עבור לתוכן

מה אוכל לעשות לשיפור באיכות צפייה בסרטי VCD , DIVX וכדומה?

Featured Replies

פורסם

ישנה לי בעיה שאינני יכול לראות כמו שצריך את הסרטים הצרובים בכל מיני פורמטים! ??? הבעיות הן:

א. שאני רואה קודם תמונה ורק אחרי זה בה הקול או להיפך! :'(

ב. התוכנות לצפייה כמו WINDOWS MEDIA PLAYER ו- REAL PLAYER לא תמיד מראים לי את הסרט למרות שפורמט של הסרט נתמך על ידי התוכנות הנ"ל! ???

ג. פעם ניסיתי להריץ סרט במחשב אחר אני לא קיבלתי שום תמונה חוץ מין הקול! למרות שמחשב פי 2 חזק מהמחשב שלי! ???

ושאלה אחרונה לכל הבעיות הנ"ל למה כל זה קורה במחשב שלי ובמחשבים אחרים אותם סרטים נצפיים בסדר???

פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה (לפעמים) ואין לי שמץ של מושג מה לעשות?

פורסם

WTF זה סרטים צורבים?

תנסה להוריד את הDivx האחרון או מקודד מתאים.

פורסם

גם לי יש סרט עם הבעיה הזאת...... (כל הסרטים האחרים אין את הבעיה הזאת)

אז כנראה שמשהו פגום באותו סרט...

או שתנסה להפחית את משאבי המערכת.

פורסם

יתכן שיש לך מחשב חלש מאוד?

כי למשל לחבר שלי יש P1 200 -

וזה תמיד קורה אצלו.

פורסם

xcard של sigma designs אמור לחולל מהפכה בתחום צפיית סרטי ה-divx משום שקידוד ה-divx יתבצע באמצעות חומרה מה שיביא

לאיכות בצפיית סרטים שמקודדים ב-divx .

פורסם

אם אתה רוצה לצפות בסרטים דרך Windows Media Player אז תוריד Upgrade אם ה Codec הכי חדש דרך:

Help>Check for player upgrades

פורסם

xcard של sigma designs אמור לחולל מהפכה בתחום צפיית סרטי ה-divx משום שקידוד ה-divx יתבצע באמצעות חומרה מה שיביא

עם המחשבים של היום כבר לא כל כך צריכים את זה..

פורסם

עם המחשבים של היום כבר לא כל כך צריכים את זה..

גם כרטיס פריסה לדי וי די לא צריך, אבל רצוי, כדי להפחית את המאמץ מהמעבד, וחוץ מזה זה כרטיס מאד מומלץ אם רוצים להפוך מחשב ישן ל"תחנת סרטים"...

פורסם

עם כול הכבוד אין מה להשוות בין קידוד בתוכנה לקידוד בחומרה ואני מאמין שסרטי divx שנראה באמצעות ה-xcard יהיו באיכות טובה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים