פורסם 2015 בינואר 411 שנים שלום, הניתוקים לא רציפים, הוצאה של כבל החשמל של המודם והכנסתו לאחר מספר שניות, מחדשים את החיבור לאינטרנט. לפני מספר חודשים רכשתי את הנתב שבכותרת (כחול גרסה חדשה) . אני לא יודע לציין בדיוק מתי אבל הופיעו ניתוקים של המודם (מוטורולה sb4200). המודם אצלי יותר מעשור . בתמיכה של הוט בקשו לחבר ישירות בין המחשב למודם לצורך מעקב וכך עשיתי .על פי הבדיקה שלהם, המודם תקין. האם הגיוני שנתב בן מספר חודשים יגרום לניתוקים? תודה מראש למגיבים נערך 2015 בינואר 411 שנים על-ידי vlasha83
פורסם 2015 בינואר 411 שנים מחבר מהירות החיבור 15Mb.ההחיבור ללא חייגן. לגבי הקושחה אני לא בטוח, האם ניתן לבדוק זאת בהגדרות?
פורסם 2015 בינואר 411 שנים כן - בדוק בהגדרות. שם לב שאם יש לך את הכחול החדש - אתה בודק מול הדגם הנכון באתר של TP-LINK.
פורסם 2015 בינואר 411 שנים מחבר על המדבקה שעל הנתב מצוין model 2.1וכאשר אני נכנס להגדרות רשום hardware version :v2 לא בטוח שיש לחומרה השפעה כלשהי על הניתוקים (יכל להיות שאני טועה). גרסת הקושחה היא: 3.15.31build 130925Rel.32445n
פורסם 2015 בינואר 411 שנים יש גרסא מתקדמת יותר - http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V2#tbl_j
פורסם 2015 בינואר 411 שנים מחבר ראיתי את הגרסה החדשה, אם אני לא טועה העדכון מבטל את האחריות. האם גרסת הקושחה הנוכחית ידועה כבעייתית הגורמת לניתוקים כמו שקורה אצלי? בבינתיים אנתק את הנתב לצורך מעקב כפי שנתבקשתי בהוט, מוזר אבל אולי הנתב החדש והמתקדם הוא דווקא זה שגורם לכל הבעיות. נערך 2015 בינואר 411 שנים על-ידי vlasha83
פורסם 2015 בינואר 411 שנים מחבר אם כך, שום דבר לא ימנע ממני לעדכן ולקוות שהתקלה תפטר. אנסה למצוא מדריך לעדכון קושחה.בקישור הנ"ל ישנן גם גרסאות שונות של utility האם צריך להוריד את אחד הקבצים לשם עדכון הקושחה?את הקושחה אעדכן ל-140613. נערך 2015 בינואר 411 שנים על-ידי vlasha83
פורסם 2015 בינואר 511 שנים היתה לי תופעה דומה כאשר התחלתי להגדיל מהירות אינטרנט והסטורית היה לי את אותו מודםרק אחרי התעקשות ארוכה שלי מול הוט הוחלף לי המודם והבעיה נעלמהגם אצלי התמיכה טענו מרחוק שהכל תקין אבל הטכנאי שבא בסופו של דבר עם המודם חדש הכיר את התופעה ולא התפלא שהוא הגיע לצורך זהמציע לך לנסות את הנ"ל
פורסם 2015 בינואר 711 שנים מחבר אחרי עדכון הקושחה, בינתיים אין ניתוקים. מקווה שכך ישאר. אעדכן בשבוע הבא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.