עבור לתוכן

שדרוג לוח אם ומעבד

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

כרגע יש לי

Intel Core i5-2500 Sandy Bridge-DT

GIGABYTE H67MA-D2H-B3

Sapphire Radeon R9 280X

8GB RAM

RAIDER 550W

ואני רוצה לשדרג אותם למערכת יותר מתקדמת (במקביל אני גם משדרג את הזכרון ל16GB, ואת המארז לCorsair Carbide 300R Black Compact ).

אשמח להצעות לשילוג לוח אם ומעבד טובים (אולי I7?)

מבחינת דרישות מהלוח, חשוב שיהיה יציאה אופטית לסאונד, USB3, SATA3 וכל הדברים האלה.

כמובן שלא צריך להזכיר שבמחיר הזול ביותר שניתן - אני לא באמת יודע למה לצפות מבחינת מחיר כך שאין לי מושג איך לתקצב את הרכישה.

תודה

יהב

נערך על-ידי YahavIL

פורסם
פורסם

1. המארז Carbide Series 300R Compact של Corsair (קישור) תומך בלוחות בגודל ATX (ולמעשה גם בלוחות בגודל E-ATX), כך שגודל הלוח לא מהווה שיקול כאן.

2. דרישה לחיבורי SATA3 ו USB 3.0 היא דיי טריוויאלית - כל לוח מציע לפחות 2 חיבורים כאלו. הדרישה ליציאת סאונד אופטית היא יותר חשובה - זו לא יציאה סטנדרטית, ולכן ברוב הלוחות אין כזו.

3. השאלה היא מדוע אתה רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שלך? האם חסרות לך תכונות מסויימות בלוח? יש לך מעבד Core i5 מהדור השני ו 8GB זיכרון - המחשב שלך אמור להתמודד בצורה סבירה ביותר עם רוב המשימות המודרניות, כולל משחקים. לוח ומעבד חדשים מהדור הרביעי יתנו שיפור קל בביצועים, אבל לדעתי אם אין באמת צורך בכך אז עדיף לחסוך את הכסף. אם אתה מעוניין במעבד חזק יותר, אולי כדאי שתחפש מעבד Core i7 משומש.

4. בקשר לזיכרון - כתבת שיש לך 8GB זיכרון, אבל לא כתבת בכמה מודולים. הלוח H67MA-D2H-B3 (קישור) תומך ב 16GB ב-2 מודולים, כך שאם יש לך כרגע מודול זיכרון אחד של 8GB, אין בעיה להוסיף עוד אחד, אבל אם יש לך 2 מודולים של 4GB ואתה מעוניין להרחיבו ל 16GB, אתה תצטרך להחליף לחלוטין את מודולי הזיכרון הנוכחיים ב-2 בנפח של 8GB כל אחד. אם זו הסיבה שבגללה אתה מעוניין להחליף את המחשב - עדיף שפשוט תקנה 2 מודולים של 8GB ותמכור את שני המודולים הקיימים.

5. בגדול - לוח סביר לתושבת 1150 עולה בסביבות ה 400-500 ש"ח, מעבד Core i5 עולה כ-1000 ש"ח, מעבד Core i7 עולה בסביבות ה 1500-1600 ש"ח ומודול זיכרון בנפח 8GB ניתן למצוא בקצת פחות מ-400 ש"ח.

נערך על-ידי smalul

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים