עבור לתוכן

האם כוננים קשיחים של Toshiba מומלצים?

Featured Replies

פורסם

בדקתי הפרשי מחירים של כוננים קשיחים פנימיים בנפח 1-2TB וראיתי הפרש של עשרות שקלים לפעמים בין טושיבה לשאר היצרנים, האם הם מומלצים לעומת המתחרים?

פורסם

כן. לדעתי יותר מסיגייט.

אלא אם המתחרים נותנים יותר אחריות ובאותו מחיר.

פורסם

הם למעשה כוננים של היטאצי שתושיבה קנתה אותם(העיצוב החיצוני מסגיר את זה),אני משתמש בשני DT01ACA300 3TB,הם באים עם שנתיים אחריות לעומת סיגייט שמגיעים עם 3 שנים ,הדגם הנ"ל מאוד דומה למקביל שלו של סיגייט(משתמש בשלוש פלטות טרה) ולכן גם הביצועים די זהים.

הסיבה העיקרית שאני בחרתי אותם בזמנו על פני סיגייט(ועל פני אחריות קצרה יותר מסיגייט) היא כי תפסתי אותם במחיר מתחת ל500 שח,די מרוצה מהם.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות.

למה ? אתה קונה כמה עשרות ?הם כמו המתחרים, לא פחות ולא יותר בחיי יום יום.

אני מחפש לקנות 3-5 דיסקים, לא החלטתי עדיין על כמות וגודל, אני מעוניין להתחיל פרייקט NAS בקרוב ואני מנסה לחסוך בעלויות כי זה הולך להיות עסק יקר.

פורסם

אם אתה מתכוון לעשות רייד אז כבר עדיף שתיקח WD RED,הם מיועדים לסביבת רייד ועבודה 24/7,עמידה בטמפרטורות גבוהות..- אם כי מתומחרים גבוה יותר...

פורסם

סתם בזבוז כסף.

יש לי מערכי אכסון עם דיסקים סטנדרטים, עובדים מצוין.

ל QNAP המייצרת מערכות אחסון זולות יש רשימת תאימות עם דיסקים שנבדקו שעובדים תקין במערכות שלהם. זה כמובן לא וודאי מול מערכות אחרות, אבל מראה שלכונן אין בעיה כעיקרון לעבוד במערכים שכאלו.

סתם לדוגמה, תאימות של כוננים מול ציוד זול שלהם TS-220

http://www.qnap.com/i/useng/product_x_grade/product_intro.php?g_cat=1&II=101&hf=0

פורסם
  • מחבר
סתם בזבוז כסף.

יש לי מערכי אכסון עם דיסקים סטנדרטים, עובדים מצוין.

ל QNAP המייצרת מערכות אחסון זולות יש רשימת תאימות עם דיסקים שנבדקו שעובדים תקין במערכות שלהם. זה כמובן לא וודאי מול מערכות אחרות, אבל מראה שלכונן אין בעיה כעיקרון לעבוד במערכים שכאלו.

סתם לדוגמה, תאימות של כוננים מול ציוד זול שלהם TS-220

http://www.qnap.com/i/useng/product_x_grade/product_intro.php?g_cat=1&II=101&hf=0

אכן זהו קו המחשבה שלי גם, לגיבוי ואחסון ביתי אני לא רואה צורך בדיסקים"מיוחדים".

פורסם

מתוך 4 מערכי רייד 5, כ"א עם 4 דיסקים. 2 עם 2TB לדיסק, ו 2 של 4TB לדיסק. (גודל נטו 6-12TB) בני שנה וחצי ועד 4 שנים. כולם עם דיסקים 7200rpm סטנדרטים. 8 סיגייטים, 4 של WD ו 4 טושיבות. עד כה התקלקלו 2, של סיגייט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים