עבור לתוכן

הכונן מרעיש בכל פעם שיש כתיבה

Featured Replies

פורסם

בכל פעם הכונן הישן שלי במחשב כותב הוא עושה רעשי תקתוק חזקים עשיתי בדיקה עם התוכנה PC SUITE INSPECTOR והיא מראה שהכונן במצב בריאותי לא טוב וגם ביצועים לא טובים הכונן בן ארבע שנים וחודש

תמונה:

2v1vgd4.png

פורסם

אין ככ מה לעשות עם זה, לגבות את הדברים החשובים במקום אחר ולחכות לסוף חח

אלא אם הכונן שלך בטווח אחריות עדיין ואז אפשר שיחליפו אותו - אבל עדיין חובה לגבות! כמה שיותר מוקדם ככה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

הכונן לא נמצא בטווח האחריות קניתי אותו ב2009 והוא נשלח לתיקון במעבדות סיגייט בחו"ל בסוף 2010 בגלל כונן פגום והחנות שהוא נקנה מזמן פשטה רגל

מרגיש איטיות מסוימת במחשב יכול להיות שהוא אשם בהאטת המחשב והמחשב אצלי חודש?

פורסם

אולי כן, אולי לא והמחשב איטי בגלל סיבה אחרת

פורסם
  • מחבר

הכונן עם הבעיית רעש עמוס יחסית 442GB פנויים הוא מלא בתוכן כולל משחקים מוזיקה סרטים ועוד

לא בוצע בו איחוי מאז התקנת מערכת ההפעלה

פורסם

התקלה בכונן לא ממש קשורה לכמה מקום תפוס יש עליו. בדוק באיזה מאפיין SMART בדיוק יש תקלה - כלומר מה סוג התקלה

איטיות יכולה לקרות כתוצאה מהתקלה בדיסק, או כתוצאה מכך שהמקום הפנוי בו נגמר (אבל לא 442 GB ???? זה המון מקום פנוי. אוליי התכוונת ל 442 MB ?), או כתוצאה מכך שבמערכת ההפעלה עולים הרבה דברים מיותרים והגיע הזמן לנקות/לפרמט, או כתוצאה מכל שבמחשב אין מספיק RAM, או .....

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק יש 442GB פנויים ולא 442MB המחשב לא בדיוק איטי בצורה מורגשת רק בגלישה בכרום מרגישים איטיות קלה

הייתה לי תוכנה בשם GIRAFFIC VIDEO שמותקנת על המחשב הסרתי אותה כי היא מאטה את האינטרנט.

פורסם

442GB הם המון מקום פנוי - כמות החומר על הדיסק אינה הסיבה לאיטיות. יש הרבה סיבות אפשריות אחרות, קודם כל התקלה בדיסק. בדוק מה בדיוק התקלה - על איזה מאפיין SMART ההודעה

יש תוכנות שמוסיפות את עצמן (או שירות כלשהוא) ל start up של מערכת ההפעלה ובכך מאיטות את המחשב :

- חלק מהתוכנות עושות את זה למטרה לגיטימית - למשל אנטיוירוס צריך להיות פתוח ברקע בשביל להגן על המחשב

- חלק למטרה מיותרת (בדיקת עדכונים אוטומטית או תפריט גישה מהירה בתוכנה שאתה כמעט לא משתמש בה וכו'), אם כי התוכנה עצמה לגיטימית

- חלק מכילות malware שעובד ברקע ומאט את המחשב, כמו כן יכול להביא לנזק למערכת ההפעלה או לגנוב מידע ששמור על המחשב

פורסם

כמה זכרון יש לך ? תביא תמונה מכמות זכרון ב task manager כשיש לך את האיטיות.

פורסם
  • מחבר

יש לי 8 ג'יגה ראם המחשב בקושי בן חודש

והזיכרון תפוס על 30 % שהכרום פועל שהוא כבוי 20%

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקה לכונן והתוצאות עם התוכנה של סיגייט הבדיקה היא מלאה.

212xpbt.png

פורסם

ה Win לא מותקן על ה SSD שלך? אם לא, מדוע?

פורסם
לא בוצע בו איחוי מאז התקנת מערכת ההפעלה

בוא נתחיל מכך שפעילות תזוזת הראשים אמורה לעשות רעש מסויים.

הרעש אולי מוגבר ע"י המארז בגלל איכות בנייתו, ואולי בגלל משהו אחר שזז שם ומגביר את הויברציות שהכונן מייצר.

סתם משהו משוחרר ממתכת או פלסטיק יכול לשמש כמגבר רעש.

מעבר לכך העובדה שלא עשית איחוי, ושההרדיסק כונן הורדות, ודאי שמוסיפים לכמות "תזוזת הראשים"="רעש" פר פעולה.

ככל שהזמן עובר על כונן הורדות נוצרת פרגמנטציה מטורפת.

זהו, עכשיו יש לך שני כיווני פעולה.

אם אתה רוצה DEFRAG ראוי, תעשה זאת כשאין על הכונן פעולות(הורדה וכו...)

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר
ה Win לא מותקן על ה SSD שלך? אם לא, מדוע?

המערכת הפעלה מותקנת על הSSD ולא בכונן הרגיל

Art Tatum הכונן אכן נוגע במתכת של המארז במגירה הוא מוחזק ע"י ברגים

לפני כן במארז הג'נרי הוא לא היה מרעיש

והמארז שלי עשוי מחומרים איכותיים מאוד

Nanoxia Deep Silence 2

אני מחפש תוכנה לעשות דיפרג לכונן

היה לי את התוכנה פרפקט דיסק הייתה אחלה תוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים