עבור לתוכן

מחשב לעבודה משרדית/מוסיקה/סרטים+ כ-2100 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש שיפור משמעןתי בעוד 100 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, ריבוי חלונות גלישה פתוחים, משחקים ללא הרבה גרפיקה (מנג'ר)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" רחב לדעתי fullHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 (חשוב השקט אבל לא מטורף)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ככל הנראה יירכש ב-TMS, אבל פתוח להמלצות אם יש ניסיון לא טוב איתה למישהו

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב בעזרת ה

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). יהיה נחמד לכלול USB3 בכניסה קדמית למארז, בנוסף חייב לכלול DVI + VGA +HDMI

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא כרגע

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

בניתי מפרט ראשוני -

http://www.tms.co.il/preview/spec/x26e1np4

אשמח לתגובות

תודה רבה לעוזרים !

נערך על-ידי curdi1
עדכון מחיר בכותרת

פורסם

רק שתדע האיסוף אצל TMS במקרה של תקלה הוא 45ש"ח

*ניתן לעלות לi3 ולוותר על הSSD או הHDD כמו במפרט שלך למרות שאני לא רואה צורך לפי השימושים אבל זה תלוי בך, בספק אם שקט פחות חשוב כמו שציינת מספיק לקחת את SeaSonic 400ET שיהיה גם עדיף וגם עולה קצת פחות ממה שאתה בחרת הS12II היא סדרה יוקרתית ושקטה יותר אבל אם תרצה להוסיף כרטיס מסך בעתיד ולהיות כמה שפחות מוגבל מבחינת הספק אז יהיה עדיף את ה400ET , המארז שבחרתי הוא עם בידוד אקוסטי עם 2 חיבורי USB 3.0 קדמיים ולא חיבור קדמי בודד של USB 3.0 וחיבור קדמי בודד של USB 2.0 כמו במארז שאתה בחרת.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪278

קירור למעבד:

Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2

כמות: 1 - מחיר: ₪62

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3

כמות: 1 - מחיר: ₪289

מארז:

SilverStone Precision PS09 Black

כמות: 1 - מחיר: ₪243

ספק כוח:

Seasonic 330W S12II-330 330W bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪204

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - SAMSUNG DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪349

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪305

קשיח למחשב שולחני:

SanDisk SSD Ultra Plus 128GB 2.5" SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪322

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2052

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2011 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/dyrkbmg9

נערך על-ידי rony2

פורסם

המפרט של רוני טוב מאוד, אך אם לא רוצים לוותר על i3, אפשר לרדת בשקט. הדרישה היא רמה 5 כך שאפשר לוותר על מארז עם בידוד אקוסטי ולקחת מאוורר סטוק של אינטל:

מעבד:

Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪595

קירור למעבד:

1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W

כמות: 1 - מחיר: ₪33

לוח אם:

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON A1314 + SEASONIC SS-400ET

כמות: 1 - מחיר: ₪335

זיכרון:

קשיח למחשב שולחני:

קשיח למחשב שולחני:

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

סה"כ: ₪2228

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2184 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/xdm9823k

- - - תגובה אוחדה: - - -

אפשרות נוספת מבלי לוותר על השקט ועל i3: לרדת בזיכרון ל4GB שגם יכול להספיק לצרכים. בעתיד אם יהיה צורך אפשר להוסיף עוד סטיק זהה של 4GB.

מעבד:

Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪595

קירור למעבד:

לוח אם:

מארז:

ספק כוח:

Seasonic 330W S12II-330 330W bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪204

זיכרון:

Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪180

קשיח למחשב שולחני:

קשיח למחשב שולחני:

הרכבה:

סה"כ: ₪2200

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2156 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/s4yau98f

נערך על-ידי zoro9

פורסם

עם הבאנדלים שלהם יוצא מאוד משתלם, רק במקרה שלא לוקחים 8GB כדאי מאוד שיהיה SSD במיוחד למי שגולש עם Chrome מעט כרטיסיות צורכות דיי הרבה זיכרון ולא נראה לי ממש שאפשר לדעת באמת בכמה כרטיסיות משתמש פותח הדיון בזמן שימוש שלא נדבר על כמות כשכל כרטיסייה עם סרטון אז בכלל ובנוסף איזה תוספים הוא משתמש וכמה.

בכל מקרה יש מבחר עם כמה שינויים קטנים לכל מפרט בהתאם תעשה את השיקולים שלך, ואם יש שאלות נוספות נשמח לענות :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !

רוני - ראיתי שהעדפת במפרט שלי להוריד את המעבד לחלש יותר ובמקומו לשים SSD, האם ה-SSD משפיע על הביצועים יותר מהמעבד ? האם בראיה עתידית לא עדיף לוותר על ה-SSD ולשים מעבד יותר חזק שלקחתי ?

לגבי הזכרון - אני אשאר בכל מקרה עם 8GB נראה לי שזה יכול בהחלט להשפיע על ריבוי החלונות/משימות..

זורו - עד כמה באמת המארז ששמת פחות שקט ?

לגבי הספק - לא הבנתי כל הדקויות. אני מבין שבראיה של שדרוג עתידי/תוספת כרטיס מסך בעתיד, כדאי לקחת 400W, איך ה-400ET לעומת ה-eco 400 ? (בנצילות ובשקט), הרמת מחיר שלהם דומה.

תודה !

פורסם

המעבד והSSD משפיעים על הביצועים בצורה שונה כך שלא ממש ניתן להשוות. אך לדעתי את תוספת הSSD תרגיש בצורה יותר משמעותית בצרכים שלך מאשר את שידרוג המעבד. מצד שני, SSD תוכל להוסיף בקלות בהמשך הדרך ומעבד קשה יותר ויקר יותר לשדרג בהמשך. כנ"ל לגבי זיכרון, שקל לשדרג לעומת מעבד.

לכן, הייתי בוחר את אחת משלושת האפשרויות הבאות:

1. ויתור על הSSD כרגע כפי שרוני הציע, ואז להוסיף אותו בעתיד כשיהיה לך תקציב נוסף (המפרט הראשון עם החלפת המעבד לi3).

2. המפרט השלישי כי יכול להיות ש4GB יספיקו לך (תלוי כמה חלוניות פתוחות). ואם לא, אז תוכל להוסיף עוד 4 בעתיד.

3. המפרט הראשון עם המעבד G3220 אם אינך רוצה להשקיע בשדרוג בעתיד. אבל בטווח הרחוק יתכן שהמעבד הזה יגביל אותך יותר מאשר i3.

מבחינת מארז וקירור, מכיוון שאתה מתלבט לגבי זה, כנראה שהשקט יותר חשוב לך מהדרישה שהגדרת ואולי עדיף לרדת מהאופציה "הפחות שקטה". אם כי ההבדל הוא לא שמיים וארץ, אבל בכל זאת יכול להיות מורגש.

אם יש מצב שתרכוש בעתיד כרטיס מסך, כפי שרוני אמר עדיף ספק של 400W. לא ראיתי שיש ממש הבדל בין הET לבין הECO.

נערך על-ידי zoro9

פורסם

לפי השימושים G3220 יהיה מספיק בנוסף בשאלה 11 התשובה היא "לא כרגע" זה אומר לי שכן בעתיד הלא ידוע? לכן אם בכל מקרה פתאום תחליט לעבוד למשחקים כבדים יותר כמו BF למשל גם אז i3 לא ממש יהיה מספיק אבל עדיף על G3220 שהוא סך הכל i3 מסורס ולi3 יש כרטיס מסך מובנה טוב יותר וHT.

אם באמת מתוכנן שדרוג מאסיבי כבר הייתי מציע לחכות עם המפרט לקנות משהו יקר יותר, כי עם לוח שמאפשר לך 4 חיבורי SATA ש2 הם SATA 3 וכבר הSSD והHDD ישתמשו בהם ישאר חיבור אחד נוסף של SATA 2 כי באחד הצורב ישתמש אז לא נשאר ממש מה לשדרג אלא אם מוותרים על משהו קיים, אז שדרוג מאסיבי לא נראה לי יהיה ובאמת לא רואה צורך לשימושים שכאלו את הi3 ככה שזה יהיה מספיק למחשב משרדי יחד עם איזה כרטיס מסך(בעתיד) כמו 7850 שנראה לי גם יהיה מספיק בשביל המעבד שלך מה שגם מעבר לזה גם הספק וגם המעבד יגבילו וגם i3 יהיה מוגבל מבחינת כרטיסי המסך.

בכל מקרה אפשרות רביעית(המפרט הראשון שלי עם 400ET) ככה עדיין תקבל רמת שקט גבוהה יותר ממה שאתה מבקש בלי להיות מוגבל יותר מידי ע"י ספק הכוח כשתוסיף איי פעם כרטיס מסך

מעבד:

Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪278

קירור למעבד:

לוח אם:

מארז:

ספק כוח:

SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪232

זיכרון:

קשיח למחשב שולחני:

קשיח למחשב שולחני:

הרכבה:

סה"כ: ₪2080

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2039 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/p5l3xf6m

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !

זה המפרט שאני אלך עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים