat...

פורסם

unity? ב- PC? ביצועים גבוהים? אתה בטוח שאתה מדבר על האססינס קריד האחרון? פעם אחרונה שבדקתי זה היה עוד פורט גרוע שגם אחרי כמה פאטצ'ים לא תוקן כמו שצריך...

ולגבי GTA, אני מאוד מקווה שזה לא יהיה עוד פאשלה כמו 4. גם שם לקח להם זמן להביא אותו ל- PC, וגם שם, כמו כל הפורטים בשנים האחרונות, היה זוועה.

פורסם

מה התאריך שהוא אמור לצאת? מקווה מאוד להריץ על הגדרות גבוהות.

פורסם
בדומה ל Assassin's Creed האחרון:

משחררים בטא עם ביצועים נמוכים ל PS3, אח"כ משחררים בטא עם ביצועים בינוניים ל PS4, על הדרך - מתקנים המוני באגים ממשתמשי קצה (שלא מודעים לכך שהם בודקי איכות למרות שרכשו במחיר מלא).

בסווווווווף - משחררים גירסא בדוקה עם ביצועים גבוהים ל PC.

על מה אתה מדבר...?

ACU שוחרר ל-PC במצב לא שחיק, ששבר שיאים בזלזול של מפתחות משחקים בציבור הגיימרים. המצב היה עד כדי כך נורא, שיוביסופט התנצלה והעניקה כפיצוי לרוכשים את ה-DLC הראשון במתנה.

פורסם
לי יש שריטה תמיד לסיים את הסינגל לפני שאני מתחיל לשחק במולטי.

נקווה שעד שאסיים את הסינגל, המולטי יהיה כבר במצב טוב יותר...

אתה לא לבד אחי..

אני שוקל לעשות הזמנה מוקדמת מG2A, למה אתם לא עושים בנתיים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים