עבור לתוכן

מטריד טלפוני בלילה. מה אפשר לעשות?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

מפני כשנה התחיל מישהו ממספר חסוי להתקשר לאישתי אמצע הלילה. וכמובן לא שומעים מישהו מהצד השני.

ככה כמה פעמים. אשתי פנתה למשטרה ותכלס לא יעשו משהו עם זה.

היום הוא התחיל להתקשר אליי. .

רציתי לשאול חוץ מלעשות דחיה לשיחות שאני לא מכיר. מה אפשר עוד לעשות? המון מתקשרים מחברות משיחות לא מזוהות ואני לא מעוניין לחסום את זה.

וגם רציתי לשאול. האם יש דרך דרך טלפון להשיג פרטים על הבן אדם? לפרוץ או משהו כזה רק ע"י שיחת טלפון?

פורסם

לא בדקתי אם זה פועל ..הרבה אומרים שזה עובד . אין לי שמץ של מושג איך זה עובד אבל אם ההטרדות מאוד מציקות הייתי אומר שכמה שקלים שווים לדעת מי המטריד..

בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

לא בדקתי אם זה פועל ..הרבה אומרים שזה עובד . אין לי שמץ של מושג איך זה עובד אבל אם ההטרדות מאוד מציקות הייתי אומר שכמה שקלים שווים לדעת מי המטריד..

בהצלחה !

מכיר את זה. השאלה האם הטלפון השני מרגיש משהו, האם זה ממשיך לצלצל בזמן שזה מגלה את המספר?

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה. התקשרתי למשטרה ואמרו לי לתעד עשר שיחות מהבן אדם,פשוט לשמור את רשימת השיחות ולהציג במשטרה.

כשאספנו עשרה מקרים כאלה, ניגשנו למשטרה ופתחנו תיק.

היינו סקפטיים אם אכן יעשו עם זה משהו אבל אחרי חודשיים קיבלנו שיחת טלפון מהמשטרה ואמרו שזה היה איזה בחור בנתניה והוא עכשיו בחקירה אצלם.

נערך על-ידי D@nny

פורסם

הסלולרים שלי הולכים לישון לפני. (אני לא תורן בחדר מיון/טראומה ).

שינסו להטריד.

פורסם
  • מחבר
גם לי קרה מקרה דומה. התקשרתי למשטרה ואמרו לי לתעד עשר שיחות מהבן אדם,פשוט לשמור את רשימת השיחות ולהציג במשטרה.

כשאספנו עשרה מקרים כאלה, ניגשנו למשטרה ופתחנו תיק.

היינו סקפטיים אם אכן יעשו עם זה משהו אבל אחרי חודשיים קיבלנו שיחת טלפון מהמשטרה ואמרו שזה היה איזה בחור בנתניה והוא עכשיו בחקירה אצלם.

ולמה הטיפש עשה את זה?

פורסם
הסלולרים שלי הולכים לישון לפני. (אני לא תורן בחדר מיון/טראומה ).

שינסו להטריד.

בדיוק

פורסם

א. אכן אפשר בלילה לעשות שהטלפון יהיה שקט אוטומטי ממספרים לא מזוהים.

ב. כמו כן, כמו שנאמר, תעד 10 פעמים שזה קורה ופתח תיק אצל המשטרה.

פורסם
  • מחבר

כנראה שהוא משתמש בפורום . כי הוא הפסיק להטריד...

פורסם

כן . בטח . הוא ראה את האווטאר שלך והתחיל לפחד ...

פורסם
  • מחבר
כן . בטח . הוא ראה את האווטאר שלך והתחיל לפחד ...

הוא ראה יש לי סרגל למדוד את המרחק בינו לביני :)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם אתה עם אנדרואיד אז אפשר להוריד Truecaller להיכנס לחסום ואז

iqrbaOD.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים