עבור לתוכן

אחים לנשק: גם ל-LG יש מסכים קעורים, מאסיביים ומתקדמים

Featured Replies

פורסם

סמסונג איננה לבד בעולם מסכי המחשב הקעורים והאולטרה רחבים - גם ליריבה העירונית LG יש כמה דגמים חדשים, אשר מבטיחים חוויית צפייה ומשחק ש\"תשאב\" אתכם פנימה

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a0%d7%a9%d7%a7-%d7%92%d7%9d-%d7%9c-lg-%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99/

פורסם

ואו השנה הולכת להיות שנה חזקה בתחום המסכים נקווה שעד סוף השנה ישב לי מסך 30 אינץ על השולחן

פורסם

מיותרים לגמרי המסכים האלו וגם הפורמט הזה (21:9). בתקופת ה-CRT, ניסו לשטח את המסכי ה-CRT הקמורים ככל האפשר כדי שהתמונה תיראה טובה יותר, ועכשיו מנסים לקער אותם, כדי לעוות מחדש את התמונה??? אני לא מרוצה מהתחום שאליו הולכים המסכים (למעט OLED [שהוא סוג של מסך LED] שיחזיר לנו את איכות הצבע המדהימה של מסכי ה-CRT).

פורסם

אתה לא מבין כנראה את המטרה.

הCRT היו קטנים וקמורים (כלומר מתעקמים לכיוון ההפוך). כאילו התבוננת בגלובוס. ברור שניסו לשטח אותם.

פה מדובר במסך לצפייה פנורמית. מסך כזה, כשהוא נהיה רחב מאוד, הגיוני ביותר שיהיה קעור,כדי להקטין את הזווית שבה אתה רואה את התמונה בקצוות. כך כשמסובבים את הראש מקבלים תחושה שהתמונה "עוטפת" אותך, בניגוד לתחושה שמקבלים כשמתבוננים בקיר ארוך מאוד ושטוח.

לגבי הפורמט - יש לו שימושים. לטעמי אלה לא שימושים סטנדרטיים, אך לא הייתי קורה להם מיותרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים